04 Ocak 2013, Cuma 17:34:56

ZAFER'DEN İLK YURT DIŞI UÇUŞ YAPILDI

Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde 25 Kasım 2012 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Zafer Bölgesel Havalimanı'nda ilk yurt dışı uçuş, Umreyi gidenler için Suudi Arabistan'ın Medine kentine yapıldı...
  • Bu ucus bir charter ucus. Ucak bos olarak bu havaalanina geldi, yolcu ile Medine ye gitti. Ya bekliyecek Medine'de ya da bos donecek Turkiye'ye, sonra bos gidecek Medine'ye. Yolcuyu aldi geldi Zafer'e. Sonra Zafer'den Istanbul'a bos ucacak. THY bu ucustan cok para kaybetti bile. Ikram olsun diye uctular. Eger hergun Istanbul'a 100 kisi bulsunlar gidecek ve 100 kisi bulsunlar gelecek Zafer'e cok mutlu olsunlar. Tarifeli ucus olmayan havaalani yasayamaz.
  • Hakikaten de cok haklisiniz. Aslinda en guzeli her evin bahcesine bir havalimani yapilmasi. Sonucta zor oluyor, havalimanina gitmek. Bole kapidan ciksam, gidecegim yere kolayca ulassam. Budur medeniyet...
  • Yegen asil mesele haciya, gurbetciye degil, Avrupa'nin zengin yabanci kaplica turistine calisabilmektir. Yurtdisindan cil cil doviz getirmektir guzel ulkeme. Ac ayi oynamaz, bu dediklerim kulagina kupe olsun.
  • bu havalanı gereksiz diyenlere ne güzel vatandaşlarımız için bir kaç tane ilden ilçelerden gelen insanlar bu havalanı sayesinde kısa süre kutsal yolculuklarını yerine getirmeye gittiler.. ne güzel ne mutlu bu havalaanı olmasaydı ya ankaraya ya kayseriye ya da farklı illere gitmek zorunda kalacaklardı şimdi daha kısa sürede gidecekleri yere gittiler.. budur medeniyet gereksi ne gerek vardı diyenlere.. yarın bir gün siz bu havalanını kullanmak zorunda kalacaksınız hatırlayınız derim..

Afyonkarahisar, Uşak, Eskişehir ve Kütahya'dan Umre'ye Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla gidecek olan 181 kişi, Zafer Bölgesel Havalimanı'nda Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Ahmet Karaaslan ve İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü'nün de katıldığı törenle uğurlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Zafer Bölgesel Havalimanı'ndan ilk yurtdışı uçuşun Medine'ye gerçekleştirdiğini belirten Vali Çiftçi, "Uçak önce Cidde'ye inecekti. Ancak hava muhalefeti sebebiyle 181 yolcumuz Medine'ye inecek. Zafer Havalimanımızı elbirliği ile uluslararası bir uçuşa açmış oluyoruz. Ülkemize, bölgemize ve Kütahya'ya hayırlı olsun" dedi.

Kendi bölgelerinden uçakla Umreye gitmenin heyecanını yaşadıklarını belirten yolculara Vali Kenan Çiftçi ve beraberindekiler birer kırmızı karanfil verdi. Babası Ali Köse ile birlikte Umre'ye giden 3 yaşındaki Emir Köse ise havaalanında bulunanların ilgi odağı oldu. (Son Dakika)

ZAFER'DEN İLK YURT DIŞI UÇUŞ YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

charter-tarifeli ~ 11 yıl önce
Bu ucus bir charter ucus. Ucak bos olarak bu havaalanina geldi, yolcu ile Medine ye gitti. Ya bekliyecek Medine'de ya da bos donecek Turkiye'ye, sonra bos gidecek Medine'ye. Yolcuyu aldi geldi Zafer'e. Sonra Zafer'den Istanbul'a bos ucacak. THY bu ucustan cok para kaybetti bile. Ikram olsun diye uctular. Eger hergun Istanbul'a 100 kisi bulsunlar gidecek ve 100 kisi bulsunlar gelecek Zafer'e cok mutlu olsunlar. Tarifeli ucus olmayan havaalani yasayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklisiniz ~ 11 yıl önce
Hakikaten de cok haklisiniz. Aslinda en guzeli her evin bahcesine bir havalimani yapilmasi. Sonucta zor oluyor, havalimanina gitmek. Bole kapidan ciksam, gidecegim yere kolayca ulassam. Budur medeniyet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yegen! ~ 11 yıl önce
Yegen asil mesele haciya, gurbetciye degil, Avrupa'nin zengin yabanci kaplica turistine calisabilmektir. Yurtdisindan cil cil doviz getirmektir guzel ulkeme. Ac ayi oynamaz, bu dediklerim kulagina kupe olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bu havalanı gereksiz diyenlere ne güzel vatandaşlarımız için bir kaç tane ilden ilçelerden gelen insanlar bu havalanı sayesinde kısa süre kutsal yolculuklarını yerine getirmeye gittiler.. ne güzel ne mutlu bu havalaanı olmasaydı ya ankaraya ya kayseriye ya da farklı illere gitmek zorunda kalacaklardı şimdi daha kısa sürede gidecekleri yere gittiler.. budur medeniyet gereksi ne gerek vardı diyenlere.. yarın bir gün siz bu havalanını kullanmak zorunda kalacaksınız hatırlayınız derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah ~ 11 yıl önce
senden razi olsun. Hic aklimda yoktu...Hac umre den sonra nereyi tavsiye edersiniz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000