22 Eylül 2011, Perşembe 11:45:18

YÜZÜNCÜ IAE MOTORU A321'DE

Airbus’ın Türkiye’deki 100. IAE motorlu uçağını Türk Hava Yolları teslim aldı.
  • israille işbirliğine son sürat devam yola devam. başbakan posta koyuyormuş gibi yapıp 47 yi uyutuyor ama!
  • THY'den memnun olmayan mı var? Durmadan satın alım yapan bir kurum, motrocusu, uçakçısı, futbol takımı, vs. bol keseden borçlanıyor havayolumuz bakalım nereye kadar?
  • katılıyorum. bu nasıl haber başlığı. bu nasıl bir kompleks. adam sana teşekkür plaketi vermeye gelmiş, bunu bir lütuf olarak görüyorsun. geçin efendim bunları
  • Bu aralar arabamı modifiye ediyorum.101. motoruda ben alıp arabama takıcam.
  • Ya bu uçak geleli aylar oldu, hatta ben uçtum bile bununla. Yazıda da yazmışsınız zaten ama Ağustos ayında katılan uçak nasıl 100. olacak onu anlamadım. Öncede başkaydı da şimdi değişti yoksa saymak şimdi akıllarına geldi.
  • Arkadaki İzAir uçağı a Pegasus uçakları bakımsız diyenlere kapak olur herhalde. Hem bakımını kendin yap hem de bakımsız de.
  • IAE nin zaten %32.5 Rolls Royce un. Rolls Royce motorlarında ki sorun nasıl IAE motorların satışını artırıyo?
  • Komplekslerden kurtulalım.. kimin kimden memniyeti öenmli sizce ? THY, IAE den menun mu değil mi siz ona bakın. IAE, THYden parasını verip aldığı motorlar için neden memnun olmasın ? anlamadım..


Türk Hava Yolları’nın filosuna Ağustos ayında katılan TC-JRU kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı, Türkiye’deki 100. IAE motorunu kullanan uçak olacak.

Türk Hava Yolları Teknik Hangar’da konuyla ilgili düzenlenen toplantıya THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir, IAE Genel Müdür Yardımcısı James Guilliano ve THY Teknik ile IAE yöneticileri katıldı.

2005 yılından beri uçaklarında V2500 motoru kullanan Türk Hava Yolları’nın Ağustos ayında teslim aldığı V2500 motorlu Airbus uçak sayısı 100’e ulaşmış oldu.

Türkiye’deki en büyük kullanıcısı Türk Hava Yolları olan International Aero Engines firmasına ait V2500-A5 model motorlar tüm dünyada A319-A320 ve A321 tipi uçaklarda kullanılıyor.

Toplantının ardından AirportHaber’in sorularını yanıtlayan James Guilliano, geçtiğimiz sene Rolls Royce tipi motorlarda yaşanan büyük arızaların ardından IAE’nin satışlarında artış oldu mu? sorusuna “Biz zaten Dünya çapında satış yapıyoruz. Bu tarz olaylarda bizim satışlarımıza doğrudan etki ediyor. O olaydan sonra da sipariş konusunda bir artış yaşadığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

Guilliano’ya toplantının ardından Türk çinisi vazo armağan edilirken, IAE tarafından Türk Hava Yolları’na teşekkür plaketi sunuldu.







YÜZÜNCÜ IAE MOTORU A321'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
israille işbirliğine son sürat devam yola devam. başbakan posta koyuyormuş gibi yapıp 47 yi uyutuyor ama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'den memnun olmayan mı var? Durmadan satın alım yapan bir kurum, motrocusu, uçakçısı, futbol takımı, vs. bol keseden borçlanıyor havayolumuz bakalım nereye kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
katılıyorum. bu nasıl haber başlığı. bu nasıl bir kompleks. adam sana teşekkür plaketi vermeye gelmiş, bunu bir lütuf olarak görüyorsun. geçin efendim bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu aralar arabamı modifiye ediyorum.101. motoruda ben alıp arabama takıcam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya bu uçak geleli aylar oldu, hatta ben uçtum bile bununla. Yazıda da yazmışsınız zaten ama Ağustos ayında katılan uçak nasıl 100. olacak onu anlamadım. Öncede başkaydı da şimdi değişti yoksa saymak şimdi akıllarına geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaki İzAir uçağı a Pegasus uçakları bakımsız diyenlere kapak olur herhalde. Hem bakımını kendin yap hem de bakımsız de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IAE nin zaten %32.5 Rolls Royce un. Rolls Royce motorlarında ki sorun nasıl IAE motorların satışını artırıyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komplekslerden kurtulalım.. kimin kimden memniyeti öenmli sizce ? THY, IAE den menun mu değil mi siz ona bakın. IAE, THYden parasını verip aldığı motorlar için neden memnun olmasın ? anlamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000