05 Haziran 2012, Salı 12:06:03

YÜZDE YÜZ ELEKTRİK YÜZDE YÜZ ÇEVREYE DUYARLI

THY Teknik A.Ş. Atatürk Havalimanı apronundaki hangarında yüzde yüz elektrikli çalışan yeni aracını tanıttı…
  • AHL NİN HER YERİ AÇIK OTOPARK OLMUŞ,THY GENEL MÜDÜRLÜĞÜN ÖNÜNDE PARK EDEN ARAÇ SAHİPLERİ GÜNDÜZ GÖZÜ TUVALETLERİNİ THY GENEL MÜDÜRLÜK DUVARINA YAPIYORLAR DÜNYA TİCARET MERKEZİNDEN GELEN YOLA PARK EDEN ARAÇLAR YÜZÜNDEN TRAFİK TIKANIYOR BENZİNCİNİN ARKASI ÇİFTLİĞE DÖNMÜŞ KİMİ TAVLA OYNUYOR KİMİ ÇAY İÇİYOR KİMİ ÇAYIRA UZANMIŞ KİMİ PİLAV SATIYOR KİMİ ESKİ MİNİBÜSÜ KAHVEYE ÇEVİRMİŞ B KAPISINA GİDEN YOL DA PARK OLDUĞUNDAN NE SERVİS NE DE BAŞKA ARAÇLAR GEÇEMİYOR ORTADA BİR TANE POLİS YOK HERKES İSTEDİĞİNİ YAPIYOR ORTALIK REZALET ..BİR DE BU SAYDIĞIM YERLERİ BİR GEZİP TEFTİŞ ETSENİZ NE HOŞ OLURDU SAYIN AMİR !!!!!
  • Elektriğin ithal edildiği ve her yıl yaz ayında da short'a düşüldüğü bir ülkede elektrikli araba kullanmak..
  • ARABA İÇİN ONCA PARA VERİYORUZ AMA BATARYAYI KİRALIK KULLANIYORUZ AYLIK KİRASI DA 89 € OLARAK DUYDUM BURSADAN BİR ÇİN ARABASI ALINSAYDI DAHA EKONOMİK OLURDU ŞİMDİ DERSİNİZ Kİ ÇİN MALI ÇAKMADIR AL BİR DENE HEM FİYATI UCUZ HEM DE BATARYASI KENDİNİZİN APRON İÇİN İDEAL ARAÇLAR

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında aracı tanıtmak için tören düzenleyen Teknik A.Ş., çevre bilinci konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Atatürk Havalimanı apronundaki tanıtım törenine Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir ve DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur katıldı.

Törfende konuşan Ahmet Aydın; “Teknik A.Ş.’nin bu gibi duyarlılığına çok sık rastlıyoruz. Atatürk Havalimanı apronu çok çabuk haber olabiliyor. Umarız da bu da önemli başlangıçlardan biri olur” dedi.

Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir ise; “Araç filomuza yüzde yüz elektrikli bir araç kattık. Asıl amacımız aslında mesaj verebilmek. İnsanları bu duyarlılığa çağırabilmek. Bu yüzden özellikle tanıtımı apronda yaptık. 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle de taçlandırdık. Biz bu anlamda zaten son derece bilinçli bir kurumuz. Umarım hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İsmail Demir Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın’a ‘100 Yeşil Adım’ kitabını tohumlu kalemle imzalayarak hediye etti.

Daha sonra direksiyona geçen Ahmet Aydın havalimanı apronunda İsmail Demir ile birlikte aracı kısa bir süre test etti.
Yüzde yüz elektrikle çalışan otomobil Atatürk Havalimanı apronu B Kapısı’ndan yapılacak misafir girişlerinde kullanılacak. Saatte 150 kilometre hız yapabilen aracın bataryası da bagaj bölümünde bulunuyor.

YÜZDE YÜZ ELEKTRİK YÜZDE YÜZ ÇEVREYE DUYARLI

Yorumlar

MÜLKİ İDARE AMİRİ NE !!!! ~ 12 yıl önce
AHL NİN HER YERİ AÇIK OTOPARK OLMUŞ,THY GENEL MÜDÜRLÜĞÜN ÖNÜNDE PARK EDEN ARAÇ SAHİPLERİ GÜNDÜZ GÖZÜ TUVALETLERİNİ THY GENEL MÜDÜRLÜK DUVARINA YAPIYORLAR DÜNYA TİCARET MERKEZİNDEN GELEN YOLA PARK EDEN ARAÇLAR YÜZÜNDEN TRAFİK TIKANIYOR BENZİNCİNİN ARKASI ÇİFTLİĞE DÖNMÜŞ KİMİ TAVLA OYNUYOR KİMİ ÇAY İÇİYOR KİMİ ÇAYIRA UZANMIŞ KİMİ PİLAV SATIYOR KİMİ ESKİ MİNİBÜSÜ KAHVEYE ÇEVİRMİŞ B KAPISINA GİDEN YOL DA PARK OLDUĞUNDAN NE SERVİS NE DE BAŞKA ARAÇLAR GEÇEMİYOR ORTADA BİR TANE POLİS YOK HERKES İSTEDİĞİNİ YAPIYOR ORTALIK REZALET ..BİR DE BU SAYDIĞIM YERLERİ BİR GEZİP TEFTİŞ ETSENİZ NE HOŞ OLURDU SAYIN AMİR !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Elektriğin ithal edildiği ve her yıl yaz ayında da short'a düşüldüğü bir ülkede elektrikli araba kullanmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batarya kiralık ~ 12 yıl önce
ARABA İÇİN ONCA PARA VERİYORUZ AMA BATARYAYI KİRALIK KULLANIYORUZ AYLIK KİRASI DA 89 € OLARAK DUYDUM BURSADAN BİR ÇİN ARABASI ALINSAYDI DAHA EKONOMİK OLURDU ŞİMDİ DERSİNİZ Kİ ÇİN MALI ÇAKMADIR AL BİR DENE HEM FİYATI UCUZ HEM DE BATARYASI KENDİNİZİN APRON İÇİN İDEAL ARAÇLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000