21 Ekim 2010, Perşembe 17:42:45

YURDA KUPAYLA DÖNDÜLER

Türk Hava Yolları Spor Klübü'nün 1999 doğumlu minik futbolcuları Bulgaristan'ın Varna- Krenova şehrinde düzenlenen Aliot Cup Şampiyonası'nda çeşitli ülkelerden 140 takımın katıldığı ve 14 takımla kıyasıya yaptıkları maçlar sonunda turnuva üçüncüsü ve en centilmen takım olarak yurda döndüler.
  • hey gidi hey...dunun siradan guvenlikcisi bugunun eski genel mudur den torpilli mudure bakin...thy na nasil girdigini,o mevkiye de nasil, kimin torpili ile geldigini de anlatta bilsin herkes...thy nin sozum ona dindar torpillileri , haksiz sekilde baska insanlarin haklarini yiyerek,ezerek,tehditle bu mevkilere bol maaslarla gelmenizin hesabini Allah a nasil vereceksiniz ,bunlarin acilari sizlerden nasil cikacak hic dusundunuz mu????
Tecrübeli Teknik Direktör Salih Erdoğan nezaretinde çıktıkları 14 karşılaşma sonunda sadece 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan minik kahramanlar oynadıkları futbol ve attıkları birbirinden güzel gollerle turnuvada iz bıraktılar.

Türk futbolunun dibe vurduğu ve milyon dolarla harcanarak kurulan büyük kulüplerimizin Avrupa kupalarında zorlandığı bu günlerde Bulgaristan'da alınan üstün başarı alkışlarla karşılandı. Türkiye'yi temsil eden Türk Hava Yolları Minikler Futbol Takımı, Bulgaristan'ın Varna şehri Krenova sahilinde bulunan Drujba Hotel'de kamp yaparak maçlara hazırlandılar. 

Türk Hava Yolları'nın 1999 doğumlu minik futbolcuları 2009 yılında da Bulgaristan'da yapılan turnuvadan 3. olarak dönmüşlerdi.

Klubün Başkanı ve THY Yer İşletme Koordinasyon Müdürü Yusuf Ataseven yaptığı açıklamada "1979 yılında kurulan ve günümüze kadar çeşitli branşlarda faaliyet göstermiş Türk Hava Yolları Spor Klübünün miniklerini bu başarılarından dolayı kutluyorum. Kurum bünyemizde personel ve çocukları için uygun spor ortamı yaratmak ve Türk sporuna katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

YURDA KUPAYLA DÖNDÜLER

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hey gidi hey...dunun siradan guvenlikcisi bugunun eski genel mudur den torpilli mudure bakin...thy na nasil girdigini,o mevkiye de nasil, kimin torpili ile geldigini de anlatta bilsin herkes...thy nin sozum ona dindar torpillileri , haksiz sekilde baska insanlarin haklarini yiyerek,ezerek,tehditle bu mevkilere bol maaslarla gelmenizin hesabini Allah a nasil vereceksiniz ,bunlarin acilari sizlerden nasil cikacak hic dusundunuz mu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000