09 Nisan 2012, Pazartesi 09:13:23

YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul - Vnukova seferini yapan yolcu uçağı sis nedeniyle Sheremetyevo Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Moscova antalya ucagi 8 nisan tarihinde 12 saat gecikti. THY, Yolculara bir aciklama yapma nezaketini bile gostermedi. Turk Turizmi ve Turkiye icin cok kotu bir sinav verdi. tam Bir rezalet yasandi. hala neden 12 saat bekledim bilmiyorum ve bu hicbir yerde haber olmuyor.
  • THY'de son 1 haftadır oluşan inanılmaz gecikmelerin kaynağı nedir, onu haber yapsanıza. Bilgilendirilmek istiyoruz...
  • Rusya nın hava durumları konusunda alkole dayanan bır ılıskı oldugunu dusunuyorum..CAVOK yazan meydanda CATIII,CATIII yazan meydanda ise CAVOK cıkabılır bunlar normal Ruslar ıcın..
  • Pazar günü de ercan seferi 3,5 saat gecikme yaptı bir allahın kulu da haber bile vermedi. Nasıl bir zihniyetse...
  • THY kabin ekibini saati dolduğu için dinlenmeye almış , ancak diğer türkiye menşeili havayolu şirketleri de bunu yapıyor mu yoksa , durmak yok yola dewam mı diyorlar ? bu soruyu hem halka , hem havayolu yöneticilerine , hem de SHGM'ye soruyorum !
  • SAYIN YETKILLIER MUSTA HAVA HARIKA ANKARA MUS SEFERI IPTAL BURDAKI DHM MUDUR NE IS YEOIYOR NEDEN BUNUNLA ILGILI ISLEM YAPILMIYOR LUTFEN YETER ARTIK 30 SEFER IPTAL OLDU AIRES CIHAZI ARIZALI DIYE DHM GENEL MUDUR DUY ARTIK
  • ucak kalkmadan hava raporu alinmiyormu artik,yoksa bizden ciksin dis istasyon ugrassin mantigi hala devammi ediyor?kifayetsiz bademlerden ancak bu kadar,,
Türk Hava Yolları'nın 06:10'da İstanbul'dan havalanan TK420 sefer sayılı yolcu uçağı, Vnukova Havalimanı'nda yaşanan sis nedeniyle iniş yapamadı.

Sheremetyevo Havalimanı'na zorunlu iniş yapan THY uçağının bu sefer de kabin ekibi uçuş saatini doldurduğu için yolcular terminale alındı.

Uçağın Sheremetyevo Havalimanı'ndan bu akşam 17:00'da havalanacağı, yolcuları Vnukova Havalimanı'na götüreceği öğrenildi.


YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Moscova antalya ucagi 8 nisan tarihinde 12 saat gecikti. THY, Yolculara bir aciklama yapma nezaketini bile gostermedi. Turk Turizmi ve Turkiye icin cok kotu bir sinav verdi. tam Bir rezalet yasandi. hala neden 12 saat bekledim bilmiyorum ve bu hicbir yerde haber olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'de son 1 haftadır oluşan inanılmaz gecikmelerin kaynağı nedir, onu haber yapsanıza. Bilgilendirilmek istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rusya nın hava durumları konusunda alkole dayanan bır ılıskı oldugunu dusunuyorum..CAVOK yazan meydanda CATIII,CATIII yazan meydanda ise CAVOK cıkabılır bunlar normal Ruslar ıcın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pazar günü de ercan seferi 3,5 saat gecikme yaptı bir allahın kulu da haber bile vermedi. Nasıl bir zihniyetse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY kabin ekibini saati dolduğu için dinlenmeye almış , ancak diğer türkiye menşeili havayolu şirketleri de bunu yapıyor mu yoksa , durmak yok yola dewam mı diyorlar ? bu soruyu hem halka , hem havayolu yöneticilerine , hem de SHGM'ye soruyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAYIN YETKILLIER MUSTA HAVA HARIKA ANKARA MUS SEFERI IPTAL BURDAKI DHM MUDUR NE IS YEOIYOR NEDEN BUNUNLA ILGILI ISLEM YAPILMIYOR LUTFEN YETER ARTIK 30 SEFER IPTAL OLDU AIRES CIHAZI ARIZALI DIYE DHM GENEL MUDUR DUY ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ucak kalkmadan hava raporu alinmiyormu artik,yoksa bizden ciksin dis istasyon ugrassin mantigi hala devammi ediyor?kifayetsiz bademlerden ancak bu kadar,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000