16 Şubat 2012, Perşembe 10:06:01

YİNE SİS YİNE İPTAL

Konya Havalimanı'ndan bu sabah yapılması planlanan Türk Hava Yolları'na ait iki uçuş iptal edildi.
  • yanLis biLiyosam duzeLtin Lutfen ama sadece thy degiL Lutfhansa da konya seferini iptaL etti biLdigim kadariyLa.. neden thy'yLe iLgiLi bu kadar oLumsuz yorum yapiLdigini anLamiyorum..
  • bu kafa ve ucret politikasiyla cok sefer iptal edersiniz,bu ucusun l/f kacmis acaba
  • neden yorumumu yayınlamıyorsunuz * ? konya meydanı için kalkış limiti 400m dir. pegasus kalktiysa 400 m goruste dogru yapmiştir. neden burada pegasus sanki limitleri zorlamiş gibi haber yapiyorsunuz ? sizi eleştrimeye hakkımız yokmu siz bir havayolu alehine haber yaparken ?
  • Arkadaşım,uçak zaten Konya daymış,THY seferi yolcu azlığından iptal etti diyelim,uçak Konya damı kalacak,kalırsa ne işe yarayacak,daha fazla zarar etmeyecekmi? Diyelim seferi yolcu azlığı yüzünden iptal ettiler,hava açınca uçağı boş olarak İST e çekecekler,bu esnada yolculu ve yolcusuz uçuş arasında farkmı varki? Uçak zaten İST e çekilecek,boş gidince ekstra kar mı ediyor,zaten uçağın en büyük maliyet kalemi yakıt,onuda yakacak,içindeki ikramlarda zaten kullanımdışı
  • 1-bizim globally fosss fahiş fiyat politikası yüzünden uçağı dolduramıyor.... 2. bizim globally fosss amsterdamdan sonra hep yusuf yusuf...3. sis bahane sebeler şahane sen anladın onuuu :))
  • Pgs Don Kişotluk yapıyorsa DHMİ ne yapıyor öyleyse? Havacılık kuralları her havayolu için geçerli. PGS bile yeterli yocu olmadığında iptal ediyor, özellikle Konya sabah 06.10 uçuşunu saat 8 deki uçuşuna kaydırıyor. Neden hep bir THY savunuculuğu içindesiniz anlamıyorum, THY 'yi kötülemiyorum ancak doğru olanı söylüyorum...
  • sayın ulastırma bakanımız dıle getırdı konya hava alanı her turlu donanıma sahıp yenı bır hava alanı gereksız dıye. bu haberı okumasını rıca edecegım cunkı her gecen gun az bır kar yagdıgında az sıs oldugunda seferler ıptal acaba donanım mı yok ?
  • Doğru yoruma söylenecek bir söz yok..
  • pgs , don kişotluk yapıyor ama yeldeğirmenine mızrağını çarparsa canı yanar atından yere düşer sonra.
  • Türk hava yolları o fiyatlarla uçağı dolduramayıp uçuşu iptal edicek yol buluyor da pegasus full çekio diye mi uçuşu yapıyor yoksa ?
Türk Hava Yolları'nın bugün sabah 07:00'da Konya Havaalanı'ndan kalkması gereken TK 2033 Konya - İstanbul ve 08:55'de kalkması planlanan TK 2043 Konya - İstanbul seferleri sabah yaşanan yoğun sisin dağılmaması üzerine iptal edildi.

Aynı saatlerde Pegasus Havayolları'na ait PGT 189 sefer sayılı Konya - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferi ise 400 metre görüş mesafesine rağmen havalanarak İstanbul'a ulaştığı öğrenildi.

Konya'da son zamanlarda meydana gelen yoğun sis nedeniyle Türk Hava Yolları'nın birçok seferi uzun rötarlara uğrarken, Türk Hava Yolları pilotları şirket güvenlik limitlerine göre görüş mesafesini baz alarak kalkış yapılabiliyor.

DHMİ'den edinilen bilgiye göre şu anda Konya Havalimanı'nda 10.000 metre görüş mesafesi olduğu, seferlerde herhangi bir aksama yaşanmadığı belirtildi.

©AirportHaber.com

YİNE SİS YİNE İPTAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
yanLis biLiyosam duzeLtin Lutfen ama sadece thy degiL Lutfhansa da konya seferini iptaL etti biLdigim kadariyLa.. neden thy'yLe iLgiLi bu kadar oLumsuz yorum yapiLdigini anLamiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kafa ve ucret politikasiyla cok sefer iptal edersiniz,bu ucusun l/f kacmis acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
neden yorumumu yayınlamıyorsunuz * ? konya meydanı için kalkış limiti 400m dir. pegasus kalktiysa 400 m goruste dogru yapmiştir. neden burada pegasus sanki limitleri zorlamiş gibi haber yapiyorsunuz ? sizi eleştrimeye hakkımız yokmu siz bir havayolu alehine haber yaparken ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşım,uçak zaten Konya daymış,THY seferi yolcu azlığından iptal etti diyelim,uçak Konya damı kalacak,kalırsa ne işe yarayacak,daha fazla zarar etmeyecekmi? Diyelim seferi yolcu azlığı yüzünden iptal ettiler,hava açınca uçağı boş olarak İST e çekecekler,bu esnada yolculu ve yolcusuz uçuş arasında farkmı varki? Uçak zaten İST e çekilecek,boş gidince ekstra kar mı ediyor,zaten uçağın en büyük maliyet kalemi yakıt,onuda yakacak,içindeki ikramlarda zaten kullanımdışı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1-bizim globally fosss fahiş fiyat politikası yüzünden uçağı dolduramıyor.... 2. bizim globally fosss amsterdamdan sonra hep yusuf yusuf...3. sis bahane sebeler şahane sen anladın onuuu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pgs Don Kişotluk yapıyorsa DHMİ ne yapıyor öyleyse? Havacılık kuralları her havayolu için geçerli. PGS bile yeterli yocu olmadığında iptal ediyor, özellikle Konya sabah 06.10 uçuşunu saat 8 deki uçuşuna kaydırıyor. Neden hep bir THY savunuculuğu içindesiniz anlamıyorum, THY 'yi kötülemiyorum ancak doğru olanı söylüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın ulastırma bakanımız dıle getırdı konya hava alanı her turlu donanıma sahıp yenı bır hava alanı gereksız dıye. bu haberı okumasını rıca edecegım cunkı her gecen gun az bır kar yagdıgında az sıs oldugunda seferler ıptal acaba donanım mı yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Doğru yoruma söylenecek bir söz yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pgs , don kişotluk yapıyor ama yeldeğirmenine mızrağını çarparsa canı yanar atından yere düşer sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk hava yolları o fiyatlarla uçağı dolduramayıp uçuşu iptal edicek yol buluyor da pegasus full çekio diye mi uçuşu yapıyor yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000