02 Ocak 2018, Salı 09:14:22

Yılmaz Ailesi'nden THY'ye teşekkür

Eski başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili teşekkür ilanı verdi
  • bir anne ve bir babanin en son duymak isteyen bir aci haber. evlat 3 yasinda olsun 38 yada 53 fln. o hala annesinin ve babasinin kucuk cocugu. et tirnaktan kopmaz. allah sabirlar versin.
  • ortada bir ailenin acısı var oymuş buymuş boş verin ya. siyaset sokakta ve mecliste yapılmalı duygusal durumlar temiz kalsın lütfen.
  • Tamam ortada bir kayıp ve acı var. Allah sabırlar versin, evlat acısı en kötüsü. Ama böyle bir gerekçe ile bile olsa yolculara internet hizmetini kesmek ayrımcılıktır. Bir eski başbakanın ve eşinin evlat acısı herhangi bir anne babanınkinden fazla değildir. O zaman neden diğer yolcuları da mağdur ederek böyle özel bir muamele yapılıyor. Bu zihniyeti bu toplumdan kazıyıp atmadan çağdaş toplum olamayız.
  • THY nin yaptığı doğru ama eski bir başbakan değil de sıradan bir vatandaş olsaydı yine aynı muamele yapılırmıydı? Tabiki hayır.O yüzden geçin bunları.
  • ALLAH sabir versin thy dogru olani yapti insanlik ölmedi sayin Yilmaz ailesine nurlar ıçinde yatsin..
  • Uçak ta 650 knot la yardırarak gelmişti FR24 den takip ettiğim kadarıyla.
  • Bütün bu eski başbakanların, bakanların Amerika'da evi var. Çiller de öyle. Thy önemli bir kurum onlar için. Evlerine nasıl gidip gelecekler yoksa. Çok yaşa thy
  • acaba bu jesti herkese yapar mı ? yapılanı eleştirmiyorum sadece soruyorum.
  • işin gücünüz riv riv riv
  • Thy yılmaz ailesinden özür dilemeli diye zırlayan gazeteci nerede acaba Okusun bu haberi

Eski başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili gazeteye teşekkür ilanı verdi

Cenazeye katılan, acılarını paylaşanlara yönelik Yılmaz Ailesi’nin ilanında THY’nin 15 Aralık tarihinde Los Angeles- İstanbul uçuşunun tüm yolcu ve ekibine de teşekkür edildi. Beykoz’daki evlerinde intihar eden Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi ABD’de bulunan anne ve babasına iletilmemişti. Türkiye’ye doğru yola çıkan Mesut ve Berna Yılmaz’ın haber sitelerinden olayı öğrenmemeleri için THY uçakta yolcuların kullandığı interneti kapatmıştı.

Yılmaz Ailesi'nden THY'ye teşekkür

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

grb ~ 6 yıl önce
bir anne ve bir babanin en son duymak isteyen bir aci haber. evlat 3 yasinda olsun 38 yada 53 fln. o hala annesinin ve babasinin kucuk cocugu. et tirnaktan kopmaz. allah sabirlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşverin ~ 6 yıl önce
ortada bir ailenin acısı var oymuş buymuş boş verin ya. siyaset sokakta ve mecliste yapılmalı duygusal durumlar temiz kalsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ayrımcılık ~ 6 yıl önce
Tamam ortada bir kayıp ve acı var. Allah sabırlar versin, evlat acısı en kötüsü. Ama böyle bir gerekçe ile bile olsa yolculara internet hizmetini kesmek ayrımcılıktır. Bir eski başbakanın ve eşinin evlat acısı herhangi bir anne babanınkinden fazla değildir. O zaman neden diğer yolcuları da mağdur ederek böyle özel bir muamele yapılıyor. Bu zihniyeti bu toplumdan kazıyıp atmadan çağdaş toplum olamayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gündem ~ 6 yıl önce
normal vatandaşların anında haber alma ihtimali 1/1000 ken bu haberin son dakika olarak tüm internet sitelerine anında düşeceği aşikardır. Aradaki fark sadece bu olup o insanlarda uçakta bunu duyunca fenalaşacağı ve belki de ölebileceği ve bundan da interneti kesildiği için madur olan yolcular daha çok madur olavileceği için iki tarafa da faydalı karar olarak düşünmek doğru olmaz mı?
Yine ayrımcılık ~ 6 yıl önce
Yav adam bir yerden bir yere giderken yollar trafiğe kapatılıyor.4000 tane koruması var.Sana bunu tuhaf geldi.
Ayrımcılık ~ 6 yıl önce
Ya bu ülkede bir milletvekili geçiecek diye yol kapanıyor. Üçkağıtçılar emniyet şeridi kullanıyor sesin çıkmıyor da,bu ülkeye hizmeti geçmiş bir başbakan oğlunun intihar ettiğini yolda öğrenmemesi için uçaktaki ünternetin kapatılmasımı sana battı? Senin başına gelse internette habermi olacak ki kendinle mukayese ediyorsun???
Yolcu ~ 6 yıl önce
THY nin yaptığı doğru ama eski bir başbakan değil de sıradan bir vatandaş olsaydı yine aynı muamele yapılırmıydı? Tabiki hayır.O yüzden geçin bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 6 yıl önce
Sıradan vatandaşın ölüm haberi son dakika olarak tüm haber sitelerinde yer alıyor mu???
Haklısın..ayrımcılık olmamalı.. ~ 6 yıl önce
Ancak aradaki fark şu : esli bir başbakanın çocuğu vefat ettiğinde tüm medya flaş haber olarak paylaşır, normal yayın akışı kesilir, sıradan bir vatandaşın çocuğu olsa ancak indikten sonra haberi olabilir. Bu sebeptan verilen karar kesinlikle doğrudur.
Tk ~ 6 yıl önce
ALLAH sabir versin thy dogru olani yapti insanlik ölmedi sayin Yilmaz ailesine nurlar ıçinde yatsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Uçak ta 650 knot la yardırarak gelmişti FR24 den takip ettiğim kadarıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ~ 6 yıl önce
2 mach a da ciktiydi bi ara gardas
gnd ~ 6 yıl önce
Kaç km/saat yapıyor.
Fr25 ~ 6 yıl önce
650 mach o.
awb ~ 6 yıl önce
uçuşa ait hız verilerine buradan ulaşabilirsiniz https://flightaware.com/live/flight/THY10/history/20171216/0230Z/KLAX/LTBA/tracklog
US ~ 6 yıl önce
Bütün bu eski başbakanların, bakanların Amerika'da evi var. Çiller de öyle. Thy önemli bir kurum onlar için. Evlerine nasıl gidip gelecekler yoksa. Çok yaşa thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiller ve ailesi ~ 6 yıl önce
Abd vatandaşı zaten ve orada otelleri var.
thy ~ 6 yıl önce
acaba bu jesti herkese yapar mı ? yapılanı eleştirmiyorum sadece soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 6 yıl önce
Sıradan vatandaşın ölüm haberi tüm haber sitelerinde flaş haber olarak yer alıp sürekli canlı bağlantılar mı yapılıyor?
pamlela ~ 6 yıl önce
işin gücünüz riv riv riv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazar ~ 6 yıl önce
Thy yılmaz ailesinden özür dilemeli diye zırlayan gazeteci nerede acaba Okusun bu haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
bence sen o yazıyı bir daha oku. yılmaz ailesinden değil internetsiz uçurduğu için diğer yolculardan özür dilesin ve ufak bir jest yapsın diyordu.
İnternet ~ 6 yıl önce
İnternetle doğdun ya:)) 6 ay öncede uçakta internet vardı ya. İnternet olmadan uçamıyorsun ya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000