19 Kasım 2013, Salı 09:12:25

YILIN EN BAŞARILI HAVAYOLU THY!

Hollanda’da düzenlenen ‘MICE & Business Travel 2013’ etkinliğinde Türk Hava Yolları ‘yılın en başarılı havayolu’ ödülünü kazandı.
  • Gurur tablomuz THY milli gururumuz inşallah diğer eksikler de en kısa sürede giderilir. Amin
  • paris ist 1000 euro olur artik.. yandik ki ne yandik
  • airport haber, neden thy'nin aldigi odulleri yayinliyorsunuz da ucus guvenliginde 60 sirket icinde sondan 3. olmasini yayinlamiyorsunuz ??? lutfen objektif olun !!!
  • Uçuş güvenliği ve teknik bakımda kaçıncı onu da yazında gerçekler çıksın ortaya..
  • Sen neyin kafasini yasiyorsun. Fatiha okunmadigini nereden biliyorsun? Odul ile kazayi arasinda nasil bir baglanti kurabildin, Sen asil derdini soyle nedir? Fitne fesat kotu birsey ..
  • Yahu Amsterdam da kaza olmadi mı .bir bit yenigi var bu iste.Ellerinizi açıp ta hayatını kaybedenler icin bir Fatiha okuyun hic olmazsa.Temel Bey kalkıp demecinde nasil olurda kaza sonrasını o sekilde yorumlayabilir şaştım kaldim.canlarımızı kaybettik o kazada,ama Beyefendi itibardan zarttan zarttan bahsetti pesss diyorum..Allah ıslah etsin
  • Sık sık seyahat eden biri olarak söylemeden geçemeyeceğim ,THY Avrupa'da gururumuz.Lakin Türkiye'nin Dünyaya açılan penceresi Bayrak Taşıyıcısı na çalışanlarına uyguladığı zulüm hic yakışmıyor.Burada herkes THY nin hosteslere uyguladığı eziyeti konuşuyor.Konuya tam vakif degilim fakat ama anlatılanlardan ve bu sitede yazılanlardan görünen seyler haklılık payı oldugunu gösteriyor.Bir Türk olarak çalıştığım havalimanında tum haklarımız korunuyor,ayrım gözetmiyorlar.Türkiyede de boyle olmasi cok mu zor? Ben Başbakanı takdir ediyorum,meyve veren ağacı taşlarlar.ama bu çalışanlara da yardim etmeli
  • Ahmet Sahin Bey cok iyi bir yonetici. Gurur duyuyoruz.
  • thy gerçekten mukemmel bir havayolu...bır cok havayolu ıle uçtum ama Thy gerçekten ucak temizliği,ikram,uçakları yeni olması v.s. zamanında kalkış her sey mukemmel.. ne kadar pahalıda olsa thy dısında başka bir havayoluna binilmez.

Hollanda’da düzenlenen ‘MICE & Business Travel 2013’ etkinliğinde Türk Hava Yolları ‘yılın en başarılı havayolu’ ödülünü kazandı.

Toplantı, Teşvik, Kongreler ve Etkinlikler alanında gerçekleşti. Benelüks’te yayımlanan en büyük dergi olan MICE & Events Travel’ın bu yıl 8’incisinin düzenlediği Hilversum kentindeki törene, kongreler ve seyahat dünyasından 350’nin üzerinde davetli katıldı.

Yapılan oylamada havayollarının toplam ürün kalitesinin yanı sıra Hollanda’daki hizmetleri açısından pazarlama, satış, operasyonel hizmet kalitesi ve acente destek hizmetleri gibi kriterler dikkate alındı. MICE & Business Travel 2013 ‘yılın en başarılı havayolu’ ödülü Türk Hava Yolları adına, THY Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin’e takdim edildi. Ahmet Şahin, Türk Hava Yollarının Hollanda’da aldığı bu ödülün, kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu söyledi. Şahin, oylama, havayolunun toplam ürün kalitesinin yansıra Hollanda’daki hizmetleri açısından Agency Help Desk, Operasyonel Hizmet Kalitesi, Pazarlama ve Satış Hizmetleri ve Corporate Ürün ve Hizmetleri kriterleri ele alınarak THY Hollanda’nın bu ödüle layık görüldüğünü söyledi. (Zaman)

YILIN EN BAŞARILI HAVAYOLU THY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gurur tablomuz THY milli gururumuz inşallah diğer eksikler de en kısa sürede giderilir. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandik ~ 10 yıl önce
paris ist 1000 euro olur artik.. yandik ki ne yandik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ? ~ 10 yıl önce
airport haber, neden thy'nin aldigi odulleri yayinliyorsunuz da ucus guvenliginde 60 sirket icinde sondan 3. olmasini yayinlamiyorsunuz ??? lutfen objektif olun !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
2009 yılındaki kazanın Boeing kaynaklı olduğu kanıtlandı. Aşağıda bir arkadaşın dediği gibi 30 yıl önce yapılan kazalardan dolayı şirketin bugünü neden etkilensin. Evet 60 şirket arasından sonra üçüncü ama kaza ihtimali Milyonda 1 olarak geçiyor. THY'nin son 5 yılda yaptığı atılımı herkes kabul etti. Belli ki sen 305'den birisisin. Ekmek yediğiniz kapıya ihanet ettiğiniz için kovuldunuz.
? ~ 10 yıl önce
Hem havacılıktaki en önemli unsur olan uçuş güvenliğinde thy'nin sondan 3. olduğunu kabul ediyorsun hem hala thy'nı yönetenleri savunuyorsun!!! Bu iş halk otobüsü idare etmeye,takunya ile vip ten geçmeye benzemez!! 305 konusuna gelince,hakkı yenen insanlar haklarını aramasınlar da boyun mu eğsinler ? Senin gibi herkese kayıtsız,şartsız biat mı etsinler ey yağcı,yalaka ???
Güvenlik ?? ~ 10 yıl önce
Uçuş güvenliği ve teknik bakımda kaçıncı onu da yazında gerçekler çıksın ortaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 10 yıl önce
Keşke sizin gibi insanlar için yaşamak istediğiniz ülkeler kapılarını açsa da bir daha dönmemek üzere gitseniz. Geçmişi yok etmek gibi bir şey mümkün değil, 30-40 yıl önceki kazalar yüzünden şirketi kapatsınlar o zaman. Air France de kilit vursun gitsin (330 kazası yüzünden) .
keşke !!!!! ~ 10 yıl önce
Keşke sizin gibi herşeye eyvallah diyen,sorgulamayan,sormayan,şükürcüler de olmasa ne güzel olurdu ülkemizin hali...30-40 sene önce diyorsun thy'nin son 10 yılda 2 tane büyük ölümlü kazası var hatırlatırım !!! Air France kazadan sonra thy'nin yapmaya çalıştığı gibi olayın üstünü örtmeye çalışmadı !! Sefa bey'in yazısını okuyun da görün bakın o zamanın dhmi müdürü Sefa bey'e ne demiş ???????? Biz daha bu kafalarla uğraşıyoruz sen yağ peşindesin!!!!
iphone'a cevap ~ 10 yıl önce
Sen neyin kafasini yasiyorsun. Fatiha okunmadigini nereden biliyorsun? Odul ile kazayi arasinda nasil bir baglanti kurabildin, Sen asil derdini soyle nedir? Fitne fesat kotu birsey ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu Amsterdam da kaza olmadi mı .bir bit yenigi var bu iste.Ellerinizi açıp ta hayatını kaybedenler icin bir Fatiha okuyun hic olmazsa.Temel Bey kalkıp demecinde nasil olurda kaza sonrasını o sekilde yorumlayabilir şaştım kaldim.canlarımızı kaybettik o kazada,ama Beyefendi itibardan zarttan zarttan bahsetti pesss diyorum..Allah ıslah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 10 yıl önce
Allah seni islah etsin..305 kisinden birimisin yoksa ? :)
AIR ~ 10 yıl önce
Kazaya ragmen odul alinmissa demek ki basari var.. Anlamada zorluk cekiyor olabilrsin? Normal, bu mantikla anca boyle bir yorum beklenir zaten.
fly ~ 10 yıl önce
TK yi dunya konusuyor, takdir ediyor..Sen biraz guncelle kendini .Sasirmamis olursun.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sık sık seyahat eden biri olarak söylemeden geçemeyeceğim ,THY Avrupa'da gururumuz.Lakin Türkiye'nin Dünyaya açılan penceresi Bayrak Taşıyıcısı na çalışanlarına uyguladığı zulüm hic yakışmıyor.Burada herkes THY nin hosteslere uyguladığı eziyeti konuşuyor.Konuya tam vakif degilim fakat ama anlatılanlardan ve bu sitede yazılanlardan görünen seyler haklılık payı oldugunu gösteriyor.Bir Türk olarak çalıştığım havalimanında tum haklarımız korunuyor,ayrım gözetmiyorlar.Türkiyede de boyle olmasi cok mu zor? Ben Başbakanı takdir ediyorum,meyve veren ağacı taşlarlar.ama bu çalışanlara da yardim etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahmet Sahin Bey cok iyi bir yonetici. Gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 10 yıl önce
O kim? Konuyla ne alaka sımdı :)
thy ~ 10 yıl önce
thy gerçekten mukemmel bir havayolu...bır cok havayolu ıle uçtum ama Thy gerçekten ucak temizliği,ikram,uçakları yeni olması v.s. zamanında kalkış her sey mukemmel.. ne kadar pahalıda olsa thy dısında başka bir havayoluna binilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gds ~ 10 yıl önce
guvenlik sizin icin bir sey ifade etmiyor galiba ! size bol ikramlı, az güvenli uçuşlar
EAGLE ~ 10 yıl önce
ALLAH KORUSUN BİR THY UÇAĞININ DÜŞMESİ HERŞEYİ BİTİRİR.BU YÜZDEN BAKIMLAR İYİ YAPILIYOR MERAK ETMEYİN AMA KABİN TEMİZLİĞİ İYİ DEĞİL.
GDS'ye ~ 10 yıl önce
"20-30 yıl önce THY'nin kazaları oldu, bu yüzden THY ile uçmayın" gibi abes bir öğüt sizinki.Eğer daha güncel kazalara bakıyorsak eleştiriye Air France, Aisana gibi şirketleri de bu "güvenlik zaafiyetli" listeye dahil etmek gerekiyor olmalı, ama olur mu, Air France güvensiz olabilir mi hiç!? Geçiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000