06 Aralık 2009, Pazar 07:15:38

Yılbaşı fırsatları başladı bile...

Biletlerini erkenden alacak olanlar için 32 euroya Londra’ya, 45 liraya Kıbrıs’a, 108 liraya İsviçre’nin Basel şehrine gitmek mümkün...
  • evet yaklasık bırkac sırket ucuz fıat verıyor ancak bıletın toplam fıatına sıra geldıgınde yaklasık 30 lırada uzerıne bınıyor. lutfen ınsanlara fıatı ucuz gosterıp sonradan uzeerlerıne farklı ılaveler yaparak kandırmayalım.reklamlarınızda dırek alacagınız fıatı soyleyın-onur-atlas.thy- anadolu -sunex ve dıgerlerı

Yaklaşan yılbaşını farklı bir coğrafyada karşılamak için bugünden hazırlık yapanların imdadına, havayolu şirketlerinin rekabeti yetişiyor. Bazıları mart sonuna kadar süren kampanyalar sayesinde İstanbul’dan Bodrum’a 39 liraya veya Bodrum’dan Londra’ya 32 euroya uçmak mümkün. Ekonomik bu biletler en fazla tercih edilen biletler olduğu için, elini çabuk tutanlar ucuz uçuş fırsatını yakalayabiliyor.

YÜZBİNLERCE KOLTUK SATILDI

Easyjet Doğu Avrupa Pazarlama Direktörü Peter Voets, bu tür kampanyalar sayesinde yüzbinlerce koltuğun çok kısa bir sürede satıldığını söyledi. Voets şirket olarak zaman zaman indirim kampanyaları da düzenlediklerini ve kasımda yaptıkları son kampanya sayesinde mart ayına kadar olan seyahatleri için önceden biletini alanların yüzde 30 indirim hakkını da elde ettiğini açıkladı.

EasyJet halen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İsviçre’nin Ren Nehri kıyısındaki Basel’e ve Avrupa’nın en önemli metropollerinden Londra’da Gatwick ve Luton havalimanlarına uçuyor. Dalamandan’dan ise Londra Gatwick ve Manchester’a, Bodrum’dan Londra Gatwick’e seferler gerçekleştiriyor.

KRİZ İLGİYİ ARTIRDI

Yakın gelecekte Türkiye’den uçuş noktalarını çoğaltmayı arzulayan EasyJet, Bu destinasyonlara tüm vergiler dahil 31.99 eurodan başlayan fiyatlarla uçuyor. 2010 senesinde yine cazip kampanyalar sunacaklarını belirten Voets, “Sektörde çok ciddi bir rekabet olduğu doğru. Biz düşük tarifeli havayolları kadar konvansiyonel havayolu şirketleri ile de uçtuğumuz havalimanları dolayısıyla ciddi bir yarış içerisindeyiz. Özellikle yaşanan ekonomik kriz sonrasında toplum düşük tarifeli havayolu şirketlerini daha çok tercih etmeye başladı” dedi.

THY’DE 79 TL

Ucuza uçurma rekabeti resmi havayolu şirketini de etkiledi. THY, 7 Aralık’tan itibaren 27 Mart 2010 tarihine kadar 40 noktaya 79 TL’ye uçuracak. İstanbul’dan uçulacak noktalar arasında Trabzon, Nevşehir, Kahramanmaraş, Dalaman, Sivas. Bodrum, Uşak ve Muş da bulunuyor. Buna karşılık Malatya, Samsun, Trabzon, İstanbul, Adana, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İzmir’e uçan Onur Air de tek yön bilet fiyatını 39 TL olarak açıkladı.

Usakgündem

Yılbaşı fırsatları başladı bile...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
evet yaklasık bırkac sırket ucuz fıat verıyor ancak bıletın toplam fıatına sıra geldıgınde yaklasık 30 lırada uzerıne bınıyor. lutfen ınsanlara fıatı ucuz gosterıp sonradan uzeerlerıne farklı ılaveler yaparak kandırmayalım.reklamlarınızda dırek alacagınız fıatı soyleyın-onur-atlas.thy- anadolu -sunex ve dıgerlerı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000