29 Eylül 2011, Perşembe 09:20:55

"YERİMİ BAŞKASINA SATTILAR"

Trabzon'da "Uçuş yasağınız var" denilerek uçaktan indirilen avukat, yerinin başkasına satıldığını iddia etti...
  • kara listede olan adama bir sonraki ucakta nasil yer veriyorlar peki savunmayin su herifleri
  • tgs ıle ılgılı bi yorum yapıcak akıllı arıodum çıktı.istiyosanız orayıda alırız düzeltiriz bu aksaklıkları siz üzülmeyin :))
  • arkadaşlar belkide bu yolcunun daha önce thy ve anadolujet ile bir problem yaşanmıştır uçakta. kaptan oproblemli uçuşta götürmüştür o yolcuyu fakat kurallara uymayan yolcu formunu doldurup istanbulda verilmiştir. bu o ismin kara listeye alınması gibi bir şey. Bilet satışından dolayı yolcuyu kaçırdıklarından boarding esnasında yaptıkları hatayı farkedince yolcuyu indirmişler. Bilinmez CRC denen bilet satış görevlileri o yolcuyu o seferden alıp başka sefere vermiştir. yolcu sadece yerimi başkasına sattılar diyor başka açıklama yok uçağa girip koltuğuna mı baktı :))
  • Uçaktaki hiçbir koltuk kimseye ait değildir o yüzden, yerimi başkasına sattılar olayı yoktur. Uçaktaki koltuklar zamanında gelen yolcular içindir. Her havayolu zarar etmemek amacıyla %5-%10 arası fazla bilet satar ki uçağa gelmeyen yolculardan dolayı zarara uğramasın..
  • trabzon havalimanında tgs yer hizmetleri yoktur.bu sebepten dolayı aksaklıklar soz konusu olabilir :)
  • geçenlerde de Trabzonda iki kişinin başka bir hava yolunda bileti satılmış, üstelik uçak ta havalimanına daha gecikmeli gelmişken
  • özelleştirme sevdalılarına en güzel örnek tgs.. daha ne sacmalıklar vardır allah bilir kimsenin haberi yok
  • Ne demişlerdi,taraf olmayan betaraf olur.
  • thy nin hizmet kalıtesı de, karı da gün gectikte düşüyor aşagılara.nerede eski thy ?
  • Sefer iptallerinde 250€ tazminat ile konaklama ve yiyecek sağlanır diyor ki müşteri hizmetleri yetkilisi bana bu tazminatların AB vatandaşları için geçerli olduğunu söyledi. Başka bilet iadesi dışında seçeneğim kalmayınca 19:30 uçağını kabul ettim ve yetişmeye çalışacağım dedim. Sonuç, doğal olarak ancak 19:05'te kontuarda oldum ancak uçak hala boarding'ti ve x-ray bomboştu ona rağmen yüzüme bile bakmadılar, tam ben ayrılacakken değişik ambalajlı el bagajlarından dolayı transit geçmek yerine kontuara yönlendirilen transit yabancı yolcular olduğunu anladığım yolcular geldi ve hemen gate aranarak yolcu gönderildiği bilgisi verildi ve gözümün içine baka baka uçağa alındılar. Sonra bana yardımcı olacaklarını söyleyerek bilet satışa
Sabah'ın haberine göre; avukat, bir polis memuru ve bir uçuş görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Ankara Barosu avukatlarından Halil Canbolat, Trabzon'dan Ankara'ya gidecek olan THY uçağına bindi. Ancak, iddiasına göre yanına gelen görevli, "uçuş yasağı" bulunduğunu söylerek inmesini istedi. Bu yasakla ilgili mahkeme kararı olup olmadığını soran ve varsa isteyen Canbolat, görevlilerin zorluk çıkarmaması yönündeki ısrarı ve "Bize havalimanı polisi M.D. tarafından sözlü bilgi verildi" şeklindeki açıklaması üzerine uçağın merdivenlerine yöneldi. Bu sırada uçağa binen bir kadın yolcuyu gören ve biletini alarak koltuk numarasına bakan Canbolat, kendi numarası olduğunu görünce, yerinin başkasına satıldığını iddia ederek görevlilerle tartıştı. 
 
"YERİMİ SATTILAR" 
 
Karakola götürülen Canbolat'ın iddiasına göre, komiser olduğunu söyleyen ancak polis memuru olduğu belirlenen M.D., "Siz telefonda konuşurken gitmeyeceğinizi duydum. Bu nedenle THY görevlisi S.D.'ye, 'O yolcu gitmeyecek, onun yerine birini alabilirsiniz' dedim. Yanlışlık oldu, kusura bakmayın" dedi. Bu ifadeler üzerine şaşkına dönen Canbolat, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na M.D. ve S.D. hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis memurunu, Emniyet Müdürlüğü'ne de şikayet etti. Savcılık ve emniyet müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşadıklarına inanamadığını söyleyen Canbolat, "Başkasını göndermek için beni hile yoluyla uçaktan indirdiler. Bu işin peşini bırakmayacağımı söyleyince bir sonraki uçakla göndermek istediler. Ama kabul etmedim" diye konuştu. Canbolat, havalimanı kamera kayıtlarını ve uçağa biniş kartını delil olarak sundu. Ayrıca anonsların da kaydının alınmasını istedi. 
"YERİMİ BAŞKASINA SATTILAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
kara listede olan adama bir sonraki ucakta nasil yer veriyorlar peki savunmayin su herifleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs ıle ılgılı bi yorum yapıcak akıllı arıodum çıktı.istiyosanız orayıda alırız düzeltiriz bu aksaklıkları siz üzülmeyin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar belkide bu yolcunun daha önce thy ve anadolujet ile bir problem yaşanmıştır uçakta. kaptan oproblemli uçuşta götürmüştür o yolcuyu fakat kurallara uymayan yolcu formunu doldurup istanbulda verilmiştir. bu o ismin kara listeye alınması gibi bir şey. Bilet satışından dolayı yolcuyu kaçırdıklarından boarding esnasında yaptıkları hatayı farkedince yolcuyu indirmişler. Bilinmez CRC denen bilet satış görevlileri o yolcuyu o seferden alıp başka sefere vermiştir. yolcu sadece yerimi başkasına sattılar diyor başka açıklama yok uçağa girip koltuğuna mı baktı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaktaki hiçbir koltuk kimseye ait değildir o yüzden, yerimi başkasına sattılar olayı yoktur. Uçaktaki koltuklar zamanında gelen yolcular içindir. Her havayolu zarar etmemek amacıyla %5-%10 arası fazla bilet satar ki uçağa gelmeyen yolculardan dolayı zarara uğramasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
trabzon havalimanında tgs yer hizmetleri yoktur.bu sebepten dolayı aksaklıklar soz konusu olabilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçenlerde de Trabzonda iki kişinin başka bir hava yolunda bileti satılmış, üstelik uçak ta havalimanına daha gecikmeli gelmişken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özelleştirme sevdalılarına en güzel örnek tgs.. daha ne sacmalıklar vardır allah bilir kimsenin haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne demişlerdi,taraf olmayan betaraf olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy nin hizmet kalıtesı de, karı da gün gectikte düşüyor aşagılara.nerede eski thy ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sefer iptallerinde 250€ tazminat ile konaklama ve yiyecek sağlanır diyor ki müşteri hizmetleri yetkilisi bana bu tazminatların AB vatandaşları için geçerli olduğunu söyledi. Başka bilet iadesi dışında seçeneğim kalmayınca 19:30 uçağını kabul ettim ve yetişmeye çalışacağım dedim. Sonuç, doğal olarak ancak 19:05'te kontuarda oldum ancak uçak hala boarding'ti ve x-ray bomboştu ona rağmen yüzüme bile bakmadılar, tam ben ayrılacakken değişik ambalajlı el bagajlarından dolayı transit geçmek yerine kontuara yönlendirilen transit yabancı yolcular olduğunu anladığım yolcular geldi ve hemen gate aranarak yolcu gönderildiği bilgisi verildi ve gözümün içine baka baka uçağa alındılar. Sonra bana yardımcı olacaklarını söyleyerek bilet satışa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000