13 Eylül 2013, Cuma 17:00:47

YENİ ÜNİFORMALAR HAKKINDA KONUŞTU

Ünlü modacı Dilek Hanif, katıldığı bir televizyon programında Türk Hava Yolları kabin memurlarının üniformalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
  • YAN ÇİZİLİYOR FORMALAR TEPKİ ALINCA AĞIZLARDA DEĞİŞTİ EMİNİM BASINA YANSIYAN FORMALAR TEPKİ ALMASAYDI AYNISI OLACAKTI UMARIM YAKIŞIR BİŞİLER OLUR..
  • Sizi iyi sanirdik ama yanilmisiz... Acaba eskiden dublor mu kullaniyordunuz? Simdi isi siz yaptiginizda nasil kotu oldugunuzu anladik..
  • HHAAAAA biz HARPUT RESTORANT da iki duble icip hesabi hava-is e de yazdirmayiz, KONTROL AMIRLIGI icin bazi rehberler gibi ekibimizi de satmayiz........
  • iki aydir boykot dayim demissin. Iyi de senin bu musmula suratli, yorgun Kabin ekiplerini nerede gordun? GM onunde mi? Evet 14 saat ucarim cunki uluslararasi sivil havacilik Benim mesai saatimi 14 saat yazmis ve bende bunu bilerek ise girdim. Aldigim maasinda son kurusuna kadar helal oldugunua eminim gomlegimdeki ter sahit. Simdi sen maval okumayi birak da icine (grevine) bak. bizim verilercek Tek bir hesabimiz var o da ne TOPCU ya ne de AYCIN e.
  • THY başka bir modacı bulamadı mı? O kadar çirkin tasarımlardan sonra hala çıkıp konuşma cesaretini nereden buluyor? Merak konusu valla
  • Dilek hanım.sizi ilk olarak Hülya Avşar'ın modacısı olarak tanıdık,THY üniformaları ile çalışmanızla da kariyerinize büyük bir darbe indirdiğinizi gördük.Geçmiş olsun ..
  • Kaptanlara da fasonculardan üniforma yaptırmaktan vazgeçseler çok iyi olacak. Kaptanların giydiği gömleklere dikkat edin. Neredeyse transparan. Vücut kıllarına kadar her detay gözüküyor
  • Dilek Hanım siz bir üniformayı 2 yılda yapıyorsanız işiniz zor. Saçmalığa bak. Arkadaki THY amblemleri falan hepsi fotomontajdı değil mi? Düzenlenen defile falanda yalandı. Sizin fotoğraflarınızda öyle. Bir dürüst olun artık be!
  • eski üniformalar dağıtıldı? neden bahsediyor bunlar? değişik mi olacak yani?
  • bu hanfedi askerdeki uniformalari da tasarlayan hanfendi degil mi ? aslinda kazak fikri filan fena degildi bir bakima, vakkonun takimlari zannimca kullanissiz yazin terletiyor kisin donduruyor.. sekil semaldan cok kabin ekibinin daha rahat ve guven icerisinde calismasini saglayacak bir sey uretirler umarim.

Uzun süre gerçekliği ve içeriği tartışılan kıyafetlerle ilgili yanlış haberler yapıldığını ifade eden Hanif, bu nedenle açıklama yapmak zorunda kaldığını söyledi.

20 yıllık bir stratejisi ve çalışma şartlarının olduğunun altını çizen ünlü modacı, ‘Bu şartlar kapsamında 8 modacı arasından ihaleyi alarak THY ile anlaşma yaptım. Üniformalarla ilgili haksızlık yapıldı, çünkü doğru değildi. Ortaya atılan görüntüler ve kıyafetler yalan ve yanlıştı. Bu nedenle biraz duygusal davranıp açıklama yapmak zorunda kaldım. İş tamamen bittiğinde Türk Hava Yolları ve Dilek Hanif’e yakışan bir tasarım olduğu ortaya çıkacak’ dedi.

Kıyafetlerin içeriği ile ilgili Türk Hava Yolları’nın yurt dışından marka danışmanlığı aldığını ifade eden Hanif; ‘Kimse kafasına göre kıyafetle ilgili fikir beyanıp edip şunu da koyalım, böyle olsun diyemez. Bu işin uzamasının sebebi tamamen kumaşla ilgili bir durum. Bugüne kadar hiç kullanılmayan bir kumaş kullanacağız. Çok özel bir kumaş olacak’ şeklinde konuştu.

Tasarımın tamamen bittiğini belirten Hanif, birkaç ay içinde yeni kıyafetlerin açıklanacağını ifade etti.

©AirportHaber

YENİ ÜNİFORMALAR HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

FORMA!! ~ 11 yıl önce
YAN ÇİZİLİYOR FORMALAR TEPKİ ALINCA AĞIZLARDA DEĞİŞTİ EMİNİM BASINA YANSIYAN FORMALAR TEPKİ ALMASAYDI AYNISI OLACAKTI UMARIM YAKIŞIR BİŞİLER OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Hanif ~ 11 yıl önce
Sizi iyi sanirdik ama yanilmisiz... Acaba eskiden dublor mu kullaniyordunuz? Simdi isi siz yaptiginizda nasil kotu oldugunuzu anladik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu iyi oku 2 ~ 11 yıl önce
HHAAAAA biz HARPUT RESTORANT da iki duble icip hesabi hava-is e de yazdirmayiz, KONTROL AMIRLIGI icin bazi rehberler gibi ekibimizi de satmayiz........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu iyi oku.... ~ 11 yıl önce
iki aydir boykot dayim demissin. Iyi de senin bu musmula suratli, yorgun Kabin ekiplerini nerede gordun? GM onunde mi? Evet 14 saat ucarim cunki uluslararasi sivil havacilik Benim mesai saatimi 14 saat yazmis ve bende bunu bilerek ise girdim. Aldigim maasinda son kurusuna kadar helal oldugunua eminim gomlegimdeki ter sahit. Simdi sen maval okumayi birak da icine (grevine) bak. bizim verilercek Tek bir hesabimiz var o da ne TOPCU ya ne de AYCIN e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 11 yıl önce
THY başka bir modacı bulamadı mı? O kadar çirkin tasarımlardan sonra hala çıkıp konuşma cesaretini nereden buluyor? Merak konusu valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 11 yıl önce
Dilek hanım.sizi ilk olarak Hülya Avşar'ın modacısı olarak tanıdık,THY üniformaları ile çalışmanızla da kariyerinize büyük bir darbe indirdiğinizi gördük.Geçmiş olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kaptanlara da fasonculardan üniforma yaptırmaktan vazgeçseler çok iyi olacak. Kaptanların giydiği gömleklere dikkat edin. Neredeyse transparan. Vücut kıllarına kadar her detay gözüküyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne üniformaymış ~ 11 yıl önce
Dilek Hanım siz bir üniformayı 2 yılda yapıyorsanız işiniz zor. Saçmalığa bak. Arkadaki THY amblemleri falan hepsi fotomontajdı değil mi? Düzenlenen defile falanda yalandı. Sizin fotoğraflarınızda öyle. Bir dürüst olun artık be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
eski üniformalar dağıtıldı? neden bahsediyor bunlar? değişik mi olacak yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
bu hanfedi askerdeki uniformalari da tasarlayan hanfendi degil mi ? aslinda kazak fikri filan fena degildi bir bakima, vakkonun takimlari zannimca kullanissiz yazin terletiyor kisin donduruyor.. sekil semaldan cok kabin ekibinin daha rahat ve guven icerisinde calismasini saglayacak bir sey uretirler umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000