06 Ocak 2014, Pazartesi 09:41:40

YENİ UÇAKLAR DA GÜVENCE ALTINDA

Türk Hava Yolları’nın filosu, yolcuları, taşıdığı bagaj ve kargo yükü ile çalışanlarını 2012 yılında imzalanan 4 yıllık sözleşme kapsamında güvencesi altına alan Güneş Sigorta, 2014 poliçesini yeniledi.
  • 2014'de hangi tip ve model ucaklar katilcak filoya?

Türk Hava Yolları’nın filosu, yolcuları, taşıdığı bagaj ve kargo yükü ile çalışanlarını 2012 yılında imzalanan 4 yıllık sözleşme kapsamında güvencesi altına alan Güneş Sigorta, 2014 poliçesini yeniledi. Güneş Sigorta, Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz yıl filosuna eklediği 28 uçağın ardından, 2014’te filoya katılacak 40 uçağa da yenilenen poliçe ile güvence sunacak.

Türk Hava Yolları her açıdan teminat altında

Güneş Sigorta, uçak gövde sigortası, gövde harp sigortası, sorumluluk sigortası (yolcu, bagaj, kargo, üçüncü şahıs) savaş sorumluluk sigortası, işveren sorumluluk sigortası ve havacılık dışı sorumluluk sigortası ile Türk Hava Yolları’nı her açıdan güvence altına alıyor.

Uçak gövde sigortası ile uçaklarda oluşabilecek hasarların karşılanması ve herhangi bir arıza anında uçağın yedek parçalarının temin edilmesi güvence altına alınırken, sorumluluk sigortası ile Türk Hava Yolları’nın  faaliyetlerinden kaynaklanan, postada, bagajda ve kargoda meydana gelecek hasarlara karşı teminat sunuluyor. Aynı sigorta kapsamında yolcu ve üçüncü şahısların maddi ve bedeni yaralanmalarına karşı teminat veriliyor.

İşveren sorumluluk sigortası ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren Türk Hava Yolları çalışanları, iş kazalarına karşı Güneş Sigorta güvencesi altında bulunuyor. Bununla birlikte, havacılık dışı sorumluluk sigortasıyla Türk Hava Yolları’nın havacılık dışındaki faaliyetleri sırasında üçüncü şahıslarda meydana gelebilecek hasarlar da teminat altına alınıyor. Güneş Sigorta, anlaşma süresi boyunca Türkiye ve uçuş yapılan tüm ülkelerin sivil havacılığı tarafından talep edilen tüm uçuş sertifikalarının düzenlenmesi sorumluluğunu da üstleniyor. 

YENİ UÇAKLAR DA GÜVENCE ALTINDA

Yorumlar

soru ~ 10 yıl önce
2014'de hangi tip ve model ucaklar katilcak filoya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000