31 Aralık 2010, Cuma 08:32:36

YENİ KKTC HAVAYOLLARI NEDEN ERTELENDİ?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yeni kurulacak havayolu şirketinin ortaklık anlaşmasının imzalanması ertelendi.
  • Merak etmeyin. Sendika girer bu işe önce 13. maaş, sonra 14. maaş daha sonra 15. maaş ister. Vermezlerse grev yapar. Ve şirket batar. Nasıl ? Evet size KTHY nı hatırlattı değil mi ?
  • yeni kurulacak hava yolunda 13. ve 14. maaşlar olacakmı?olmazsa ben çalışmam:)))))))))))))))
  • OLANI GÖM SONRA YEDİDEN YARATMAYA ÇALIŞ. BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YUTAR.
  • Keşke sendikacılar alsaydı. Bakalım o zaman iki günde bir grev yaparlar mıydı ?
  • Bu sanırım ertelemeyi açıklıyor. Bu yüzdelerden biri hayali. Eğer THYnin %10luk payı ise ertelemeyi çok rahat açıklar. Diğerlerinde ise hisse paylaşımıyla ilgili ortada bir anlaşmazlık var demektir. :)
  • Buradan herkez kahkahalarla guluyor birakin bunlar havayolu kurmayi toplama cikarma bile yapamuyorlar.Bosverin yaw kurmayin hicbisey yapmayin daha az zararli olursunuz.Zaten havayolu falanda kurulamaz ne slot almislar ne izin thy ye dayamislar sirtlarini Ama THY de bulasmaz bunlara yakinda vazgecer koskoca star alliance ortagi neyapsin bunlari
  • Madem rakamlar konusuyor , yüzde 30 u da benim olsun.Nasıl olsa yüzü takan yok gibi :D
  • gercekleri soylesenıze hukumet efendı siz bir galbur samanı 2 esegge pay edemezsınız yok ucak sırketi kuracaksınız 3 ayda bu ısler o kadar kolay olsaydı nenem da dedem olurdu bir gecede......siz ancak devlettekı parayı gendınıze nasıl boluseceksınız onun hesabını ancak yaparsınız . aman dikkat edin de esıt bolusun gavga cıkmasın sonra secıme gıteyesınız.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • 2+2=4 ederse 60+40+10=110 eder :))) biri bana bu sirketin yuzde yuzon ortaklikla nasil olacagini anlatabilirmi acaba :))) bunlar daha iki rakami toplayamiyorlar degil havayolu kurmak
Bugün imzalanacağı daha önce duyurulan ortaklık anlaşmasıyla ilgili ertelemenin, özel sektöre ait yüzde 60'lık yatırım payında yaşanan sıkıntıdan kaynaklandığı belirtildi.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Bayrak Televisyonu'na (BRT) yaptığı açıklamada, yerel yatırımcı payının yüzde 30'unu alacağını bildiren Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel'in "geri çekilmesiyle bu durumun oluştuğunu" söyledi.

Saner, şu aşamada meydana gelen açık için önceden başvuru yapan diğer yatırımcılarla yeniden temasa geçtiklerini açıkladı.

Yeni şirket ortaklığının Türk Hava Yolları (THY) kanadında herhangi bir sorun yaşanmadığını anlatan Saner, THY'nin yeni kurulacak şirkete desteğinin sürdüğünü söyledi.

Yeni kurulacak hava yolu şirketinin, yüzde 40 KKTC devleti, yüzde 60 özel sektör, yüzde 10 da THY ortaklığında olması kararlaştırılmıştı.

YENİ KKTC HAVAYOLLARI NEDEN ERTELENDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Merak etmeyin. Sendika girer bu işe önce 13. maaş, sonra 14. maaş daha sonra 15. maaş ister. Vermezlerse grev yapar. Ve şirket batar. Nasıl ? Evet size KTHY nı hatırlattı değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni kurulacak hava yolunda 13. ve 14. maaşlar olacakmı?olmazsa ben çalışmam:)))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
OLANI GÖM SONRA YEDİDEN YARATMAYA ÇALIŞ. BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YUTAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke sendikacılar alsaydı. Bakalım o zaman iki günde bir grev yaparlar mıydı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sanırım ertelemeyi açıklıyor. Bu yüzdelerden biri hayali. Eğer THYnin %10luk payı ise ertelemeyi çok rahat açıklar. Diğerlerinde ise hisse paylaşımıyla ilgili ortada bir anlaşmazlık var demektir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buradan herkez kahkahalarla guluyor birakin bunlar havayolu kurmayi toplama cikarma bile yapamuyorlar.Bosverin yaw kurmayin hicbisey yapmayin daha az zararli olursunuz.Zaten havayolu falanda kurulamaz ne slot almislar ne izin thy ye dayamislar sirtlarini Ama THY de bulasmaz bunlara yakinda vazgecer koskoca star alliance ortagi neyapsin bunlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Madem rakamlar konusuyor , yüzde 30 u da benim olsun.Nasıl olsa yüzü takan yok gibi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gercekleri soylesenıze hukumet efendı siz bir galbur samanı 2 esegge pay edemezsınız yok ucak sırketi kuracaksınız 3 ayda bu ısler o kadar kolay olsaydı nenem da dedem olurdu bir gecede......siz ancak devlettekı parayı gendınıze nasıl boluseceksınız onun hesabını ancak yaparsınız . aman dikkat edin de esıt bolusun gavga cıkmasın sonra secıme gıteyesınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2+2=4 ederse 60+40+10=110 eder :))) biri bana bu sirketin yuzde yuzon ortaklikla nasil olacagini anlatabilirmi acaba :))) bunlar daha iki rakami toplayamiyorlar degil havayolu kurmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000