18 Ekim 2018, Perşembe 10:50:01

Yeni havalimanında promosyon fırsatı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 7 günde 6 bin 957 kişinin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih ettiğini bildirdi.
  • Allah cc daim eylesin...
  • Cazibe merkezine 59 tl den yolcu bulamiyorlar. Ülkeyi de aynen böyle yönetiyorsunuz iştem
  • ISL-ESB seferinin B738 ile yapılacak olmasında rağmen, halen 1 Kasım'dan itibaren her gün için 59TL'den yer olması ilginç.
  • Tam turkish bussiinnss.eeee varken 2 kolum ne gerek 3 uncu kolum. Bunlarin hayallari kellin ayna bakma misalli .kel olanlardan ozur dilerim .
  • millette para yok napsin gariban millet, belki yeni ucuslarda, hediyeler olur ikramı bol olur vs diyor.
  • Bu adamin twit atmaktan ve acılışlarda yemek yemekten başka bir icraatı var mi bilen yazsın lütfen ? Yanlış anlaşılmasın gerçekten ne iş yaptığını bilmiyorum ..
  • Son teknoloji ile donatilmis Dünyanin en büyük Havaalanini yapiyorsun. Aylardir bir cekim alani olacagi söyleniyor. Dünya kiskaniyor Almanya catliyor diyorlar. Promosyon fiyatlar ile yolcu topluyorlar. Gurur duyuyoruz.
  • Rizeli siyasi iradenin adamı olmasa orda olurmuydu,yiyin bakalım yiyebildiginiz kadar doymak bilmeyin
  • Havalimanına taksi ile 190 lira uçak 50 tl maliyet 240 liraya geliyor,özel araçla arabayla 60 tl yakıt git gel yani hertürlü zarardasın
  • Projenin neyini deneyecekler afedersiniz,hiçmi havaalanı görmedik,50 fazla ver Atatürk’ten bin paranla rezil olma,kobay olma bu ülkede aman,2 saat arabayla git ,45 dakka uçakla devam et saçmalık

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter’dan, İstanbul Yeni Havalimanı için Ankara, Antalya, İzmir ve Ercan’a promosyon fiyatları ile satılan biletlerin sayısını açıkladı.

Bilal Ekşi, "7 günde 6 bin 957 kişi Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih etti. Büyük projeyi promosyon fiyatları ile deneyin lütfen. İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Ankara, Antalya, İzmir ve Ercan’a promosyon fiyatları ile uçun" ifadelerini kullandı.

 

Yeni havalimanında promosyon fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

tebrikler ~ 5 yıl önce
Allah cc daim eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cazibe merkezine ~ 5 yıl önce
Cazibe merkezine 59 tl den yolcu bulamiyorlar. Ülkeyi de aynen böyle yönetiyorsunuz iştem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Havalimani acilacak ve sende burdan ucacaksin anlasildi mi ? Simdi kapat ceneni
Cazibe ~ 5 yıl önce
Aman böyle yazılar yazıp bademleri kızdırmayın. Ne güzel değil mi. Bir kitap bile okumazlar sonra da burada ahkam keserler. Cehalet mutluluktur
bilo ~ 5 yıl önce
ISL-ESB seferinin B738 ile yapılacak olmasında rağmen, halen 1 Kasım'dan itibaren her gün için 59TL'den yer olması ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul kanada ~ 5 yıl önce
Tam turkish bussiinnss.eeee varken 2 kolum ne gerek 3 uncu kolum. Bunlarin hayallari kellin ayna bakma misalli .kel olanlardan ozur dilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GaribanVatandasinSozcusu ~ 5 yıl önce
millette para yok napsin gariban millet, belki yeni ucuslarda, hediyeler olur ikramı bol olur vs diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil Twitci ~ 5 yıl önce
Bu adamin twit atmaktan ve acılışlarda yemek yemekten başka bir icraatı var mi bilen yazsın lütfen ? Yanlış anlaşılmasın gerçekten ne iş yaptığını bilmiyorum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Son teknoloji ile donatilmis Dünyanin en büyük Havaalanini yapiyorsun. Aylardir bir cekim alani olacagi söyleniyor. Dünya kiskaniyor Almanya catliyor diyorlar. Promosyon fiyatlar ile yolcu topluyorlar. Gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eko ~ 5 yıl önce
Beşiktas-IGA 2 saat araçla, İst-İzm 45 dak. Taksi en az 200 + yol boyunca taksicinin geriye boş döneceğinin triplerini çekeceksin, uçak 60TL. Not. İnşaat alanında baret kullanmanız gereksede dağıtmıyorlar, yanınıza baret almayı tavsiye ederim. Ben gezdim harika ötesi bir havalimanı fakat daha çok önemli ayrıntılar var giderilmesi gereken, bence açılması çok saçma şu an. Birileri para kazanacak diye plansız projesiz girilen bu işte vatandaşı madur etmek ne kadar doğru bilemem. Sonuçta müslümanız diyorlarsa hakkı unutmamalılar. Hizmet sektörü sonuçta aldığın paranın hakkını vermek gerek.
Sen ~ 5 yıl önce
Uç bence. Satis pazarlama kendi isi i yapsin.
Siz ~ 5 yıl önce
thy de Pilot oldugumu mu sandiniz.?
satış pazarlama ~ 5 yıl önce
koskoca şirketin satış pazarlaması kimlere kalmış. :)
Ekşi ~ 5 yıl önce
Rizeli siyasi iradenin adamı olmasa orda olurmuydu,yiyin bakalım yiyebildiginiz kadar doymak bilmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tercih etti ~ 5 yıl önce
Havalimanına taksi ile 190 lira uçak 50 tl maliyet 240 liraya geliyor,özel araçla arabayla 60 tl yakıt git gel yani hertürlü zarardasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Projeyi dene ! ~ 5 yıl önce
Projenin neyini deneyecekler afedersiniz,hiçmi havaalanı görmedik,50 fazla ver Atatürk’ten bin paranla rezil olma,kobay olma bu ülkede aman,2 saat arabayla git ,45 dakka uçakla devam et saçmalık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000