18 Eylül 2018, Salı 09:44:56

Yeni havalimanına ilk THY uçağı ne zaman iniyor?

İstanbul yeni havalimanına taşınmak için geri sayım sürerken THY ilk uçağını açılıştan önce havalimanına indirecek. O uçuş hangi gün ve ne için yapılacak?
  • Günlerdir 3. Havalimanı ile ilgili bir çok haber var iyi veya kötü. Merak ettigim şudur ki thy nin taşeronlugunu yapan TGS nin durumu ne olacak yavaş yavaş taşınma başlıyor ki başladıda daha TGS yetkililerinden biz çalışanlarına hiç bir açıklama yapılmadı yapmıyorlarda gel gel git git hala bu mantık zorla yaptırım tehditkar konuşmalar 3. Havalimanı eğitimleri gelmeyenler disiplin kuruluna sevkedilecek vs vs hiç yapıcı bir söz kelime yok hep zorla zorunlu tehditli ilk etapta 20 30 uçak gidecek biz ne olucaz?? TGS den istifa eden 3500 gunu dolduran İGA da iş başı yaptı 3000 tl ye giren var 3500 tl ye giren var 8 saat çalişma düzeyinde TGS hala asgari ücret operatör maaşi ayni postabaşı maaşı aynı. Kulaktan duyumlar aynı maaşa 3. Havalimanında 12 saat sabit (mesai yok) diyende var aynı maaş 8 saat sabit ( mesai yok ) diyende var kısacası her kafadan bir ses. Ama hala şirket yönetimi bizleri insan yerine koyup çalışanlarimızı bilinçlendirelim demiyor böyle gidersede demiyecek ama böyle devam ederse daha çok İSTİFA olacak bu belli çünkü malesef memleket ayrımcılığı had safada bunada istinaden kimileri 3. Havalimanina diger memleketliler gidecek rizeliler ATA da kalacak diyor kimileri sevmediklerini gönderirler diyor kimileride vs vs vs yani AİRPORT HABER abi :) bizim durumumuz ne olacak sen biliyormusun biiyorsan bize söylermisin????
  • Müthis bir haber. tebrikler.. Teker koyacakmis.. sonra tekrar AHL ye geri dönecekmis. Ne var Bunda. Teknofest bir Havacilik uzay ve teknoloji festivali. Tabii ki ucaklar inecek ve kalkacak. Bunun THY Yeni limana ne Zaman iniyor diye vermenin ne alemi var. Ilk sefer ne Zaman yapilacak derseniz bir anlami olur.
  • falan degil meydani denemek icin ogrencileri doldurup adina da teknofest denen kandirmaca
  • B737-8Max

İstanbul yeni havalimanına taşınmak için geri sayım sürerken THY ilk uçağını açılıştan önce havalimanına indirecek. 

29 Ekim’de resmi açılışı yapılacak olan İstanbul yeni havalimanı, açılıştan önce önemli bir organizasyona ev sahipliği yapılacak.
Teknofest adı altında düzenlenecek ve havacılığın yanı sıra birçok etkinliği de içinde barındıracak festivale sponsor olan THY, festival süresince iki uçağını yeni havalimanında konuşlandıracak.

THY’ye ait Airbus 321 Neo uçağı ile henüz tipi öğrenilemeyen bir başka uçak festivalden bir gün önce İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkarak yeni havalimanına teker koyacak.

20 Eylül tarihinde başlayacak olan Teknofest’te sergilenecek olan uçaklar sonrasında tekrar Atatürk Havalimanı’na dönecek.

Yeni havalimanına ilk THY uçağı ne zaman iniyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tgs ~ 6 yıl önce
Günlerdir 3. Havalimanı ile ilgili bir çok haber var iyi veya kötü. Merak ettigim şudur ki thy nin taşeronlugunu yapan TGS nin durumu ne olacak yavaş yavaş taşınma başlıyor ki başladıda daha TGS yetkililerinden biz çalışanlarına hiç bir açıklama yapılmadı yapmıyorlarda gel gel git git hala bu mantık zorla yaptırım tehditkar konuşmalar 3. Havalimanı eğitimleri gelmeyenler disiplin kuruluna sevkedilecek vs vs hiç yapıcı bir söz kelime yok hep zorla zorunlu tehditli ilk etapta 20 30 uçak gidecek biz ne olucaz?? TGS den istifa eden 3500 gunu dolduran İGA da iş başı yaptı 3000 tl ye giren var 3500 tl ye giren var 8 saat çalişma düzeyinde TGS hala asgari ücret operatör maaşi ayni postabaşı maaşı aynı. Kulaktan duyumlar aynı maaşa 3. Havalimanında 12 saat sabit (mesai yok) diyende var aynı maaş 8 saat sabit ( mesai yok ) diyende var kısacası her kafadan bir ses. Ama hala şirket yönetimi bizleri insan yerine koyup çalışanlarimızı bilinçlendirelim demiyor böyle gidersede demiyecek ama böyle devam ederse daha çok İSTİFA olacak bu belli çünkü malesef memleket ayrımcılığı had safada bunada istinaden kimileri 3. Havalimanina diger memleketliler gidecek rizeliler ATA da kalacak diyor kimileri sevmediklerini gönderirler diyor kimileride vs vs vs yani AİRPORT HABER abi :) bizim durumumuz ne olacak sen biliyormusun biiyorsan bize söylermisin????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesai ~ 6 yıl önce
kim dediyse 8 saat diye yalan söylemiş canım abim
Vay bee ~ 6 yıl önce
Müthis bir haber. tebrikler.. Teker koyacakmis.. sonra tekrar AHL ye geri dönecekmis. Ne var Bunda. Teknofest bir Havacilik uzay ve teknoloji festivali. Tabii ki ucaklar inecek ve kalkacak. Bunun THY Yeni limana ne Zaman iniyor diye vermenin ne alemi var. Ilk sefer ne Zaman yapilacak derseniz bir anlami olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
festival ~ 6 yıl önce
falan degil meydani denemek icin ogrencileri doldurup adina da teknofest denen kandirmaca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAX ~ 6 yıl önce
B737-8Max

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000