18 Ocak 2012, Çarşamba 22:15:34

YENİ BAŞKAN DA O SORUYU CEVAPLADI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde bulunan Ali Sürmen Konferans Salonu'nda başlayan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA)'nın 7. Olağan Genel Kurulu sona erdi ve yeni başkan belli oldu.
  • Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Gürcan Mantının vakıf yönetimindeki notu 10 üzerinden bir bile değildir.hatta negatiftir.kendisi İZAİR de vakıf temsilcisiydi.İZAİR'E Bir milyon USD yatırdılar.Hissenin şimdiki değeri yirmibin Tl bile etmiyor.Sanırım bu hizmeti karşılığında Cin ALİ den sadece kuru bir teşekkür almamıştır.TALPA yöneticisi olarak benim beklentim Vakıftaki başarısızlığından farklı değildir.Haklı çıktığımı üçyıl sonra göreceksiniz.
  • HAVACILIK İNGİLİZCE ÜZERİNDE DÖNER.DÖKÜMANLAR KÖŞESİNDEN BUCAĞINDAN DEĞİL, ÇOK İYİ ANALİZ EDİLİP ANLAŞILMAK ZORUNDADIR. TOEFL SEVİYESİNDE İNGİLİZCE İSTENMESİ ÇOK NORMALDİR, GEREKLİDİR.
  • mantı kaptanım ingilizce konusunda bir magduriyetimiz var.lutfen bu soruna el atıp bize yardımcı olun.yılların emektar kaptanlarından ingilizce belgesi isteniyor...
  • hayırdır bir sıkıntın mı var ? kulagına astronot mu kaçtı ?
  • KENDİ ÜLKELERİNDE 1000 SAAT ALTINDA UÇUŞU OLMADIGI İÇİN UÇURULMAYAN TÜRKİYEYE UÇUŞ DOLDURMAYA GELEN PİLOTLARA LÜTFEN DUR DEYİN. BIZ ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİMİYİZ.AYRICA MEVSİMLİK UÇURULAN YABANCILARADA BİR BAKIN LÜTFEN.
  • Havayolları uçuş okulu değildir.Eğer bir kişinin ingilizcesi yetersizse PİLOT OLMAMALIDIR.Bu da SHGM'nin görevidir. Niye bu AŞAĞILIK KOMPLLEKSİ??Niye bu yabancı hayranlığı??Biz adamların ülkelerine bile gidebilmek için ellibintane şey ibra ederken,havacılık şirketlerinr müracaat ettiğimizde kimse yüzümüze bile bakmıyor. Siz hala ingilizce deyin durun.Kendimize gelelim beyler...
  • Beyler utanın biraz.Eğer bir pilot yeteri kadar ingilizce bilmiyorsa PİLOT olamaz.BU ingilizce hikayesi sadece ve sadece torpille adam almak veya almamak için uydurulmuş bir şeydir.Lütfen dürüst olalım.TALPANIN ARTIK TÜRK PİLOTLARA ZENCİ MUAMELESİ YAPILMASINI ÖNLEMESİ LAZIM.İnanın gerisi yalan..
  • Ulkemizdeki en onemli sorun profesyonel pilotlarin guncel bir kanundan malesef uzak kalmasidir. Iscinin bile haklari korunurken profesyonel pilotlarin cok eski ve dar kapsamda olan kanunumuzun bir an once yenilenmesi gerekmektedir. TALPA nin asli olarak Bunu benimsemesini rica ediyorum.
  • Dil meselesinden de acil çözülmesi gereken meseledir. Öncekilerden farkınız olsun, tedavi edin artık şu kanayan yarayı..
  • daha baştan inğilizce sorunu yok diyebilen birisinden ne beklenir acaba??? eee bizim astronotların hiç inğilizce sorunu yok tabiii...görüyoruz inilizce seviyelerini...şiracının şahidi bozacı misali
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’nin (TALPA) 7. Olağan Genel Kurulu bugün, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki Ali Sürmen Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurulun kazanan ismi Türk Hava Yolları A340 Tip Eğitim eski müdürü kaptan pilot Gürcan Mantı oldu.

Kurulda 148 oy alarak Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’nin yeni başkanı olan Gürcan Mantı, kurul sonrası AirportHaber muhabirinin sorularını yanıtladı.

Gürcan Mantı, AirportHaber muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türk sivil havacılığına hayırlı olmasını diliyorum. İlk icraatımız 1300 üyesi bulunan TALPA’ya tüm pilotların azami sayıda katılımını sağlamak olacak. Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ile ortak çalışmalar başlatacağız” dedi.

Son günlerde gündemden düşmeyen, Türk Hava Yolları pilotlarının İngilizce seviyelerinin yetersiz olduğu iddilarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Mantı: “Ben böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum ancak, bu konu ile ilgili de çalışmalarımız olacak” dedi.

LİSTEDE KİMLER VAR
TALPA 7. Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan seçilen Gürcan Mantı’nın listesinde şu isimler var;

Gökten Gürel - THY
İlyas Karagülle - Pegasus
Erol Murathan - THY
Hakan Yurdakul - Sunexpress
Tayfun Hacıoğlu - İZair
Özcan Önal - THY
Barış Baranoğlu - THY
Levent Akyol - THY
Mehmet Atakan - THY
Evren Zenginyürek - THY


YENİ BAŞKAN DA O SORUYU CEVAPLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Gürcan Mantının vakıf yönetimindeki notu 10 üzerinden bir bile değildir.hatta negatiftir.kendisi İZAİR de vakıf temsilcisiydi.İZAİR'E Bir milyon USD yatırdılar.Hissenin şimdiki değeri yirmibin Tl bile etmiyor.Sanırım bu hizmeti karşılığında Cin ALİ den sadece kuru bir teşekkür almamıştır.TALPA yöneticisi olarak benim beklentim Vakıftaki başarısızlığından farklı değildir.Haklı çıktığımı üçyıl sonra göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAVACILIK İNGİLİZCE ÜZERİNDE DÖNER.DÖKÜMANLAR KÖŞESİNDEN BUCAĞINDAN DEĞİL, ÇOK İYİ ANALİZ EDİLİP ANLAŞILMAK ZORUNDADIR. TOEFL SEVİYESİNDE İNGİLİZCE İSTENMESİ ÇOK NORMALDİR, GEREKLİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mantı kaptanım ingilizce konusunda bir magduriyetimiz var.lutfen bu soruna el atıp bize yardımcı olun.yılların emektar kaptanlarından ingilizce belgesi isteniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayırdır bir sıkıntın mı var ? kulagına astronot mu kaçtı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KENDİ ÜLKELERİNDE 1000 SAAT ALTINDA UÇUŞU OLMADIGI İÇİN UÇURULMAYAN TÜRKİYEYE UÇUŞ DOLDURMAYA GELEN PİLOTLARA LÜTFEN DUR DEYİN. BIZ ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİMİYİZ.AYRICA MEVSİMLİK UÇURULAN YABANCILARADA BİR BAKIN LÜTFEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havayolları uçuş okulu değildir.Eğer bir kişinin ingilizcesi yetersizse PİLOT OLMAMALIDIR.Bu da SHGM'nin görevidir. Niye bu AŞAĞILIK KOMPLLEKSİ??Niye bu yabancı hayranlığı??Biz adamların ülkelerine bile gidebilmek için ellibintane şey ibra ederken,havacılık şirketlerinr müracaat ettiğimizde kimse yüzümüze bile bakmıyor. Siz hala ingilizce deyin durun.Kendimize gelelim beyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beyler utanın biraz.Eğer bir pilot yeteri kadar ingilizce bilmiyorsa PİLOT olamaz.BU ingilizce hikayesi sadece ve sadece torpille adam almak veya almamak için uydurulmuş bir şeydir.Lütfen dürüst olalım.TALPANIN ARTIK TÜRK PİLOTLARA ZENCİ MUAMELESİ YAPILMASINI ÖNLEMESİ LAZIM.İnanın gerisi yalan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ulkemizdeki en onemli sorun profesyonel pilotlarin guncel bir kanundan malesef uzak kalmasidir. Iscinin bile haklari korunurken profesyonel pilotlarin cok eski ve dar kapsamda olan kanunumuzun bir an once yenilenmesi gerekmektedir. TALPA nin asli olarak Bunu benimsemesini rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dil meselesinden de acil çözülmesi gereken meseledir. Öncekilerden farkınız olsun, tedavi edin artık şu kanayan yarayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha baştan inğilizce sorunu yok diyebilen birisinden ne beklenir acaba??? eee bizim astronotların hiç inğilizce sorunu yok tabiii...görüyoruz inilizce seviyelerini...şiracının şahidi bozacı misali

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000