30 Haziran 2011, Perşembe 12:03:16

YEMİN ETMEYEN VEKİLE BUSINESS CLASS YASAK MI?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, THY’nin yemin etmeyen milletvekillerine Business Class uçmalarına izin vermediğini öne sürdü.
  • senelerdir zaten başımıza gelenlerin çoğu ...sen benim kim olduğumu biliyonmu...dan kaynaklanmıştır. her iki tarafta birbirine saygılı olsun bizler vekillerimizi seviyor ve onlardan sıkıntı duymuyoruz onlar da bizlerden sıkılmasın ve aramızda seyahat etmeyi kabullensinler.
  • milletin vekili neden milletin icinde gitmezde, illa bir portakal suyu icecem diye tutturur??? tayyib bey seni seviyoruz, bir de su ise el at ne olur. degil yemin etmeyenlere tum milletvekillerine bu hakki verme. parasini odeyen business ucsun. odemeyen, odedigi kadar ucsun. kimse VIP felan degil. VIP bu millettir. ustunlerin hukukuna son.
  • ARKADAŞLAR, BIRAKIN ŞU BİRBİRİNİZE YAPTIĞINIZ KÖTÜ YAZIŞMALARI, AKP, CHP, MHP, BDP MİLLETVEKİLLERİNİN HİÇBİRİSİ AÇ AÇIK DEĞİL. HEPSİDE UÇAĞADA, GEMİYEDE, CİPEDE, MERSEDESEDE BİNİYOR. VALLAHİ BİLLAHİ HEPSİNİNDE DURUMU BU ÜLKEDE % 5, 10 VE 20 LİK DİLİMİN İÇİNDELER, SİZLER KENDİNİZİ KURTARMAYA BAKIN, ONLARIN KAVGALARINA PİYON OLMAYIN.
  • en düşük fiyatla aldığı bileti business bilete çevirmek ha yok öyle ver parasını git business ta bide uçaklarda afra tafralarından geçilmez sanki uçağı satın aldı milletin vekiliyim diye geçinip dururlar yemin etmeyende millet vekili değildir kardeşim git önce sen yeminini et sonra gel business ta uç
  • buradaki haberle yorumunun ne alakası var.
  • TUTUKLU VEKİLLERİN YEMİN HAKLARINI GASP EDEN HALKIN İRADESİNİ YOK SAYAN AKP ZİHNİYETİNİ VE F TİPİ SAVCILARI, HAKİMLERİ KINIYORUZ .CHP YÖNETİMİ DOĞRU BİR KARAR VERMİŞ VE AKP KARŞISINDA DİK DURUŞ GÖSTERMİŞTİR MİLLETİN İRADESİNE ŞERH KOYANA ŞERH KOYMAK EN İYİ CEVAPTIR...
  • CHP BU ZAMANA KADAR HEP YEMİN ETMİŞTİR.HATTA BU ZIMBIRTI PARTİLER YOKKEN CHP VARDI TÜRKİYE CUMHURİYET 'İNİ KURAN BİR PARTİDİR .FAKAT AKP HÜKÜMETİ SİYASALLAŞTIRDIĞI YARGIYA TALİMAT VEREREK MİLLETİN İRADESİNE SAYGISIZLIK YAPARAK SEÇİLEN VEKİLLERİ HALA BIRAKMAMIŞ VE BU TUTUKLULUK SÜRESİ 3 YILI AŞMIŞ OLUP İNFAZA DÖNÜŞMÜŞTÜR . ARKADAŞLARI İÇERİDEYKEN YEMİN ETSELERDİ O ZAMAN BEN ŞAHSEN CHP'YE OY VERMEZDİM DOĞRU OLANI YAPMIŞ VE DİK BİR DURUŞ SERGİLEMİŞTİR. VE THY TAYYİBİN BABASININ MALI DEĞİLDİR. BAZI DENSİZLER DEMİŞKİ İNANCI OLMAYAN YEMİN ETSE NE OLUR SEN ONU TAYYİBE SÖYLE CUMA NAMAZI KILMAKLA MÜSLÜMAN MI OLUNUYOR ? ETTİĞİN YEMİNLERİN ARKASINDA DURSUN NAMUS DİYOR ŞEREFİM ÜZERİNE DİYOR...
  • bak senn sizi gidiler sizi dersi erbakan yasayaydi.tualet dibinde yer vereceksin bunlara
  • milletvekili benim vergimle bana hava atarak,poz yaparak kendisini ve yedi sulalesini yillardir en dusuk ekonomi bilet alip business sinifina bedava degistiriyor bir de utanmadan sanki haklariymis gibide konustuklarinda onlara sanki ulkede her sorunu hallettiniz de bir tek bu sorun mu kaldi diye sormak lazim...business de gitmeyin kardesim..sozum ona vatandasin vekilisiniz vatandastan kaciyorsunuz, niye??? oturun vatandasinizn arasinda ekonomide sorunlarini dinleyin,dertlerini paylasin ozellikle de gurbetcilerin...yillarca somurdunuz hep yolunacak kaz olarak gordunuz artik biraz deger verin onlara ne yaparsaniz yapin artik bu business hanedanligina,gorgusuzlugune,hava atma merakina son verin..ayiptir hicbir gelismis ulkede yok boyle seyler
  • koskoca milletin vekili olmuşlar ama hala insanlıktan nasiplerini alamamışlar. business uçmak istiyorsan ver parasını uç. yazık thy ye yazık bize. bu chpliler zaten herşeye muhalefet olucam diye ölüyor.
Engin Altay’ın iddiasına, pazar günü İstanbul’dan Ankara’ya dönen Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum’un ekonomi class biletinin, THY tarafından business class bilete dönüştürülmemesi neden oldu. Yetkililerle bir tartışma yaşayan Batum, bu durumu uçakta karşılaştığı geçici Meclis Başkanı Oktay Ekşi’ye aktardı.

Ekşi, Habertürk’ün sorusu üzerine olayı doğrularken, THY ile görüştüğünü ve bundan sonra yemin etsin, etmesin bütün milletvekillerinin aynı uygulamadan faydalanacağını söyledi. THY yetkilileri ise milletvekilli seçilenlere ilişkin listenin güncellenmemesi yüzünden bazı sorunların yaşanabileceğine dikkat çektiler. Yetkililer, yeni listenin kendilerine ulaştığı anda bu tür sorunların artık yaşanmayacağını belirttiler.

Ayrıca konu ile ilgili Vatan Gazetesi yazarı Güngör Mengi ise Süheyl Batum'un kendisine yaptığı açıklamada, bu uygulamanın böyle olmasını Başbakan'ın istediğini ve O'nun THY'ye verdiği talimatla böyle bir uygulamanın yapılmasını istediğini öne sürdü.
YEMİN ETMEYEN VEKİLE BUSINESS CLASS YASAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
senelerdir zaten başımıza gelenlerin çoğu ...sen benim kim olduğumu biliyonmu...dan kaynaklanmıştır. her iki tarafta birbirine saygılı olsun bizler vekillerimizi seviyor ve onlardan sıkıntı duymuyoruz onlar da bizlerden sıkılmasın ve aramızda seyahat etmeyi kabullensinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milletin vekili neden milletin icinde gitmezde, illa bir portakal suyu icecem diye tutturur??? tayyib bey seni seviyoruz, bir de su ise el at ne olur. degil yemin etmeyenlere tum milletvekillerine bu hakki verme. parasini odeyen business ucsun. odemeyen, odedigi kadar ucsun. kimse VIP felan degil. VIP bu millettir. ustunlerin hukukuna son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞLAR, BIRAKIN ŞU BİRBİRİNİZE YAPTIĞINIZ KÖTÜ YAZIŞMALARI, AKP, CHP, MHP, BDP MİLLETVEKİLLERİNİN HİÇBİRİSİ AÇ AÇIK DEĞİL. HEPSİDE UÇAĞADA, GEMİYEDE, CİPEDE, MERSEDESEDE BİNİYOR. VALLAHİ BİLLAHİ HEPSİNİNDE DURUMU BU ÜLKEDE % 5, 10 VE 20 LİK DİLİMİN İÇİNDELER, SİZLER KENDİNİZİ KURTARMAYA BAKIN, ONLARIN KAVGALARINA PİYON OLMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en düşük fiyatla aldığı bileti business bilete çevirmek ha yok öyle ver parasını git business ta bide uçaklarda afra tafralarından geçilmez sanki uçağı satın aldı milletin vekiliyim diye geçinip dururlar yemin etmeyende millet vekili değildir kardeşim git önce sen yeminini et sonra gel business ta uç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
buradaki haberle yorumunun ne alakası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TUTUKLU VEKİLLERİN YEMİN HAKLARINI GASP EDEN HALKIN İRADESİNİ YOK SAYAN AKP ZİHNİYETİNİ VE F TİPİ SAVCILARI, HAKİMLERİ KINIYORUZ .CHP YÖNETİMİ DOĞRU BİR KARAR VERMİŞ VE AKP KARŞISINDA DİK DURUŞ GÖSTERMİŞTİR MİLLETİN İRADESİNE ŞERH KOYANA ŞERH KOYMAK EN İYİ CEVAPTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CHP BU ZAMANA KADAR HEP YEMİN ETMİŞTİR.HATTA BU ZIMBIRTI PARTİLER YOKKEN CHP VARDI TÜRKİYE CUMHURİYET 'İNİ KURAN BİR PARTİDİR .FAKAT AKP HÜKÜMETİ SİYASALLAŞTIRDIĞI YARGIYA TALİMAT VEREREK MİLLETİN İRADESİNE SAYGISIZLIK YAPARAK SEÇİLEN VEKİLLERİ HALA BIRAKMAMIŞ VE BU TUTUKLULUK SÜRESİ 3 YILI AŞMIŞ OLUP İNFAZA DÖNÜŞMÜŞTÜR . ARKADAŞLARI İÇERİDEYKEN YEMİN ETSELERDİ O ZAMAN BEN ŞAHSEN CHP'YE OY VERMEZDİM DOĞRU OLANI YAPMIŞ VE DİK BİR DURUŞ SERGİLEMİŞTİR. VE THY TAYYİBİN BABASININ MALI DEĞİLDİR. BAZI DENSİZLER DEMİŞKİ İNANCI OLMAYAN YEMİN ETSE NE OLUR SEN ONU TAYYİBE SÖYLE CUMA NAMAZI KILMAKLA MÜSLÜMAN MI OLUNUYOR ? ETTİĞİN YEMİNLERİN ARKASINDA DURSUN NAMUS DİYOR ŞEREFİM ÜZERİNE DİYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bak senn sizi gidiler sizi dersi erbakan yasayaydi.tualet dibinde yer vereceksin bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milletvekili benim vergimle bana hava atarak,poz yaparak kendisini ve yedi sulalesini yillardir en dusuk ekonomi bilet alip business sinifina bedava degistiriyor bir de utanmadan sanki haklariymis gibide konustuklarinda onlara sanki ulkede her sorunu hallettiniz de bir tek bu sorun mu kaldi diye sormak lazim...business de gitmeyin kardesim..sozum ona vatandasin vekilisiniz vatandastan kaciyorsunuz, niye??? oturun vatandasinizn arasinda ekonomide sorunlarini dinleyin,dertlerini paylasin ozellikle de gurbetcilerin...yillarca somurdunuz hep yolunacak kaz olarak gordunuz artik biraz deger verin onlara ne yaparsaniz yapin artik bu business hanedanligina,gorgusuzlugune,hava atma merakina son verin..ayiptir hicbir gelismis ulkede yok boyle seyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
koskoca milletin vekili olmuşlar ama hala insanlıktan nasiplerini alamamışlar. business uçmak istiyorsan ver parasını uç. yazık thy ye yazık bize. bu chpliler zaten herşeye muhalefet olucam diye ölüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000