27 Mart 2017, Pazartesi 11:36:06

Yasak THY'yi etkilemedi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, pazar günü THY'nin Ocak ayından bu yana en yüksek yolcu sayısına ulaştığını duyurdu.
  • bu krizi fırsata çevirdik helal sabrımızı deniyorlar
  • THYnin Önünü kesmek isterken reklamı mı yapıldı Usa ve Germenler tarafından :)
  • O kadar li pilli elektronik eşya bir çantaya konularak taşınıyor. Li piller dgr dır ve yolcu uçağına belli prensiplerle alınır. Ne dgr etiketleri (reaimlerde görünen) ne de başka bir önlem (un kutusu). Uçaklar bu açıdan incelenmeli. Türk aklı bir çözüm
  • Bence en fazla %10 etkilenir. Sonuçta kapıda alınıyor gene kapida teslim ediliyor.Genede oran yüksek.Uzun vadeli bir uygulama olmayacak zaten.Kararın insan özgürlüğüne taşımacılık kurallarına aykırılığı arastirilmali hukuki alanda mücadele edilmelidir.
  • Biletimi 4 ay, 2 ay önce aldim yasak geldi iptal etmedim 2 gün sonra!! Hic etkilenmedik!!
  • şirket eğer benim veya benim gibi emekçi kardeşlerimin hakkını yiyip tepe yönetimindeki fetöcüleri besliyorsa yada danışıklı dövüşlü bir şekilde susuyorlarsa birileri de bunlara peşkeş çekip suçu günahı olmayan yanıyorsa benim yatı harcırahımdan benzin paramdan kıdem ücretimden vs kesiyorsa bu şirketi yönetenler tez zamanda yerin dibine girsin. umrumda bile değil X yolcu taşımışız şu kadar düşüş olmuş vs. düşerse düşsün. ben mi düşürüyorum bu yolcu sayısını sizin beceriksiz yönetim bilmez anlayışınız düşürüyor. zaten ben olmasam operasyon yürür mü otur bir düşün. tüm gün oturuyorsun 2 saat sigara molası veriyorsun. sigara molasında düşün birton zamanın var. fly in e gittiğinde muhabbet etme bunları düşün. sonra vah ülkem vah tek millet tek devlet bayrak taşıyıcı. ulan bayrağı taşıyorduk siz yerin dibine soktunuz rezil ettiniz. halen 10 asgari ücret maaş alan fetö yanlısı müdür başkan var. bunları ben biliyorum siz yönetim kurulu olarak nasıl bilmezsiniz. yazıklar olsun !!!
  • Bunun etkisi yavas yavas ortaya cikar. Iki gunde ne hesabi
  • Hahahahah harika. Abd ve avrupa : catlayin
  • Toplam yolcu sayısının artması iyi haber ancak Amerikaya uçan transit yolcuların oranı etkilenmiş mi acaba.
  • Sevinçleri kursaklarında kaldı. Rabbim yüzlerini güldürmesin inşallah!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, pazar günü THY'nin Ocak ayından bu yana en yüksek yolcu sayısına ulaştığını duyurdu.

ABD ve İngiltere'nin elektronik eşya yasağına rağmen bu rakama ulaşılması, yolcuların THY'ye tercih etmeye devam etmesi olarak yorumlandı.

THY Pazar günü toplamda 179 bin 871 yolcu taşıdı.

 

Yasak THY'yi etkilemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Sabr ~ 7 yıl önce
bu krizi fırsata çevirdik helal sabrımızı deniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki ~ 7 yıl önce
THYnin Önünü kesmek isterken reklamı mı yapıldı Usa ve Germenler tarafından :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşıma uygulaması yanlış ~ 7 yıl önce
O kadar li pilli elektronik eşya bir çantaya konularak taşınıyor. Li piller dgr dır ve yolcu uçağına belli prensiplerle alınır. Ne dgr etiketleri (reaimlerde görünen) ne de başka bir önlem (un kutusu). Uçaklar bu açıdan incelenmeli. Türk aklı bir çözüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 7 yıl önce
Bence en fazla %10 etkilenir. Sonuçta kapıda alınıyor gene kapida teslim ediliyor.Genede oran yüksek.Uzun vadeli bir uygulama olmayacak zaten.Kararın insan özgürlüğüne taşımacılık kurallarına aykırılığı arastirilmali hukuki alanda mücadele edilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet ~ 7 yıl önce
Biletimi 4 ay, 2 ay önce aldim yasak geldi iptal etmedim 2 gün sonra!! Hic etkilenmedik!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şirket ~ 7 yıl önce
şirket eğer benim veya benim gibi emekçi kardeşlerimin hakkını yiyip tepe yönetimindeki fetöcüleri besliyorsa yada danışıklı dövüşlü bir şekilde susuyorlarsa birileri de bunlara peşkeş çekip suçu günahı olmayan yanıyorsa benim yatı harcırahımdan benzin paramdan kıdem ücretimden vs kesiyorsa bu şirketi yönetenler tez zamanda yerin dibine girsin. umrumda bile değil X yolcu taşımışız şu kadar düşüş olmuş vs. düşerse düşsün. ben mi düşürüyorum bu yolcu sayısını sizin beceriksiz yönetim bilmez anlayışınız düşürüyor. zaten ben olmasam operasyon yürür mü otur bir düşün. tüm gün oturuyorsun 2 saat sigara molası veriyorsun. sigara molasında düşün birton zamanın var. fly in e gittiğinde muhabbet etme bunları düşün. sonra vah ülkem vah tek millet tek devlet bayrak taşıyıcı. ulan bayrağı taşıyorduk siz yerin dibine soktunuz rezil ettiniz. halen 10 asgari ücret maaş alan fetö yanlısı müdür başkan var. bunları ben biliyorum siz yönetim kurulu olarak nasıl bilmezsiniz. yazıklar olsun !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K ~ 7 yıl önce
Bunun etkisi yavas yavas ortaya cikar. Iki gunde ne hesabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düserse rahatlarsin ~ 7 yıl önce
Sen herhalde türkiyede yasayip onun ekmegini yemiyorsun thy nin rakamlari dusunce mutlu olacak gibisin
Hızlı hesap ~ 7 yıl önce
Mantıksız haberi eleştirmek suç mu?
Meraklı Amatör ~ 7 yıl önce
Bir motor bozuk iken diğeriyle reverse yapmak sakıncalı değil midir? Pilotlarımız bizi aydınlatabilir mi acaba? Teşekkürler
T ~ 7 yıl önce
Hahahahah harika. Abd ve avrupa : catlayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi haber ~ 7 yıl önce
Toplam yolcu sayısının artması iyi haber ancak Amerikaya uçan transit yolcuların oranı etkilenmiş mi acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Sevinçleri kursaklarında kaldı. Rabbim yüzlerini güldürmesin inşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolyabdı ~ 7 yıl önce
Kevserciğim, başını kumdan çıkart:)
Sen söle ~ 7 yıl önce
Evet yol yapti , tünel yapti , viyadük yapti , tüp gecit yapti , marmaray yapti , metro yapti , hizli tren yapti istasyon yapti , havalimanin yapti, duble yol yapti , şehir hastanelerini yapti , yapti yapti yapti yapti

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000