15 Ağustos 2017, Salı 14:50:00

Yaralanan THY personeli Türkiye'ye getirildi

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da dün gerçekleştirilen saldırıda yaralanan THY İstasyon Şefi Türkiye'ye getirildi.
  • İYİ ARKADAŞ ZATEN ÜLKENIN DÖRTTE ÜÇÜ GÖNÜLDEN AKPARTİLİ BU NORMAL NERDEN BULSUNLAR SİZİN GİBİ GEZİCİLERİ SİLİNİP GİDECEKSİNİZ ZATEN ÇOK SÜRMEZ
  • Kardeşimize geçmiş olsun. Allah tez zamanda ayağa kalkmayı nasib etsin. Saçma sapan yorum yazanlar talip olun sizde gidersiniz afrikada güvenlik sorunu olan herhangi bir yere.
  • Bu arkadaş kesin teşkilat tandır. Yoksa kimseye acımazlar. 211 kişiyi gözlerini kırpmadan kapı dışarı ettiler sebepsiz yere. Vicdan mı kalmış bunlarda ? Zavallılar bu makamlar da sonsuza kadar kalacaklarını zannediyorlar.
  • Lise Mezunuyum sizce hangi şirkette ne Müdürü olurum
  • thy nin tüm kadroları özellikle yurt dışı müdürleri vs. komple baştan aşağı AKP teşkilatı.Araştırınız..
  • Sn. İlker Aycı bey kendine yakışanı yaptı. Tüm CEO camiası örnek almalı. Milli Gururumuz Türk Hava Yolları...
  • akplilere sakal serbest olmus thy de, hayat guzel
  • Tgs tazmınatsız ısten atıyor brnıde ısten çıkardılar tazmınatsız 3 yıl çalıştım orda
  • Çok geçmiş olsun .Lanet terörün kimi nerede vuracağı belli değil malesef.populist şovanist ne olursa olsun ,İlker bey in yaptığı yine de güzel bir hareket,en azından yaralanan kardeşimiz için güzel bir moral,sahiplenildiğini bilmek.İlker beyi hassasiyeti için kutlarım.Kardeşimizede acil şifalar dilerim ,Allah ailesine bağışlasın
  • Tk'da sakal serbest mi oldu?

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da dün gerçekleştirilen saldırıda yaralanan THY İstasyon Şefi Türkiye'ye getirildi.

Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da bir Türk lokantası ve yakınlarındaki bir otele yönelik silahlı saldırıda yaralanan Türk Hava Yolları Ouagadougou İstayson Şefi Mustafa Çelik, THY'ye ait uçakla İstanbul'a getirildi.  

Çelik'i Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı karşıladı. Çelik'e geçmiş olsun dileklerini ileten Aycı; 'Şu anda aramızdalar. Hamdolsun şuanda buraya kavuştu. Zor bir ortamda zor bir yerde kaldı. Ama orada metanetini kaybetmeden kardeşimiz orada dimdik durdu. Şimdi buraya sağsalim getirebilmiş olmak, bundan sonrada çalışanlarımız mensuplarımız şirketimiz Afrika'da olmaya devam edecek. Dünyanın her yerinde olmaya devam edeceğiz. Operasyonlarımız devam edecek. Tedbirlerimizi alarak daha dikkatli durarak. Bugün terörün yeri ve zamanı yok. Dünyanın her yerinde her an muhatap olabilirsiniz. Mustafa Bey kardeşimiz buna maruz kaldı. Ekibimizin oradan çok kısa süre önce ayrılmıştı. Ekibimizde daha önce ayrılarak bundan bir sıyrıldı. Mustafa yaşadı. Tedbirlerimizi alarak daha dikkatli olarak bu riskleri minimuma indirerek yönetmek görevimiz. Vazifemiz. Allah beterinden saklasın. Mustafa'yı da ailesine saklasın. Orada başka bir şirketin mensubu ölenler arasındaydı. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum. Görev şehidi kardeşimize de Allah rahmet diliyorum. Başsağlığı diliyorum o şirkete. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelenin bütün dünya da ne kadar önemli olduğunu, işbirliğinin beraber hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Küresel operasyon yapan bir şirket olarak küresel riskleri anlamak ve bunlara kavrayarak tedbir alarak yönetmek önemli bir iş. Dünya da giderek artan risklere karşı yeni tedbirler yeni çalışmalar her zaman yapılmak durumunda. Bizlerde elimizden geleni yapacağız.” dedi

İnsanın yuvaya dönmesinin her haliyle güzel olduğunu söyleyen Türk Hava Yolları Ouagadougou İstasyon Şefi Mustafa Mehmet Çelik, “ İnsanın yuvaya dönmesinin her haliyle güzel. Orada yaklaşık 15-20 dakikalık seri saldırının içindeydim. O şirketten olan arkadaşım hemen yanımdaydı. Beni en çok etkileyen olay o oldu. Vücuduyla bana siper oldu desem yeridir. Ben önde o arkada olsaydı bugün benim cenazem gelip o yaşamış olacaktı. Allah ailesine sabır versin. iki tane çocuğu vardı. Beni etkileyen olay o oldu. 18 insanın vefat ettiği olayda sağ olarak memlekete dönmek güzel.” dedi.

Daha sonra uçaktan özel bir araçla indirilen Çelik, ambulansla hastaneye götürüldü. Yerel kaynaklar yaşanan silahlı saldırıda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği duyurmuştu.







Yaralanan THY personeli Türkiye'ye getirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

A.K.P ~ 7 yıl önce
İYİ ARKADAŞ ZATEN ÜLKENIN DÖRTTE ÜÇÜ GÖNÜLDEN AKPARTİLİ BU NORMAL NERDEN BULSUNLAR SİZİN GİBİ GEZİCİLERİ SİLİNİP GİDECEKSİNİZ ZATEN ÇOK SÜRMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derman ~ 7 yıl önce
Kardeşimize geçmiş olsun. Allah tez zamanda ayağa kalkmayı nasib etsin. Saçma sapan yorum yazanlar talip olun sizde gidersiniz afrikada güvenlik sorunu olan herhangi bir yere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar!! ~ 7 yıl önce
Bu arkadaş kesin teşkilat tandır. Yoksa kimseye acımazlar. 211 kişiyi gözlerini kırpmadan kapı dışarı ettiler sebepsiz yere. Vicdan mı kalmış bunlarda ? Zavallılar bu makamlar da sonsuza kadar kalacaklarını zannediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tortu ~ 7 yıl önce
Lise Mezunuyum sizce hangi şirkette ne Müdürü olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEKİR ~ 7 yıl önce
Gel bizim havayoluna hemen müdür yapalım. Halihazırda lise mezunu bir sürü müdür var..bir tane daha olsun :)))
Tortu ~ 7 yıl önce
TGS de genel müdür yardımcısı olursun
thy baştan aşağı ~ 7 yıl önce
thy nin tüm kadroları özellikle yurt dışı müdürleri vs. komple baştan aşağı AKP teşkilatı.Araştırınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi_dost ~ 7 yıl önce
Diyelimki öyle komple baştan aşağı AK parti teşkilatından.Peki ne zararını gördünüz ?
Olm bak git ~ 7 yıl önce
Matematiksel olarak %50 olmasi lazim. Hepsi sizden ise geri kalan %50 nin hakkı yenmis demektir. He sizin dinde hak hukuk adalet olmadığı için kar zarar hesabınız da bu kadar oluyor.
Tebrikler İlker Bey ~ 7 yıl önce
Sn. İlker Aycı bey kendine yakışanı yaptı. Tüm CEO camiası örnek almalı. Milli Gururumuz Türk Hava Yolları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Ama yorum olmamış ki. Adını da yazacaktın ki seni bir yerlere atasınlar yalaka efendi
sef ~ 7 yıl önce
akplilere sakal serbest olmus thy de, hayat guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Tgs tazmınatsız ısten atıyor brnıde ısten çıkardılar tazmınatsız 3 yıl çalıştım orda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eleştirirken bu kadar acımasız olmayalım lütfen ~ 7 yıl önce
Çok geçmiş olsun .Lanet terörün kimi nerede vuracağı belli değil malesef.populist şovanist ne olursa olsun ,İlker bey in yaptığı yine de güzel bir hareket,en azından yaralanan kardeşimiz için güzel bir moral,sahiplenildiğini bilmek.İlker beyi hassasiyeti için kutlarım.Kardeşimizede acil şifalar dilerim ,Allah ailesine bağışlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Sakal ~ 7 yıl önce
Tk'da sakal serbest mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakal ~ 7 yıl önce
Talimat geldi, tüm yalaka sef ve müdürler sakal bıraktı...
Good morning ~ 7 yıl önce
Çok geride kalmışsın
Biletci ~ 7 yıl önce
Çok kıymetli yorumunuz için tebrik ediyorum(!)
sakal ~ 7 yıl önce
yönetmelikten çıktı, da senin derdin ne. adam ölümden dönmüş sakala bakıyorsun hıyar. Köse misin komplexin mi var
Sakal ~ 7 yıl önce
Hocam yorum enteresan ? Komplex nedir acaba ? Sizler nerede eğitim aldınız ? Bu nasıl Türkçe böyle. Türkçe bilmiyorsan yorum yazma.
Bademlere nerde ~ 7 yıl önce
Daha once badem bıyık modaydı. Nooldu bademlere??.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000