27 Mayıs 2017, Cumartesi 18:02:53

Yakalanan FETÖ 'Myanmar imamı' uçağı düşürmekle tehdit etti

FETÖ/PDY'nin "Myanmar imamı" olduğu tespit edilen Muhammet Furkan Sökmen, sınır dışı edildikten sonra uçakla Türkiye'ye getirildi. Sökmen uçağı düşüreceği tehdidinde bulundu.
  • Meşhur kabin ekibiniz kelepçeleyememiş mi? Ben amirim C tipi yokmuydu? Şefim sen arkada bağlan,kaptana happy landing çayı yapalım gerildi adamcağız,
  • Ne yazık ki inanç bir hastalıktır,aynı delilik gibi.
  • Uçuşta ve bu olayların en yakın tanıklarından biriydim.Uçak düşürme gibi tehdit falan olmadı.Polislere tayland da kalmak için yalvarıyordu.Eşi ve çocuğu tayland polisinde olduğu için adam onları da almak istiyordu.Polislerde bir şey yapamiyacaklarini dönmek zorunda olduklarından bAhsetti.Arkadaş biraz direndi kalmak için sonra o da kaderine razı oldu ve uçuş boyunca uyudu.Polis arkadaslarda çok yorgun gözüküyordu.3 gün doğru dürüst uyumamışlar.Airport haber yine haberi abartılı ve gereksiz bir şekilde yayınlamış.Bu getirilen arkadaş gibi kaç kişi getiriliyor türkiye ye.Hepsine böyle haber yapacaksan hiç yapma.Hostes arkadaşa gelince siz dua edin uçakta aklı selim 3-4 türk arkadaş hem yolcuyu hemde tutuklu arkadaşı ikna etti.Hatta arkada oturmak istemeyen yabancı yolculara öndeki yerlerini verdiler.
  • Yarın hatipçiler paralel olur. Zaten öyle. Fetoden boşalan koltuklara hatipciler geldi. Aynı tehlike devam ediyor.
  • Bizde işkenceye sıfır tolerans. Ha Arbede sırasında kaşına gözünüze tekme tokat yemiş olabilir. İstanbul'da bu seneryoyu istiyoruz. Ama fazla gelsin bu sefer. Yolcuları korkutmak neymiş görsün bakalım
  • Aslında ne kadar iç yakıcı bir durum.. Anadolu'nun yüzbinlerce çocuğu devletin, milletin gözleri önünde dış güçlerin ajanına dönüştürüldü yıllarca.. Dinleri sentetik Fetö dini oldu, vatanlarını sattılar hemde gram sorgulamadan ülkelerini bombalayan, halkına kurşun sıkan birer robota dönüşmüş halde hapislerde çürüyecekler.. Başta devlet yöneticileri olmak üzere tüm toplum olarak suçluyuz.. Yazık hemde çok yazık..
  • Tepenin üstüne dikil hemi, ocağın yansın Fetoşşşşş
  • Ülke tam anlamı ile ruh rastalarının dolu olduğu bir yer haline geldi. Resmi olarak meclisinden geçmiş, uygulamaya konmuş Anayasa, Kanun ne var ise beğenme, tut kafana göre sürekli alternatifini üret. İlime, bilime, gerçekliğe, akla mantığa, uygulamaya, hayatı kolaylaştırmaya uygun hiç bir düzenleme yapma. İnsanlar da "demekle oluyor ise ben de diyeyim" anlayışı ile böyle ruh hastalığı belirtileri göstersin. Toplumca Cinnet hallerindeyiz. Farkındamısınız?
  • Ucakta tehditten daha cok gitmek istemeigini tutuklanacagini iskence gorecegini soyleyerek bagirdi. Tehdit asla degildi. Iftira atmamak lazim.
  • Birdaha ancak hapiste ranzadan düşerken uçar.

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı, FETÖ/PDY'nin "Myanmar imamı" olduğu belirlenen ve aynı zamanda örgüte bağlı "Horizon International Schools"un yöneticisi ve "Mediterranean International Education Services Co. Ltd." isimli şirketin ortağı olduğu tespit edilen Muhammet Furkan Sökmen'in pasaportunun iptal edildiğini Myanmarlı yetkililere iletti.

'Uçağı düşüreceği' tehdidinde bulundu
THY'ye ait uçakla Türkiye'ye getirilebilmesi için 24 Mayıs'ta Myanmar'dan sınır dışı edilen Muhammet Furkan Sökmen, uçakla önce Bangkok'a getirildi. Burada Türkiye'den giden Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Dairesi görevlilerine teslim edilen Sökmen, bindirildiği THY uçağının havalanmaması için "uçağı düşüreceği" tehdidinde bulundu. Bunun üzerine uçaktan inmek isteyen yolcular, İnterpol görevlileri tarafından ikna edildi.

Yaklaşık 1,5 saatlik rötarın ardından THY pilotu, iddiayı asılsız olarak değerlendirerek uçağı havalandırma kararı aldı. Muhammet Furkan Sökmen'in uçak havalandıktan sonra tehdit etmeyi bıraktığı ve uçuş boyunca sessiz olduğu belirtildi. Uçağın izlediği güzergah, İnterpol tarafından oluşturulan özel bir program ile saniye saniye takip edildi.

Atatürk Havalimanı'na inen uçaktan alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Sökmen'in, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, yurt dışındaki FETÖ/PDY imamlarının tek tek Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Yakalanan FETÖ 'Myanmar imamı' uçağı düşürmekle tehdit etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Ро хо ьит ~ 7 yıl önce
Meşhur kabin ekibiniz kelepçeleyememiş mi? Ben amirim C tipi yokmuydu? Şefim sen arkada bağlan,kaptana happy landing çayı yapalım gerildi adamcağız,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw Üvey evlat ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki inanç bir hastalıktır,aynı delilik gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK65 yolcu.. ~ 7 yıl önce
Uçuşta ve bu olayların en yakın tanıklarından biriydim.Uçak düşürme gibi tehdit falan olmadı.Polislere tayland da kalmak için yalvarıyordu.Eşi ve çocuğu tayland polisinde olduğu için adam onları da almak istiyordu.Polislerde bir şey yapamiyacaklarini dönmek zorunda olduklarından bAhsetti.Arkadaş biraz direndi kalmak için sonra o da kaderine razı oldu ve uçuş boyunca uyudu.Polis arkadaslarda çok yorgun gözüküyordu.3 gün doğru dürüst uyumamışlar.Airport haber yine haberi abartılı ve gereksiz bir şekilde yayınlamış.Bu getirilen arkadaş gibi kaç kişi getiriliyor türkiye ye.Hepsine böyle haber yapacaksan hiç yapma.Hostes arkadaşa gelince siz dua edin uçakta aklı selim 3-4 türk arkadaş hem yolcuyu hemde tutuklu arkadaşı ikna etti.Hatta arkada oturmak istemeyen yabancı yolculara öndeki yerlerini verdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksiniz ~ 7 yıl önce
Yarın hatipçiler paralel olur. Zaten öyle. Fetoden boşalan koltuklara hatipciler geldi. Aynı tehlike devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Bizde işkenceye sıfır tolerans. Ha Arbede sırasında kaşına gözünüze tekme tokat yemiş olabilir. İstanbul'da bu seneryoyu istiyoruz. Ama fazla gelsin bu sefer. Yolcuları korkutmak neymiş görsün bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
Aslında ne kadar iç yakıcı bir durum.. Anadolu'nun yüzbinlerce çocuğu devletin, milletin gözleri önünde dış güçlerin ajanına dönüştürüldü yıllarca.. Dinleri sentetik Fetö dini oldu, vatanlarını sattılar hemde gram sorgulamadan ülkelerini bombalayan, halkına kurşun sıkan birer robota dönüşmüş halde hapislerde çürüyecekler.. Başta devlet yöneticileri olmak üzere tüm toplum olarak suçluyuz.. Yazık hemde çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık değil ~ 7 yıl önce
polis okulu askeri okullar devlet memurlukları birçok yerde ayrıcalık kazanıyorlardı ailem bu kadar sert durmasaydı lisede bende gider abilerde kalır bu ayrıcalıklardan faydalanırdım herhalde. zamanı gelince zaten çıkar peşinde olanlar cemaati bırakıp hükümetin arkasına katıldı.
Beter olsunlar ~ 7 yıl önce
Millet alnının teriyle bir yerlere gelmeye çalışırken sınav sorularını çalarak veya çalınmış sorularla hak etmedikleri yere gelenler ne olacak? ilahi adalet denen bir şey var, haram lokma kimsenin kursağında durmaz. Bu hem Fetöcüler için hemde bu şekilde bir yerlere gelen herkes için geçerlidir.
Fetoşşşşşş ~ 7 yıl önce
Tepenin üstüne dikil hemi, ocağın yansın Fetoşşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 7 yıl önce
rıza sana slm yollamış abd dedn:)
Cinnet ~ 7 yıl önce
Ülke tam anlamı ile ruh rastalarının dolu olduğu bir yer haline geldi. Resmi olarak meclisinden geçmiş, uygulamaya konmuş Anayasa, Kanun ne var ise beğenme, tut kafana göre sürekli alternatifini üret. İlime, bilime, gerçekliğe, akla mantığa, uygulamaya, hayatı kolaylaştırmaya uygun hiç bir düzenleme yapma. İnsanlar da "demekle oluyor ise ben de diyeyim" anlayışı ile böyle ruh hastalığı belirtileri göstersin. Toplumca Cinnet hallerindeyiz. Farkındamısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ucakta tehditten daha cok gitmek istemeigini tutuklanacagini iskence gorecegini soyleyerek bagirdi. Tehdit asla degildi. Iftira atmamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rafet Şişman ~ 7 yıl önce
Birdaha ancak hapiste ranzadan düşerken uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000