25 Kasım 2012, Pazar 08:57:44

X-MEN'E HAVADA SANSÜR!

THY’nin uçak içi eğlence platformu Planet’te izletilen filmlere sansür dikkat çekti.
  • vitrin mankeninden tahrik olan ve normal insanlarında olabileceğini düşünen, bunun sonucunda ona bile sansür yapan zihniyetinizi seveyim
  • Ya mankenin gogsunun sansurlenmesi kime batiyo?cok mu meraklisin gogus gormeye?gogus goremeyince elin ayagin mi titriyo??gogus krizine mi giriyosun??o zaman sansurleyen degil sen rahatsizsin !!
  • Filminin ikinci yarisinda sahiLde ayes basi eglencesinde dans eden kadinlara bakin. Sansursuzunu goreceksiniz.
  • laiklik elden gidiyor, iran mı oluyoruz, arabistan mı oluyoruz? abavvvv...
  • ha yani bu filmi british gösterse o da sansürlü gösterecek öyle mi ? :D hade lennn

THY’nin yurtdışı uçuşlarındaki geniş gövdeli uçaklarında bulunan koltuk arkası ekranlarda gösterilen filmler arasında yer alan X-Men: First Class filmindeki bir sahnede vitrin mankeninin göğüsleri sansürlendi.

RTÜK: KAPALI DEVRE YAYIN

Filmin orijinalinde aynı sahnede bu tür bir uygulama olmadığı görülürken THY Basın Müşavirliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, sistem dahilinde 2 adet X-Men serisi filmin bulunduğu belirtildi. Açıklamada, “Bu filmler ‘airlines edited’ olup film stüdyolarının havayolları için hazırlamış olduğu versiyonu yayınlanmaktadır.

Ortaklığımız için özel olarak bir kesinti söz konusu olmayıp bu filmi ‘airlines edited’ versiyonu ile gösteren her havayolunda aynı görüntüler ile yayınlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Televizyondaki sigara ve alkol sahnelerine uyguladığı sansür nedeniyle çok konuşulan Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yetkilileri ise THY’de gösterilen filmlerin kısmen denetim dışında kaldığını belirtti. Yetkililer THY’deki gösterimlerin kapalı devre yayınlara girdiğini ifade etti. (HaberTürk)

X-MEN'E HAVADA SANSÜR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ah bu akpliler ~ 11 yıl önce
vitrin mankeninden tahrik olan ve normal insanlarında olabileceğini düşünen, bunun sonucunda ona bile sansür yapan zihniyetinizi seveyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kime batiyo? ~ 11 yıl önce
Ya mankenin gogsunun sansurlenmesi kime batiyo?cok mu meraklisin gogus gormeye?gogus goremeyince elin ayagin mi titriyo??gogus krizine mi giriyosun??o zaman sansurleyen degil sen rahatsizsin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polis akademisi 1 ~ 11 yıl önce
Filminin ikinci yarisinda sahiLde ayes basi eglencesinde dans eden kadinlara bakin. Sansursuzunu goreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hortlak ~ 11 yıl önce
laiklik elden gidiyor, iran mı oluyoruz, arabistan mı oluyoruz? abavvvv...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayça şen başkan ~ 11 yıl önce
ha yani bu filmi british gösterse o da sansürlü gösterecek öyle mi ? :D hade lennn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000