31 Temmuz 2010, Cumartesi 11:17:23

WSJ'den THY'ye övgü

ABD’nin önde gelen ekonomi gazetesi Wall Street Journal (WSJ), Türk Hava Yolları’nı (THY) övdü.
  • borsada 2008de roket gibi yukselirken sesiniz cıkmıyordu.. şimdi duzeltme gelince ah vah etmeyin.. yukselen ata oynayın yukselmiş ata degil
  • Allah kazalardan belalardan korusun. Canım Şirketim
  • IMKB nin agirlikli olarak spekulatif islem borsasi oldugunu ne zaman ogrenecek vatandaslarimiz...
  • Borsada, 7-8 aydır yerlerde süründürüyor. Bu gelen olumlu haberler ne hikmetse borsada hisselere olumlu yansımıyor.
  • INSALLAH DAHA IYIYEDE GIDERIZ....
  • Uzun bir aradan sonra nihayet izin akşam saatlerinde çıktı.Şimdi sırada charter uçuşlar var.Alanya,Gazipaşa ve Anamur için hayırlı olsun.
  • neden izin vermiyorsunuz.hep engel çıkarıyorsunuz.alanyada esnaflar batıyor.sezon iyice kısaldı.siz hep antalya havalimanının ticari menfaatini önde tutuyorsunuz.(hiçbir şirket 17 yılda ödeyecegi 3milyar doları 2bankadan kredi alarak peşin ödemez.)çok avrupalı müşterimiz(antalya -alanya arası tranfer 4-6 saat arası sürüyor)yol uzaklıgından gelmekten vazgeciyor.çünkü eşlerden biri hasta oldugundan vazgeçiyorlar.inanın gazipaşa uluslararasıaçılsın alanyada yazlıgı olan yabancılar var senede 3-5sefer gelirler.ben antalya havalimanını da çok etkileyecegini zannetmiyorım.inanın istanbula gitmek istiyorum mal almak için aalanya-antalya arası karayolundaki yolculuka gözüm kesmiyor.
  • Bu soruyu bende düşünüyordum kaç gündür, sonunda sizde yayınladınız, SHGM izin versinde bende artık bir gazipaşalı olarak gazipaşadan istanbula uçayım :) Haydi SHGM elini çabuk tut!
  • saw siirt ve saw alanya seferleri bu ay içinde başlıcak.
  • borajet internet sayfasında edremit uçuşlarına sabah akşam olmak üzere günde 2 sefer ile başladığını duyuruyor.bence bu haber yapılmalı...

ABD’li gazetenin “Türk Hava Yolları Yükseklerde Uçuyor” başlığıyla verdiği haberde, birçok küresel havayolları şirketinin zarar ettikleri gerekçesiyle çok sayıda uçuş hattını kapattığı bir dönemde, THY’nin para kazandığını ve büyüdüğünü yazdı.

Haberde, THY’nin aralarında Los Angeles (ABD), Toulouse (Fransa), Basra (Irak) ve Ho Chi Minh City Vietnam’ında bulunduğu 19 yeni hatta seferlere başladığını ve Polonya Havayolları (LOT) ve Sırp  Havayolları (JAT) satın almak için girişimde bulunduğunu belirtti.

'İŞİN BAŞINDAYIZ’

Gazete, THY Genel Müdürü Temel Kotil’in “Henüz daha işin başındayız, önümüzdeki yıllarda her yıl yüzde 10-15 arasında büyüyeceğiz” görüşüne de yer verdi.

Haberde ayrıca, sefer yaptığı 175 noktanın toplamında THY’nin taşıdığı yolcu sayısı ile Avrupa’nın üçüncü büyük havayolları haline geldiği belirtildi.

WSJ'den THY'ye övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
borsada 2008de roket gibi yukselirken sesiniz cıkmıyordu.. şimdi duzeltme gelince ah vah etmeyin.. yukselen ata oynayın yukselmiş ata degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah kazalardan belalardan korusun. Canım Şirketim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
IMKB nin agirlikli olarak spekulatif islem borsasi oldugunu ne zaman ogrenecek vatandaslarimiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borsada, 7-8 aydır yerlerde süründürüyor. Bu gelen olumlu haberler ne hikmetse borsada hisselere olumlu yansımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
INSALLAH DAHA IYIYEDE GIDERIZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uzun bir aradan sonra nihayet izin akşam saatlerinde çıktı.Şimdi sırada charter uçuşlar var.Alanya,Gazipaşa ve Anamur için hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden izin vermiyorsunuz.hep engel çıkarıyorsunuz.alanyada esnaflar batıyor.sezon iyice kısaldı.siz hep antalya havalimanının ticari menfaatini önde tutuyorsunuz.(hiçbir şirket 17 yılda ödeyecegi 3milyar doları 2bankadan kredi alarak peşin ödemez.)çok avrupalı müşterimiz(antalya -alanya arası tranfer 4-6 saat arası sürüyor)yol uzaklıgından gelmekten vazgeciyor.çünkü eşlerden biri hasta oldugundan vazgeçiyorlar.inanın gazipaşa uluslararasıaçılsın alanyada yazlıgı olan yabancılar var senede 3-5sefer gelirler.ben antalya havalimanını da çok etkileyecegini zannetmiyorım.inanın istanbula gitmek istiyorum mal almak için aalanya-antalya arası karayolundaki yolculuka gözüm kesmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu soruyu bende düşünüyordum kaç gündür, sonunda sizde yayınladınız, SHGM izin versinde bende artık bir gazipaşalı olarak gazipaşadan istanbula uçayım :) Haydi SHGM elini çabuk tut!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw siirt ve saw alanya seferleri bu ay içinde başlıcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet internet sayfasında edremit uçuşlarına sabah akşam olmak üzere günde 2 sefer ile başladığını duyuruyor.bence bu haber yapılmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000