11 Nisan 2008, Cuma 10:03:40

WebJet AnadoluJet’ten önce havada!

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet'in tanıtımları hızla sürerken, resmi anlamda uçuşların başlaması için geriye sayım başladı. Uçuşların dört gözle başlaması beklenirken WebJet AnadoluJet’ten önce gökyüzü ile buluştu.
  • AnadoluJet in websitesi super olmus gercekten cok dogrulari yazmislar Helal Olsun THY yönetcilerine :), Sonucta bende Anadoluluyum
  • Slogan güzel site de fena değil. Umarım hayırlı olur thy için

Türk Hava Yolları, AnadoluJet markasını hızla duyurmaya devam ediyor. AnadoluJet gökyüzü ile buluşmak için sabırsızlanırken, AnadoluJet’in web sayfası İngilizce ve Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Mavi tonların ağırlıklı kullanıldığı sitede Anadolu insanı portresinden resimler de konulmuş. AnadoluJet’in web sitesinde Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözlerinden esinlenilerek Anadolu insanının giysilerini andıran karelerin yerleştirilmesine özen gösterilmiş. Türban tartışmaların taş gönderir gibi Anadolu insanının nasıl başörtüsü bağladığı da gösterilmiş sitede.

 

“Anadolu’nun hayali gerçek oldu!” sloganıyla kullanıcısını karşılayan sitede online bilet satışları da başlamış durumda.

anadolujet


anadolujet

WebJet AnadoluJet’ten önce havada!

Yorumlar

seydisahan ~ 16 yıl önce
AnadoluJet in websitesi super olmus gercekten cok dogrulari yazmislar Helal Olsun THY yönetcilerine :), Sonucta bende Anadoluluyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KraL ~ 16 yıl önce
Slogan güzel site de fena değil. Umarım hayırlı olur thy için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000