14 Haziran 2011, Salı 07:59:47

VOLKAN PATLADI, THY SEFERLERİ İPTAL OLDU

Eritre'deki Dubbi volkanının faaliyete geçmesi nedeniyle Türk Hava Yolları'nın (THY) Nairobi, Entebbe ve Addis Ababa seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.
  • şakirtlerden neden mizahçı olmadığına iyi bir örneksin.kamu kuruluşlarında,thy gibi özelleştirilen ama kamu yönetiminde ballı börek işler verken ne diye mizah yapsınlar ki zaten değil mi ama?
  • Gittikcede her yere kok saliyorlar.Bizler Laik Ataturkcu ilericiler olarak ne yapabiliriz bilmemki.Soyumuz Tukeniyormu ne oluyor.
  • Sen kendini bu düşüncelerinle ilerici olduğunu savunuyosan o zaman bu ülkenin %99 u gerici sende ilericisin hadi bakalım yolun açık olsun.
  • Bunun neden tartismasi yapilirki.. sanki keyfi uzgulama .. EGITIM SART.. THY yolcunun güvenligi acisindan ucamiyor.. vatandas da bunu kavga malzemesi yapiyor.. Güzel yurdumun güzel insani
  • Bu Volkan patlamasi mutlaka Baden biyiklilarin isidir.Takunyala ileyere vura vura yuruyup yerleri ezerseler tabiki olacagi bu.Yerkure ne yapsin buna.Fakat benim anlamadigin nokta halk genede bunlara inaniyor.Nsail kandiriyorlar bu milleti anlamadim.Sanirim bizimgibi ilerici ve laikler artik bitiyor.Soyumuz keniyor sanirim.

Seferlerin iptal edilmesinden dolayı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde uzun bir kuyruk oluşurken, yolcular THY yetkilileri tarafından otellere yerleştirildi.

THY yetkililerinin yolculara konu ile ilgili bilgiler verdiği görülürken, bazı yolcular ve yetkililer arasında da zaman zaman tartışmaların yaşanması gözlerden kaçmadı. Öte yandan Etiyopya'ya gitmek için havalimanına gelen ancak yanardağ patlamasından dolayı seferlerinin iptal olduğunu söyleyen Hüseyin Çelik, "Bize de bir şey söylemediler. Ne olduğunu bilmiyoruz uçuşların iptal olduğunu söylediler. Beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. Etiyopya'da işlerim vardı. Gitmeye de mecburdum ama artık
bekleyeceğiz" dedi.

VOLKAN PATLADI, THY SEFERLERİ İPTAL OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
şakirtlerden neden mizahçı olmadığına iyi bir örneksin.kamu kuruluşlarında,thy gibi özelleştirilen ama kamu yönetiminde ballı börek işler verken ne diye mizah yapsınlar ki zaten değil mi ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gittikcede her yere kok saliyorlar.Bizler Laik Ataturkcu ilericiler olarak ne yapabiliriz bilmemki.Soyumuz Tukeniyormu ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kendini bu düşüncelerinle ilerici olduğunu savunuyosan o zaman bu ülkenin %99 u gerici sende ilericisin hadi bakalım yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunun neden tartismasi yapilirki.. sanki keyfi uzgulama .. EGITIM SART.. THY yolcunun güvenligi acisindan ucamiyor.. vatandas da bunu kavga malzemesi yapiyor.. Güzel yurdumun güzel insani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Volkan patlamasi mutlaka Baden biyiklilarin isidir.Takunyala ileyere vura vura yuruyup yerleri ezerseler tabiki olacagi bu.Yerkure ne yapsin buna.Fakat benim anlamadigin nokta halk genede bunlara inaniyor.Nsail kandiriyorlar bu milleti anlamadim.Sanirim bizimgibi ilerici ve laikler artik bitiyor.Soyumuz keniyor sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000