06 Nisan 2010, Salı 08:35:57

VIP sorununu Sakık'ın telefonu çözdü!

BDP Kadın Meclis Sözcüsü Fatma Kaşan, Esenboğa Havalimanı’nda, VIP’ten geçerek uçağa binmek isteyince polis karşı çıktı.
  • Tescilli Teröristbaşının elçileri olanların yaptıklarına bak....
  • bu ülke doğusuyla batısıyla, güneyiyle kuzeyiyle hepimizindir. kürt-türk düşmanlığı yaparak hiç bir yere varamadığınız gibi, ülkemizede büyük zararlar verirsiniz. artık zihniyetleri değiştirme, birlik beraberlik zamanıdır. kan dökmenin hiç kimseye faydası olmadığı, geçen otuz yılda görüldü. ırkçılığı bırakıp memleketimizin daha iyi yaşanılır, kardeşçe, barışça bir ülke olmasına çalışmalıyız.
  • Allah rizasi için bir tane mülki idare amiri de bunlara karsi çiksin. Bu ne korkaklik,bu ne basiretsizlik;Yoksa sizde mi siyasiler gibi koltuk sevdasina düstünüz. Cocuklariniz bogazindan geçen lokmalari kimin parasiyla ödüyorsunuz.Bu millet için seve seve canini kanini dökenlerden hiç mi utanmiyorsunuz.Bu milletin kanini içenler birgün mutlaka karsiligini ödeyecektir.
  • Aceleleri var, VIP'den gidince ışık hızıyla gidiyorlar. Ankara-İstanbul 15DK VIP turizm.
  • Demek vatan evlatlari bosu bosuna askerlik yapiyor her sey bosu bosuna!
  • gecen tv de vardi guneydogu gazisi hastaneye gidiyor parasi olmadigini gazi kartini gosterip tedavi olmak istedigini soyluyor hastane deki serefsiz, vatan haini it de bana ne benim icin mi gazi oldun diyor ote yandan da vatan haini teroristler ve destekcileri de bu ulkenin her imkanindan belese faydalanip , vip den gecebiliyor ya yaziklar olsun...su hale bakin ne durumlara dustuk yarabbi...ya mulki idare amirine ne demeli??? o da muhtemelen onlarin zihniyetindendir yoksa hakki olmayan biri vip rezaletini nasil kullanir??? nasil izin verilir??? demek ki bu ulkede vatanini,milletini seven ne memur ne burokrat ne siyasetci ne bakan ne de milletvekili kalmamis..yaziklar olsun hepinize ve bizlere de ne ayip ki bunlara oy verdik basa getirdik..
  • TERORIST ESKILERI MILLETVEKILI OLUP DA BIZIM VERGILERIMIZDEN ODENEN YAGLI MAASLARI ALIP, SULALECE OMURBOYU ISTEDIKLERI HASTANELERDE UCRETSIZ TEDAVI GORUP, DEVLETIN BUTUN IMKANLARINDAN BES KURUS VERMEDEN YARARLANANLARIN VE BUTUN BU IMKANLARI BU VATAN HAINLERINE SUNANLARIN ALAYININ ALLAH BIN BELASINI VERSIN... EYY MULKI IDARE AMIRI SEN DE MI ONLARDANSIN????YOKSA ACILIM DIYEN AGABABAN TERORISTLER VE ONLARA DESTEK VERENLER DE ADINA VIP DENEN REZALETTEN GECECEKLER DIYE EMIR MI VERDI???? BU ULKE ICIN SEHIT,GAZI OLMUS KAHRAMANLARIN AILELERI VIP DEN GECEBILIYOR MU??? ONLARA DA VATAN HAINI TERORISTLERE BAGLANAN YAGLI MAASLAR BAGLANIYOR MU??? ONLARA SAGLANAN IMKANLAR TERORISTLERE SAGLANAN HAKLARLA AYNI MI??? CEVAP VERSENIZE EYY ACILIMCI HUKUMET!!!!!
  • yine bunlar iyi günlerimiz.. bu ş....sizler gün gelir apo'yu da geçirirler o kapıdan.... bunları bırak vipten sokmayı edirneden bile içeriye sokmayacaksın...
  • ortada olmayan bir hakkı vali keyfi bir şekilde mi kullandırıyor yani e o zaman yasalara ne hacet vardı sayın Vali sen kafana göre uygulayacaksan... çıkarın bu Türk düşmanlarını tepemize sonrada bize vatan millet nutku atın oh ne ala
  • Hanımefendi(!) Yeni bir operasyon(!) için organizasyon görevi yapıyorken nasıl olurda VIP ten geçirilmez. Olacak işmi bu.

Kaşan ile polis arasındaki gerginlik, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın devreye girmesiyle aşıldı. Kaşan, 26 Mart günü 14.00’teki İstanbul uçağına binmek için VIP Salonu’na geldi. Hukuken hakkı olmadığı gerekçesiyle Kaşan’ın VIP’i kullanamayacağını söyleyen polis, Kaşan’ı iç hat kapısına yönlendirmek istedi. Bunun üzerine Sakık’ı arayan Kaşan, “Bekleyelim. Sizi Mülki İdare Amirliği’nden arayacaklar. VIP’i kullanacağım” dedi. Yaklaşık yarım saat sonra Esenboğa Havalimanı’ndan Sorumlu Ankara Vali Yardımcısı Fevzi Güneş, görevli polisleri arayarak Kaşan’a VIP kapısını kullanması konusunda yardımcı olunması için talimat verdi. Güneş’in talimatına uyan polis, Kaşan’ı VIP kapısından aldı ve İstanbul’a giden THY uçağına binişini sağladı. Kaşan, “Bu sadece bana özel bir durum değil. Zaman sorunu olduğunda vekil arkadaşlarımız VIP’i kullanmamız için yardım ediyor. Emniyetin ve Valiliğin bize yardım etmesi güzel bir şey” dedi.

(Hürriyet)

VIP sorununu Sakık'ın telefonu çözdü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tescilli Teröristbaşının elçileri olanların yaptıklarına bak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu ülke doğusuyla batısıyla, güneyiyle kuzeyiyle hepimizindir. kürt-türk düşmanlığı yaparak hiç bir yere varamadığınız gibi, ülkemizede büyük zararlar verirsiniz. artık zihniyetleri değiştirme, birlik beraberlik zamanıdır. kan dökmenin hiç kimseye faydası olmadığı, geçen otuz yılda görüldü. ırkçılığı bırakıp memleketimizin daha iyi yaşanılır, kardeşçe, barışça bir ülke olmasına çalışmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rizasi için bir tane mülki idare amiri de bunlara karsi çiksin. Bu ne korkaklik,bu ne basiretsizlik;Yoksa sizde mi siyasiler gibi koltuk sevdasina düstünüz. Cocuklariniz bogazindan geçen lokmalari kimin parasiyla ödüyorsunuz.Bu millet için seve seve canini kanini dökenlerden hiç mi utanmiyorsunuz.Bu milletin kanini içenler birgün mutlaka karsiligini ödeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aceleleri var, VIP'den gidince ışık hızıyla gidiyorlar. Ankara-İstanbul 15DK VIP turizm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Demek vatan evlatlari bosu bosuna askerlik yapiyor her sey bosu bosuna!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gecen tv de vardi guneydogu gazisi hastaneye gidiyor parasi olmadigini gazi kartini gosterip tedavi olmak istedigini soyluyor hastane deki serefsiz, vatan haini it de bana ne benim icin mi gazi oldun diyor ote yandan da vatan haini teroristler ve destekcileri de bu ulkenin her imkanindan belese faydalanip , vip den gecebiliyor ya yaziklar olsun...su hale bakin ne durumlara dustuk yarabbi...ya mulki idare amirine ne demeli??? o da muhtemelen onlarin zihniyetindendir yoksa hakki olmayan biri vip rezaletini nasil kullanir??? nasil izin verilir??? demek ki bu ulkede vatanini,milletini seven ne memur ne burokrat ne siyasetci ne bakan ne de milletvekili kalmamis..yaziklar olsun hepinize ve bizlere de ne ayip ki bunlara oy verdik basa getirdik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TERORIST ESKILERI MILLETVEKILI OLUP DA BIZIM VERGILERIMIZDEN ODENEN YAGLI MAASLARI ALIP, SULALECE OMURBOYU ISTEDIKLERI HASTANELERDE UCRETSIZ TEDAVI GORUP, DEVLETIN BUTUN IMKANLARINDAN BES KURUS VERMEDEN YARARLANANLARIN VE BUTUN BU IMKANLARI BU VATAN HAINLERINE SUNANLARIN ALAYININ ALLAH BIN BELASINI VERSIN... EYY MULKI IDARE AMIRI SEN DE MI ONLARDANSIN????YOKSA ACILIM DIYEN AGABABAN TERORISTLER VE ONLARA DESTEK VERENLER DE ADINA VIP DENEN REZALETTEN GECECEKLER DIYE EMIR MI VERDI???? BU ULKE ICIN SEHIT,GAZI OLMUS KAHRAMANLARIN AILELERI VIP DEN GECEBILIYOR MU??? ONLARA DA VATAN HAINI TERORISTLERE BAGLANAN YAGLI MAASLAR BAGLANIYOR MU??? ONLARA SAGLANAN IMKANLAR TERORISTLERE SAGLANAN HAKLARLA AYNI MI??? CEVAP VERSENIZE EYY ACILIMCI HUKUMET!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine bunlar iyi günlerimiz.. bu ş....sizler gün gelir apo'yu da geçirirler o kapıdan.... bunları bırak vipten sokmayı edirneden bile içeriye sokmayacaksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ortada olmayan bir hakkı vali keyfi bir şekilde mi kullandırıyor yani e o zaman yasalara ne hacet vardı sayın Vali sen kafana göre uygulayacaksan... çıkarın bu Türk düşmanlarını tepemize sonrada bize vatan millet nutku atın oh ne ala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hanımefendi(!) Yeni bir operasyon(!) için organizasyon görevi yapıyorken nasıl olurda VIP ten geçirilmez. Olacak işmi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000