10 Haziran 2011, Cuma 14:00:01

VİETNAMLI GÜZELİ THY Mİ UÇURACAK?

Vietnam basını, Türk Hava Yolları’nın Vietnam’ı kainat güzellik yarışmasında temsil edecek Hoang My’a ulaşım sponsoru olduğunu yazdı...
  • vietnam basınının hangi yayın organı yazmış bu haberi. isim verin kardeşim, nereden bileceğiz doğru olup olmadığını haberin???? birinin gazına mı gelip yapıldı yoksa haber? hangi haber ajansı kaynağınız?
  • THY bir ya da bir kaç kişiye sponsor olabilir yeni açılan bir hat için normaldir. En azından bedavaya verilen biletler bir işe yarar. Personel tatile gideceğine sponsor olsun gazeteler haber yapar reklam olur.
  • haberi iyi okuyun arkadaşlar Thy nin sponsor olduğunu yazmıyor..Vietnam basınında yeralmış bu haber sadece Thy de yalanlamış..
  • Son zamanlarda başarılı sponsorluklar yanında böyle saçma sapan işler de yapılıyor. Daha yaratıcı tanıtım faaliyetlerine kafa yormak lazım...reklam bütçesini harcamak uğruna düşülmeden yapılmış bir iş bence...
  • Çink Çunklar eksikti tam oldu hahaha
  • Kolonya lazimmi abi muhabbeti???? vietnamda isi buyutmusler ....bir yanda takunya bi yanda bi yanda haremi buyutme
Vietnam basını, Türk Hava Yolları’nın Brezilya’da düzenlenecek Miss Universe Kainat Güzellik yarışmasında ülkeyi temsil edecek Hoang My’ın ulaşım sponsoru olacağını yazdı. 
 
Bu arada, geçen yıl İstanbul’dan Vietnam’ın Ho Chi Minh City kentine seferlere başlayan Türk Hava Yolları’nın Eylül ayındaki yarışma için Hoany My’a ulaşım sponsoru olduğu şeklinde Vietnam medyasında yer alan haberler THY tarafından doğrulanmadı.
 
Brezilya’da düzenlenecek Miss Universe’te (Kâinat Güzellik Yarışması) Türkiye’yi Melisa Aslı Pamuk temsil edecek.
VİETNAMLI GÜZELİ THY Mİ UÇURACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
vietnam basınının hangi yayın organı yazmış bu haberi. isim verin kardeşim, nereden bileceğiz doğru olup olmadığını haberin???? birinin gazına mı gelip yapıldı yoksa haber? hangi haber ajansı kaynağınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bir ya da bir kaç kişiye sponsor olabilir yeni açılan bir hat için normaldir. En azından bedavaya verilen biletler bir işe yarar. Personel tatile gideceğine sponsor olsun gazeteler haber yapar reklam olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haberi iyi okuyun arkadaşlar Thy nin sponsor olduğunu yazmıyor..Vietnam basınında yeralmış bu haber sadece Thy de yalanlamış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son zamanlarda başarılı sponsorluklar yanında böyle saçma sapan işler de yapılıyor. Daha yaratıcı tanıtım faaliyetlerine kafa yormak lazım...reklam bütçesini harcamak uğruna düşülmeden yapılmış bir iş bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çink Çunklar eksikti tam oldu hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kolonya lazimmi abi muhabbeti???? vietnamda isi buyutmusler ....bir yanda takunya bi yanda bi yanda haremi buyutme

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000