16 Eylül 2016, Cuma 09:40:37

Venezuela'dan THY'ye teklif

Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, "Türkiye’nin TOKİ ile birlikte Venezuela’ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz. THY`nin Venezuela`yı merkez olarak seçmesini istiyoruz" dedi.
  • zaten turkiye icin yeni venezuela diyorlar..
  • Süper bir imkan THY icin. Zor Amerika kitasinada daha basarili ve etkili olabilmek icin bence bu teklifi kabul etsinler.
  • Bu ulke paso dunya kralicesi cikariyor.
  • Ucaklarda asci varsa imam da olmali
  • Evet işim gücüm yok İstanbul'dan aktarma yaptığım yetmez gibi Venezuela nın bahrında bir aktarma daha. Ne hoş.
  • Mutlaka gitmeliyiz bak 4 yuzbin kisi yasiyor
  • Cami olmassa olmaz
  • Sonra zika viruslu turistler taşıyın latin amerikadan.
  • Pek çok kişi dalgaya vurmuş, olumsuz yorum göndermiş ama ben cok dikkate değer buluyorum. Güney ve Kuzey amerika arasında tam orta nokta. Karayip denizine kıyı. Cok başarılı olabilecegini düşünüyorum. Havacılık tarihini bilen bilir, Pan-am, Florida-Havana ile başlamış ve Karayip çevresi ülke uçuşları ile dünyanın 1 numarasi olmuştu. Buralarda havayolu hizmeti anlaminda doldurulmasi gereken bir boşluk var demiyorum. Ama özellikle S.Arabistandan sonra dunyanin en buyuk petrol rezervlerine sahip bu ülke ile ile bu zor zamanlarinda kurulacak bir stratejik ortaklik hic umulmadik faydakar saglayabilir, cok önemli firsatlar barındırıyor olabilir. Venezuela ile yakınlaşma, hep aklimdan geciyordu ve ülke olarak bunu neden degerlendirmiyoruz derdim. Keşke su anda devlette gorev yapan bir pozisyonda olsaydim..
  • THY'DEN Santiago ve Lima hatlarının bir an önce açmasını bekliyoruz. Yalnız Kolombiya'ya olduğu gibi yeni hatlara Airbus koymasın lütfen, hatta THY bundan böyle Airbus almasın mümkünse, çok kötü çok... koltuklar enine çok dar, yemek yerken kollar birbirine çarpıyor o kadar dar düşünün ve uzun uçuşlarda felç geçirmiş halde terkediliyor koltuklu tabut... Sao Poulo'ya uçan Boeing 777 ler ideal.

Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, "Türkiye’nin TOKİ ile birlikte Venezuela’ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz. THY`nin Venezuela`yı merkez olarak seçmesini istiyoruz" dedi.

'THY'NİN VENEZUELA'YI MERKEZ OLARAK SEÇMESİNİ İSTİYORUZ'

Türk Hava Yolları'nın (THY) Latin Amerika'ya seferlerini başlattığını  ve başkent Karakas'a direkt uçuş yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü dile  getiren Bracho Reyes, Venezuela’da sadece THY’ye özel bir terminal inşa etme  imkanı sunduklarını vurguladı.

Bracho Reyes, Venezuela'da yakıt fiyatlarının oldukça uygun olduğunu  ifade ederek, "Venezuela, Latin Amerika’da en stratejik noktalardan biri. Latin Amerika’nın giriş kapısı, Karayiplerin balkonu diyebiliriz. THY’ye tüm Güney Amerika Kıtası’nda yapacağı uçuşlar için Venezuela’yı merkez olarak kullanmasını  teklif ettik. THY'nin, Venezuela’yı merkez olarak seçmesi ve buradan bütün Latin  Amerika’ya yönelmesini istiyoruz." diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Rodriguez ve Enerji Bakanı Pino'nun Türkiye ziyareti  sırasında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun imzaladığı özel bir davet  mektubunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiklerini kaydeden Bracho Reyes, bu mektubun  iki ülke arasındaki işbirliği ve dayanışma isteğine ilişkin sembolik bir anlam  taşıdığını ifade etti.

Bracho Reyes, Venezuela'da 400 binden fazla Müslüman yaşadığını  belirterek, "Rodriguez, toplantı sırasında, Türkiye’ye bol arazi tahsis  edilebileceğini ve bu arazi üzerine cami inşa edilebileceğini söyledi. Bu, iki  ülke arasındaki yakınlaşmayı gösteren bir adımdır." dedi.

Venezuela'dan THY'ye teklif

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

ztk ~ 8 yıl önce
zaten turkiye icin yeni venezuela diyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 8 yıl önce
Süper bir imkan THY icin. Zor Amerika kitasinada daha basarili ve etkili olabilmek icin bence bu teklifi kabul etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vene ~ 8 yıl önce
Bu ulke paso dunya kralicesi cikariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucaklarda ~ 8 yıl önce
Ucaklarda asci varsa imam da olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
user ~ 8 yıl önce
Sadece mescit türü küçük bi oda olsaydı yeterdi...
Sekilcilik ~ 8 yıl önce
Sekilcilikten vazgecin. Namazi oturdugun yerde de kilarsin.
gercek ermeni ~ 8 yıl önce
bende tc vatandasiyim, ayni vergimi veriyorum,gec kalinca haram olmasina ragmen catir catir faiz aliyorsunuz, bende ucuslarda papaz ve kilise istiyorum.. :)
~ 8 yıl önce
Evet işim gücüm yok İstanbul'dan aktarma yaptığım yetmez gibi Venezuela nın bahrında bir aktarma daha. Ne hoş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlaka ~ 8 yıl önce
Mutlaka gitmeliyiz bak 4 yuzbin kisi yasiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cami ~ 8 yıl önce
Cami olmassa olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenli değil ~ 8 yıl önce
Sonra zika viruslu turistler taşıyın latin amerikadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikdat ~ 8 yıl önce
Pek çok kişi dalgaya vurmuş, olumsuz yorum göndermiş ama ben cok dikkate değer buluyorum. Güney ve Kuzey amerika arasında tam orta nokta. Karayip denizine kıyı. Cok başarılı olabilecegini düşünüyorum. Havacılık tarihini bilen bilir, Pan-am, Florida-Havana ile başlamış ve Karayip çevresi ülke uçuşları ile dünyanın 1 numarasi olmuştu. Buralarda havayolu hizmeti anlaminda doldurulmasi gereken bir boşluk var demiyorum. Ama özellikle S.Arabistandan sonra dunyanin en buyuk petrol rezervlerine sahip bu ülke ile ile bu zor zamanlarinda kurulacak bir stratejik ortaklik hic umulmadik faydakar saglayabilir, cok önemli firsatlar barındırıyor olabilir. Venezuela ile yakınlaşma, hep aklimdan geciyordu ve ülke olarak bunu neden degerlendirmiyoruz derdim. Keşke su anda devlette gorev yapan bir pozisyonda olsaydim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tmm ~ 8 yıl önce
tmm seni thy ye chairman yapalım git hemen hatta hiç dönme:)
tmm ~ 8 yıl önce
Yapalim deme, yap. Yapacak gücün yoksa, o zaman tatava yapma
Mikdat? ~ 8 yıl önce
Venezuelada millet acliktan kivraniyor. Ulkeye ucan sirketlerde durdu paralarini Venezuela disina cikaramiyor diye simdi sen diyorsun THY gitsin yatirim yapsin? Cok paramiz varsa kendi ulkemizi gelistirelim. Genclere ekmek parasi ciksin.
M_MOLLA ~ 8 yıl önce
THY'DEN Santiago ve Lima hatlarının bir an önce açmasını bekliyoruz. Yalnız Kolombiya'ya olduğu gibi yeni hatlara Airbus koymasın lütfen, hatta THY bundan böyle Airbus almasın mümkünse, çok kötü çok... koltuklar enine çok dar, yemek yerken kollar birbirine çarpıyor o kadar dar düşünün ve uzun uçuşlarda felç geçirmiş halde terkediliyor koltuklu tabut... Sao Poulo'ya uçan Boeing 777 ler ideal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
777 ler dar sen Houston 13 saat uc bir kendine gel
Partizan ~ 8 yıl önce
Koltuk duzeni ucaktan bagimsizdir. THY A330'larda 2-4-2 oturum duzenini isterse 2-3-2 yapip koltuk genisligini arttirabilir ama bilet fiyatlari da ona gore artacaktir. THY'nin 777'lerde 3-3-3 duzenini bazi havayollari 3-4-3 olarak kuruyor, oyle bir havayoluyla ucarsan bir gun, ayni elestirilerini 777 icin de yapacaksin muhtemelen. Ne kadar ekmek, o kadar kofte.
Selim ~ 8 yıl önce
Havaciliktan hic anlamiyorsun, bu belli. Koltuk konfigurasyonunu ucagi imal eden firma yapmaz. Ucak koltuksuz teslim edilir ve isletici firma secer koltuk dizaynini ve legroom'u. Sen THY'ye kizacagina, Airbus'a kiziyorsun. THY'nin B773'lerdeki koltuklarini gorsen, tam Cin iskencesi. 10-13 saatlik ucuslarda koltukta kipirdiyamiyorsun. Ondeki koltuk da yatis sekline girdi mi IEF ekrani gobegine yaslaniyor.
777 ~ 8 yıl önce
selim konu hakkında bilgili gibi yazmışsın ama daha ife nasıl yazılır onu bilmiyorsun, muhtemelen açılımından da haberin yoktur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000