20 Eylül 2009, Pazar 07:35:38

Vekilin oğlu uçakta yolcu dövdü

Doğru Yol Partisi (DYP) eski milletvekili ve eski DYP İstanbul İl Başkanı Celal Adan'ın oğlu Sinan Adan Londra dönüşünde uçakta kavga etti.
  • herşey serbest kardeşim söverde döverde onlar uyanık biz koyunuz kaymak yemeye devam seçilmiş kişiler onlar
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • "İmtiyazsız sınıfsız kaynaşmış bir kütleyiz" diye öğretmişlerdi bize okulda.
  • siyasetçiler nüfuslu insanlar hep yargıya polise müdahale etmişlerdir kendi çıkarları dogrultusunda ama hep satılık insanlarda bu konumda olanlardır vatandaş garibansa arkası yoksa yandı olmasıda gerekmiyor

Kavga ettiği Orhan Ayaz'ın alnını ve yüzünü yaralayan Adan, gözaltına alındı. Adan'ın "Neden bana bakıyorsun" şeklinde konuşmasından sonra kendisine birden saldırdığını öne süren Ayaz, olayın Baba Celal Adan tarafından üstünün kapatılmaya çalışıldığını ancak, kendisinin davacı olacağını söyledi.

Ramazan Bayramı'nı Türkiye'de geçirmek isteyen Orhan Ayaz (49), İngiltere'nin başkenti Londra'dan Türk Hava Yolları'na ait TK 19-92 sefer sayılı uçakla saat 22.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Uçaktan inmeden önce çıkış kapısına yönelen Ayaz, eski milletvekilinin oğlu Adan ile tartışmaya başladı. İddiaya göre Adan, aniden İngilizce olarak, Ayaz'a neden baktığını sordu. Adan'ın Türk olduğunu anlayan Ayaz'ın "Türkçe konuşabilirsin" demesinin ardından sinirlenen Adan aniden Ayaz'ın üzerine yürüdü. Çıkan kavgada Orhan Ayaz'ın alnı yarılırken, yanağında kesik oluştu. Güçlükle müdahale edilen kavga havalimanı polisinin uçağa çağrılmasıyla son buldu. Olay sonrası taraflar ifadeleri alınmak üzere Havalimanı Polis Merkezi'ne götürüldü. Bakırköy Dr. Sadi Konuk ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde muayene edilen Ayaz, doktordan darp raporu aldı.

Ayaz karakolda verdiği ilk ifadesinde davacı olacağını söyledi. Uçaktan indiği sırada Adan'ın birdenbire üzerine saldırdığını belirten Ayaz, olayı şöyle anlattı: "Uçağın çıkış kapısına yöneldiğimde, bana İngilizce 'Neden bakıyorsun' şeklinde soru sordu. Ben, onun Türk olduğunu anladım ve Türkçe soru sormasını istedim. Bu arada yanımızda birçok hostes bulunuyordu. İlk önce hosteslere daha sonra bu vatandaşa baktığımda saldırgan şahıs birden üzerime saldırdı. Sonradan polis olduğunu öğrendiğim bir kişi araya girdi ve saldırgan ile ben karakola getirildik." Hastaneden darp raporu aldığını ve davacı olacağıını belirten Ayaz, olayın örtbas edilmeye çalışıldığını öne sürdü. Baba Celal Adan'ın karakola geldiğini ve kendisini davasından vazgeçirmeye çalıştığını ifade eden Adan, böyle bir olayın başkasının başına gelmemesi için elinden geleni yapacaklarını ve davacı olacağını vurguladı.

Kayınbiraderi Orhan Ayaz'ın havalimanında saldırıya uğradığını kendisine söylediği anda havalimanına geldiğini ifade eden İhsan Yılmaz, şikayetlerinin geri alınması için Celal Adan'ın kendilerine baskı yaptığını öne sürdü. Kayınbiraderi Ayaz'ın karakolda güç durumda bırakıldığını ileri süren Yılmaz, "Dayak yiyen, sağı solu patlamış adam ayakta tutulurken, dayak atan kabadayı kılıklı adam elini kolunu sallayarak, rahatlıkla polis merkezinde geziyordu" diye konuştu. Olaydan sonra Sinan Adan'ın babası Celal Adan'ın da karakola geldiğini belirten Ayaz, kendisinin "Bu olayın üstünün kapatılmaması gerekiyor" şeklindeki sözleri üzerine Celal Adan'ın aşırı tepki gösterdiğini, ayağa kalkıp çenesini tuttuğunu ve bunun kendisini rahatsız ettiğini kaydetti. Celal Adan'ın güvenlik güçlerine baskı yaptığını ima eden Yılmaz, karakoldaki komisere sürekli telefonlar geldiğini ifade etti. Kayınbiraderinin yaklaşık bir yıldır Türkiye'deki evine gelmediğini dile getiren Yılmaz, Ayaz'ın birçok yerinin yara bere içinde olduğunu ve psikolojisinin bozulduğunu sözlerine ekledi.

Vekilin oğlu uçakta yolcu dövdü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
herşey serbest kardeşim söverde döverde onlar uyanık biz koyunuz kaymak yemeye devam seçilmiş kişiler onlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"İmtiyazsız sınıfsız kaynaşmış bir kütleyiz" diye öğretmişlerdi bize okulda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siyasetçiler nüfuslu insanlar hep yargıya polise müdahale etmişlerdir kendi çıkarları dogrultusunda ama hep satılık insanlarda bu konumda olanlardır vatandaş garibansa arkası yoksa yandı olmasıda gerekmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000