29 Aralık 2009, Salı 16:40:55

VE ÜÇLÜ REKABET BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları ile Havaş ortaklığında faaliyet yürütecek olan Turkish Ground Service ( TGS) Ulaştırma Bakanlığı’ndan izni aldı. Havaş ve Çelebi’den sonra üçüncü yer hizmetleri şirketinin önünde engel kalmadı.
  • HAYATIMDA TGS DEKİ YÖNETİCİLERİN BU KADAR AMATÖR VE PİYON OLDUKLARINI GÖRMEDİM EYY BAŞKAN SEN AŞAĞIDA NELER OLDUĞUNU GÖRMÜYORSUN TABİİ UÇAĞI SADECE HAVADA GÖRMÜŞ ADAMLARI AL YETİŞTİR AMA MÜDÜR,ŞEF YAPMAYIN BARİ YA BU KADAR KOLAY BİR TELEFON İŞ BİTTİ BU KAFAYLA 3 AY SONRA BU ŞİRKET KAPANIR TECRÜBELİ VE TORPİLSİZ AAM NE YAPSIN YA,BKADAR
  • hep diğer şirkeleri karaladınız THY çalışanları sanki mükemmelmi onlarıda açık yazın SAW daki THY çalışanlarınız hiç profosyonel değil SAW kaderi işe yaramayan sorun çıkaran insanları çalıştırır.
  • SIMDIDEN KONUSMAK COK EREKEN.. TAKIPTEYIZ BAKIP GORECEZ, OLUMLU OLUMSUZ YONLERINI.. FAYDASIZ YARARSIZ BIR YONUNU GORURSEK AARIZ COPE......KIMSE BABAMIZIN OGLU DEGIL NASIL OLSA. ISG NIN LIMAK IN AKSINE BIR HAREKETE MUSADE ETMEYIZ..........
  • Uyanık olun İSG çalışanı,uyanık.Oraya gelecek her handling kuruluşu sizden kopmalar demektir.Alışkanlıklardan vaz geçmek zordur,fakat geçeceksiniz.TGS hele bir kadrolaşmayı tamamlasın,birileri faydalansın,ilkönce kendini toplasın da sonra SGH gelsin.
  • Genel müdür o işi bilmez,arkasında Havaş var diyenler.4 senedir yerden yere vurduğunuz Havaş'tan medet umar hale geldiniz.Sizinde sonunuz kötü herhalde.Geç kaldınız,tren kalktı.
  • Hadi bakalım kolay gelsin.Sıfır personel,yeni müdürler,onlar da sıfır.Tazminat derdi yok.Oyna oynayabildiğin gibi.Hayırlı işler.
  • Çok güzel icraatlarını yakında herkes görür.O zaman ne yaparsınız,onu da birileri görür.Sabiha Gökçen için yırtınanlar,siz şirketinize sahip çıkın ve çalışın.
  • dua etsın arkadasında her seye boyun egen bu personel var ıstedıgı gıbı oynadıgı 5 ay ucurup yere aldıgı sonra yıne 6 ay ucurup yıne yere aldıgı personel var.bu personel hangı ısın egtımını almıs yerınmı havanınmı olumsuz sonucların tum suclusu golu atanlar...
  • Golü genel müdür atmadı atamazda. Onda o bilgi yok. Dua etsin arkasında havaş var.
  • YENI BIR OLUSUM OLAN SAW DA RANT PESINDE KOSANLAR AYAGINI DENK ALSIN; KIM GELIRSE GELSIN KIM NE YAPMAYA CALISIRSA CALISSIN BURADA PATRONUN ISG YANI LIMAK OLDUGUNU UNUTMASIN!!! ADAM GIBI HIZMET VERMEYE GELENE VATANDASIN SÖZÜ OLMAZ AMA DEYNEKCILIK YAPAMAYA CALISANLARADA GÖZ ACTIRMAYIZ!!! HIZMET ICIN GELIN KARDESIM CAMUR ATMAYA GELMEYIN!!! JV

Türk Hava Yolları’nın kurduğu daha sonra yüzde 50 hisse ortak olarak Havaş’ı yanına aldığı Turkish Ground Service (TGS) kuruluş aşamalarını tamamladı. 

Faaliyete geçmek için uzun süredir kadro ve alt yapı çalışmalarını tamamlamaya uğraşan TGS, beklediği izni aldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün TGS’nin faaliyete geçmesi için Ulaştırma Bakanlığı’na gönderdiği izin talebi bakanlıkça onaylandı.

TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener’in dün akşam Airport TV’de yayınlanan ‘Kara Kutu’ programında TGS’ye ilişkin soruya ‘ 1 Ocak’ta başlıyoruz’ cevabı vermesinin ardından sevindirici haber Ulaştırma Bakanlığı’ndan geldi.

İlk etapta 5 havalimanında sadece THY uçaklarına hizmet verecek olan TGS, zamanla müşteri uçaklara da hizmet verecek.

TGS’nin Çelebi Yer Hizmetleri şirketinin girdiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da faaliyet vermek için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

TGS, Çelebi ve Havaş’tan sonra Türkiye’de faaliyet gösteren üçüncü yer hizmetleri şirketi olacak.

VE ÜÇLÜ REKABET BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
HAYATIMDA TGS DEKİ YÖNETİCİLERİN BU KADAR AMATÖR VE PİYON OLDUKLARINI GÖRMEDİM EYY BAŞKAN SEN AŞAĞIDA NELER OLDUĞUNU GÖRMÜYORSUN TABİİ UÇAĞI SADECE HAVADA GÖRMÜŞ ADAMLARI AL YETİŞTİR AMA MÜDÜR,ŞEF YAPMAYIN BARİ YA BU KADAR KOLAY BİR TELEFON İŞ BİTTİ BU KAFAYLA 3 AY SONRA BU ŞİRKET KAPANIR TECRÜBELİ VE TORPİLSİZ AAM NE YAPSIN YA,BKADAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hep diğer şirkeleri karaladınız THY çalışanları sanki mükemmelmi onlarıda açık yazın SAW daki THY çalışanlarınız hiç profosyonel değil SAW kaderi işe yaramayan sorun çıkaran insanları çalıştırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SIMDIDEN KONUSMAK COK EREKEN.. TAKIPTEYIZ BAKIP GORECEZ, OLUMLU OLUMSUZ YONLERINI.. FAYDASIZ YARARSIZ BIR YONUNU GORURSEK AARIZ COPE......KIMSE BABAMIZIN OGLU DEGIL NASIL OLSA. ISG NIN LIMAK IN AKSINE BIR HAREKETE MUSADE ETMEYIZ..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uyanık olun İSG çalışanı,uyanık.Oraya gelecek her handling kuruluşu sizden kopmalar demektir.Alışkanlıklardan vaz geçmek zordur,fakat geçeceksiniz.TGS hele bir kadrolaşmayı tamamlasın,birileri faydalansın,ilkönce kendini toplasın da sonra SGH gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Genel müdür o işi bilmez,arkasında Havaş var diyenler.4 senedir yerden yere vurduğunuz Havaş'tan medet umar hale geldiniz.Sizinde sonunuz kötü herhalde.Geç kaldınız,tren kalktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi bakalım kolay gelsin.Sıfır personel,yeni müdürler,onlar da sıfır.Tazminat derdi yok.Oyna oynayabildiğin gibi.Hayırlı işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok güzel icraatlarını yakında herkes görür.O zaman ne yaparsınız,onu da birileri görür.Sabiha Gökçen için yırtınanlar,siz şirketinize sahip çıkın ve çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dua etsın arkadasında her seye boyun egen bu personel var ıstedıgı gıbı oynadıgı 5 ay ucurup yere aldıgı sonra yıne 6 ay ucurup yıne yere aldıgı personel var.bu personel hangı ısın egtımını almıs yerınmı havanınmı olumsuz sonucların tum suclusu golu atanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Golü genel müdür atmadı atamazda. Onda o bilgi yok. Dua etsin arkasında havaş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YENI BIR OLUSUM OLAN SAW DA RANT PESINDE KOSANLAR AYAGINI DENK ALSIN; KIM GELIRSE GELSIN KIM NE YAPMAYA CALISIRSA CALISSIN BURADA PATRONUN ISG YANI LIMAK OLDUGUNU UNUTMASIN!!! ADAM GIBI HIZMET VERMEYE GELENE VATANDASIN SÖZÜ OLMAZ AMA DEYNEKCILIK YAPAMAYA CALISANLARADA GÖZ ACTIRMAYIZ!!! HIZMET ICIN GELIN KARDESIM CAMUR ATMAYA GELMEYIN!!! JV

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000