05 Ekim 2009, Pazartesi 12:24:10

VE THY'NİN BEKLENEN SEFERLERİ BAŞLIYOR...

Türk Hava Yolları'nın uzun zamandır beklenen Isparta seferleri başlıyor. Peki, şirket uçuşlara ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...
  • size cvp vermemek en güzel cvp olacaktır.. uçağa binmek için zengin olmak gerekmiyor hele ki 74 liradan promosyon bilet varken .. sitesine girersen göreceksiniz beyefendi. otobüs 40 lira ucak 74 cok mu ? tekrar tşk ler thy..
  • elçin hanım siz zengin bir öğrenci olabilirsiniz ama bu 48 bin öğrencinin kaçı acaba uçakla seyahat edebilecek maddi olanaklara sahip acaba bizde öğrencilik yaşadık ve devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilerin yeri geldiğinde 1 liraya ihtiyaç duyduklarını çok iyi biliyoruz
  • Öncelikle seferlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. tanrı kazasız belasız uçuşlar gerçekleştirmek nasip eylesin. herkesin ıspartaya ve thy ye karşı olumsuz yorum yapmasını şaşkınlıkla karşılıyorum..kendim öğrenciyim istanbula gitmek icin antalyaya gitmekten bıkmıştım.bu seferlerle birlikte antalya ya gitmek zorunda kalmayacağım 1.5 saat yerine 20 dk da havaalanına ulaşmak beni çok sevindiriyor..bence haftanın 3 günü full olacağına inanıyorum 48 bin öğrencisi ve bir o kadar da askeri olan bir il. ki burdur - ısparta ortak kullanacak bu alana.pist uzatılması olmadı alanın ama iniş icin dahi olmak gerekmiyor..
  • merhaba cok güzel bir yatırım göller bölgesi ve tarihini engüzel yaşayan bir bölge ilceleri de ayrı bir tarih yaşar yalvaç romanın on ikinci başşehridir thy tanıtım dergisinde ismi sesiz cığ olarak yazılmıştır.ekseri horasan avşar göcebe olarak gelmiştir.
  • 40 yolcuyu gecmez
  • oncelikle hayirli olsun ve bir daha world focus - atlasjet kazasinin tekrarlanmamasi icin gerekli tedbirler alinmistir umarim. Cunku bildigim kadariyla o kazada her ne kadar ucak arizali olmus olsada pist yakaslama da problemli bir meydan
  • İranlılara gün doğması ile konunun ne alakası var. Burnunun dibinde Antalya var diyen arkadaş Ispartaya gel de kaç saat sürdüğünü bir gör.
  • Hayırlı uğurlu olsun.. desenize İranlılara özelikle gün doğdu :)))
  • bence ısparta ölü bi yatırım burnunun dibinde antalya var
  • Isparta Halkını bu seferlere sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Türk Hava Yolları özellikle Isparta halkının uzun süredir beklediği İstanbul-Isparta seferlerini 28 Ekim 2009 tarihinde başlayacağını resmen duyurdu.

Şirketin resmi internet sitesinden de yapılan açıklamaya göre, uçuşlar haftada 3 frekans olarak planlanmış durumda...

THY'nin İstanbul-Isparta arasında gerçekleştireceği uçak seferlerinin programı şu şekilde duyuruldu:

THY

Şirketten yapılan açıklamada; İstanbul çıkışlı Isparta seferlerinde,  tek yön herşey dahil 79 TL’den başlayan ücretlerle seyahat edilebileceği belirtildi.

VE THY'NİN BEKLENEN SEFERLERİ BAŞLIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
size cvp vermemek en güzel cvp olacaktır.. uçağa binmek için zengin olmak gerekmiyor hele ki 74 liradan promosyon bilet varken .. sitesine girersen göreceksiniz beyefendi. otobüs 40 lira ucak 74 cok mu ? tekrar tşk ler thy..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
elçin hanım siz zengin bir öğrenci olabilirsiniz ama bu 48 bin öğrencinin kaçı acaba uçakla seyahat edebilecek maddi olanaklara sahip acaba bizde öğrencilik yaşadık ve devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilerin yeri geldiğinde 1 liraya ihtiyaç duyduklarını çok iyi biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle seferlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. tanrı kazasız belasız uçuşlar gerçekleştirmek nasip eylesin. herkesin ıspartaya ve thy ye karşı olumsuz yorum yapmasını şaşkınlıkla karşılıyorum..kendim öğrenciyim istanbula gitmek icin antalyaya gitmekten bıkmıştım.bu seferlerle birlikte antalya ya gitmek zorunda kalmayacağım 1.5 saat yerine 20 dk da havaalanına ulaşmak beni çok sevindiriyor..bence haftanın 3 günü full olacağına inanıyorum 48 bin öğrencisi ve bir o kadar da askeri olan bir il. ki burdur - ısparta ortak kullanacak bu alana.pist uzatılması olmadı alanın ama iniş icin dahi olmak gerekmiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merhaba cok güzel bir yatırım göller bölgesi ve tarihini engüzel yaşayan bir bölge ilceleri de ayrı bir tarih yaşar yalvaç romanın on ikinci başşehridir thy tanıtım dergisinde ismi sesiz cığ olarak yazılmıştır.ekseri horasan avşar göcebe olarak gelmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
40 yolcuyu gecmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oncelikle hayirli olsun ve bir daha world focus - atlasjet kazasinin tekrarlanmamasi icin gerekli tedbirler alinmistir umarim. Cunku bildigim kadariyla o kazada her ne kadar ucak arizali olmus olsada pist yakaslama da problemli bir meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İranlılara gün doğması ile konunun ne alakası var. Burnunun dibinde Antalya var diyen arkadaş Ispartaya gel de kaç saat sürdüğünü bir gör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.. desenize İranlılara özelikle gün doğdu :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence ısparta ölü bi yatırım burnunun dibinde antalya var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Isparta Halkını bu seferlere sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000