21 Ekim 2016, Cuma 19:42:54

Ve THY'deki toplantı sona erdi

Türk Hava Yolları'ndaki (THY) kritik toplantı sona erdi. THY Genel Kurulu toplantıda aldığı kararla Bilal Ekşi'yi THY Genel Müdürü olarak atadı.
  • THY %100 devlet kuruluşu değilki hisse sahipleri var ama bir yerlerden birileri şu müdür olacak şu işten çıkarılacak diyor ve yapılıyor. Hisse sahipleri yok sayılıyor yani.
  • Komedi yaaa !! Tabiki ne bekliyoruz ki genel müd RİZELİ olmalı :))) muş lu erzurumlu vanlı mı olucaktı MAŞALLAHHH hocam SÜPHANALLAH
  • Yabancı Pilot almayın. Diğer şirketlerde zulme uğrayan Vatandaşlarınıza kulak verin. İade-i itibar edin lütfen
  • Bilal Eksi etrafa korku salarak personeli yonetmeye calisan, aslinda tam olarak hemen hicbir isten anlamayan biridir. Zamaninda teknik as de revizyon atl baskani iken bakalim isi biliyormusun diye kagida diyot transistor vb elemanlarin resimlarini cizmis, ancak ayni personelin onune ucak komponentlerinin semasini koymasiyla havasi yerle yeksan olmus, atelyeden kosarak kacmis biridir. Koridorlara cizgi, sigara molasi gibi abuk islerle zamanini doldurup sonunda careyi yer isletmeye kacmakta bulmustur. Orada da uzun sure barinamayip teknik as ye geri gelmis bir kac skandala daha imza attiktan sonra zaten batik kthy nin iflasina aracilik etmistir. Muhtemelen thy yi tasfiye etmek icin gelmistir, burada calisan arkadaslarin hazirlikli olmalarini tavsiye ederim.
  • Isabetli bir atama Bilal beye başarılar diliyorum.Zamanında kalkış projesi kapsamında 17 dakikada EZS/IST Seferini gercelestiren bir müdür olarak şansımı tebrik ederek görüş ve onerilerimi paylaşmıştı.
  • TEMEL BEYİ HİÇBİR KAPTANIN CENAZESİNDE GÖRMEDİK...YUSUF BEY HALA GELİYOR
  • sosyal medya insanlarin edep unuttugu bir alan, ancak insan yaptigi seydir, pek cogunuz fikriniz ne olursa olsun edepsizlik yapiyor, kendinizden baskasini dusunmuyorsunuz, yazik
  • Batan şirketlere, batacak şirketlere atanacak safkolozlar aranır bu durumlarda. Temel anasının gözü. THY yi bırakıp kaçtığına göre, üstünde kalmasın istiyor. Temelin gelişi zaten entrikaydı, gidişi de ondan farklı olacak değil ya. Bilal Rizeli olup ta saflar familyasından. Maymuncuk gibi, her deliğe uyduruveriyorlar işte. 24 saat çalışarak ancak yeterli olabilen bir iş kolik. Zaten yan gelip yatacak bir durum olsaydı iktidarın yeterince adamı var bu sınıfa giren. İlker varken Bilal'e ancak itaat etmek düşer, gerisi anlayana işte.
  • Bilal bey iyi bir yönetici THY için iyi işler yapacak
  • Bilal ekşi iş merkezli bir adamdır eğer rahat bırakırlarsa çok faydalı işler yapacağını düşünüyorum bu kadar kifayetsizn bir arada olduğu bir organizmada ne derece başarılı iş yapılır onu da tahmin edemiyorum hayırlı olsun diliyorum. başkanlık sistemi denildiği bir ülkede niye çift başlı Türk hava yolları yönetilir anlamış değilim

Türk Hava Yolları'nda (THY) bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında THY Genel Müdürü Temel Kotil'in görevden ayrılması konusu görüşülecekti.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY Yönetim Kurulu Toplantısı az önce sona erdi. Toplantıda alınan kararla SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Yönetim Kurulu Üyesi ve THY Genel Müdürü olarak atandı.

Resmi açıklamanın birazdan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılması bekleniyor.

19.45 Güncelleme | Türk Hava Yolları'ndan (THY) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada genel kurul sonrası alınan kararlara yer verildi.

Açıklamada Temel Kotil'in emekli olması nedeniyle boşta kalan genel müdürlük koltuğuna Bilal Ekşi'nin atandığı belirtildi.

İşte THY'nin açıklaması;

Ortaklığımız Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Temel KOTİL'in, 21.10.2016 tarihinde Genel Müdürlük görevinden emekli olması nedeni ile münhal bulunan Genel Müdürlük görevine Sayın Bilal EKŞİ'nin istihdam edilerek atanmasına karar verilmiştir.

Sayın Doç. Dr. Temel KOTİL'in 21.10.2016 tarihinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve  Başkan Vekilliği görevinden istifa etmesi sebebiyle, münhal bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine; Ana Sözleşmenin 10. Maddesi gereğince ilk Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere, Sayın Bilal EKŞİ'nin atanmasına karar verilmiştir.

Aynı zamanda Ortaklığımıza Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Sayın Bilal EKŞİ'nin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmasına karar verilmiştir.
Sayın Doç. Dr. Temel KOTİL'in 21.10.2016 tarihinde İcra Komitesi üyeliği ve Başkan Vekilliği görevinden istifa etmesi sebebiyle, münhal bulunan İcra Komitesi üyeliğine Sayın Bilal EKŞİ'nin atanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımıza İcra Komitesi üyesi olarak atanan Sayın Bilal EKŞİ'nin İcra Komitesi Başkan Vekili olarak atanmasına karar verilmiştir.


BİLAL EKŞİ KİMDİR?
1968 yılı, Rize doğumlu olan Bilal Ekşi, lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayarak, 1989 yılında mezun olmuştur.

Mesleki hayatına, T.C. Devlet Demir Yolları’nda Elektronik ve Haberleşme Mühendisi olarak başlayan Bilal Ekşi, daha sonra İstanbul Ulaşım A.Ş.’de Atölye Müdürlüğü görevine getirilerek; metro, tramvay araçlarının alım projesi ve metro atölyesinin kurulum projelerini yürütmüş, önemli ulaşım projelerinin hayata geçirilmesinde etkin rol oynamıştır.

2003 yılında, Türk Hava Yolları A.O.’da Revizyon Atölyeleri Başkanlığı ile görevlendirilen Bilal Ekşi; uçak motoru, iniş takımları ve tüm komponentlerin bakımını yapan, önemli bir organizasyona liderlik etmiştir. Bu pozisyonda iki yıl sürdürdüğü başarılı çalışmalar neticesinde, Türk Hava Yolları A.O.'da Yer İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Bilal Ekşi, görev süresi zarfında, özellikle zamanında kalkış performansının iyileştirilmesine yönelik önemli çalışmalarda bulunmuştur.

2008 - 2009 yılları arasında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'de üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı; 2009 - 2010 yıllarında Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın yeniden yapılandırılması projesi kapsamında KTHY Genel Müdürlüğü; 2010 - 2011 tarih aralığında, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Amerikan motor üretim devi Pratt&Whitney’in ortak kuruluşu olan “Turkish Engine Center (TEC)”da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Bilal Ekşi, 2011 yılının Nisan ayında atandığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevini hâlen sürdürmekteydi. 

Ve THY'deki toplantı sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

ne iştir bu ~ 7 yıl önce
THY %100 devlet kuruluşu değilki hisse sahipleri var ama bir yerlerden birileri şu müdür olacak şu işten çıkarılacak diyor ve yapılıyor. Hisse sahipleri yok sayılıyor yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... sözunbittiği yer ~ 7 yıl önce
Komedi yaaa !! Tabiki ne bekliyoruz ki genel müd RİZELİ olmalı :))) muş lu erzurumlu vanlı mı olucaktı MAŞALLAHHH hocam SÜPHANALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı ~ 7 yıl önce
Yabancı Pilot almayın. Diğer şirketlerde zulme uğrayan Vatandaşlarınıza kulak verin. İade-i itibar edin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insider ~ 7 yıl önce
Bilal Eksi etrafa korku salarak personeli yonetmeye calisan, aslinda tam olarak hemen hicbir isten anlamayan biridir. Zamaninda teknik as de revizyon atl baskani iken bakalim isi biliyormusun diye kagida diyot transistor vb elemanlarin resimlarini cizmis, ancak ayni personelin onune ucak komponentlerinin semasini koymasiyla havasi yerle yeksan olmus, atelyeden kosarak kacmis biridir. Koridorlara cizgi, sigara molasi gibi abuk islerle zamanini doldurup sonunda careyi yer isletmeye kacmakta bulmustur. Orada da uzun sure barinamayip teknik as ye geri gelmis bir kac skandala daha imza attiktan sonra zaten batik kthy nin iflasina aracilik etmistir. Muhtemelen thy yi tasfiye etmek icin gelmistir, burada calisan arkadaslarin hazirlikli olmalarini tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan Dagdelen ~ 7 yıl önce
Isabetli bir atama Bilal beye başarılar diliyorum.Zamanında kalkış projesi kapsamında 17 dakikada EZS/IST Seferini gercelestiren bir müdür olarak şansımı tebrik ederek görüş ve onerilerimi paylaşmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 7 yıl önce
TEMEL BEYİ HİÇBİR KAPTANIN CENAZESİNDE GÖRMEDİK...YUSUF BEY HALA GELİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 7 yıl önce
sosyal medya insanlarin edep unuttugu bir alan, ancak insan yaptigi seydir, pek cogunuz fikriniz ne olursa olsun edepsizlik yapiyor, kendinizden baskasini dusunmuyorsunuz, yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayana ~ 7 yıl önce
Batan şirketlere, batacak şirketlere atanacak safkolozlar aranır bu durumlarda. Temel anasının gözü. THY yi bırakıp kaçtığına göre, üstünde kalmasın istiyor. Temelin gelişi zaten entrikaydı, gidişi de ondan farklı olacak değil ya. Bilal Rizeli olup ta saflar familyasından. Maymuncuk gibi, her deliğe uyduruveriyorlar işte. 24 saat çalışarak ancak yeterli olabilen bir iş kolik. Zaten yan gelip yatacak bir durum olsaydı iktidarın yeterince adamı var bu sınıfa giren. İlker varken Bilal'e ancak itaat etmek düşer, gerisi anlayana işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal ekşi ~ 7 yıl önce
Bilal bey iyi bir yönetici THY için iyi işler yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal ekşi ~ 7 yıl önce
Bilal ekşi iş merkezli bir adamdır eğer rahat bırakırlarsa çok faydalı işler yapacağını düşünüyorum bu kadar kifayetsizn bir arada olduğu bir organizmada ne derece başarılı iş yapılır onu da tahmin edemiyorum hayırlı olsun diliyorum. başkanlık sistemi denildiği bir ülkede niye çift başlı Türk hava yolları yönetilir anlamış değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000