03 Ekim 2012, Çarşamba 20:35:26

VE THY SÜRPRİZİYLE MEST ETTİ

Türk Hava Yolları, bugün gazetelere verdiği ilanla bir sürprizi olduğunu açıklamıştı. Ve Türk Hava Yolları sürprizini ilk olarak sosyal medyadan paylaştı. İşte THY'nin sürprizi...
  • vi ar törkiş eirlayns vi ar globıliy fosss!! reklam neyin reklamı türkiye'nin mi yoksa thy bu reklamı ne zaman izlesem evet milliyetçilik duygularım depreşiyor vesselam da bunun tk ya faydası yok türk'e türk propagandası mutabık ?
  • THY şüphesiz ülkemizin en iyi havayolu. Fakat Türkiye ve dünyada Türkiye yi temsil ederken neden TÜRK HAVA YOLLARI ismini kullanmıyor artık. Nereye bakarsanız bakın hep TURKISH AIRLINES yazıyor. Yurtdışı tanıtım ve pazarlamasında tamam ama Türkiye'de artık TÜRK HAVA YOLLARI ismini kullanmamamaları çok üzücü ve manidardır. İçinde TÜRK olan herşeye karşılar mı acaba? Saygılarımla
  • büyüksün ramiz dayı.
  • YA KARDEŞİM NE MİLLİ MARŞI YA MİLLETDE FARKINA VARMADAN AĞLAMIŞ. BİZ TÜRKLER HEM BARBARIZ HEM DE DUYGUSALIZ NASIL OLUYORSA. ADAMLAR TÜRKÇE OLİPİYATLARINI THY YE ENTEGRE EDELİM DEYİP KILIFINIDA MİİLİ MARŞIMIZ İLE UYDURMUŞLAR OLUP BİTMİŞ.
  • Çalışanın yakasındaki atatürk rozetine takma! diyen zihniyet bugün çıkmış İstiklal marşıyla reklam yapıyor.Türklüklerinden şüphe ettiğimiz insanlar bizim değerlerimizle para kazanmaya çalışıyorlar.Bırakın bu işleri şirketin iç yüzünü bilen biri olarak hiç etkilenmedim.Ancak Rizeliler kanar bunlara.
  • ÇOĞU MİLLETLER VE İNSANLAR İSTİKLAL MARŞIMIZI BİLMESELERDE, THY'NIN TÜM DÜNYADA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMESİ VE EN BÜYÜK BAYRAK TAŞIYICI-FLAG CARRIER OLMASI GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ VE GURUR VERİCİ. HERŞEYE RAĞMEN HERKESİN BU GELİŞMEDEN MUTLU OLMASI VE GURURLANMASI GEREKİR. İNŞALLAH BU GELİŞMELER VE BÜYÜMELER AYNI ZAMANDA DAHA EMNİYETLİ, DAHA GÜVENLİ VE DAHA KARLI OLMAYA DOĞRU OLUR, KAZA-BELA VE ZARARLAR OLMAZ, NAZAR DEĞMEZ. Ümit ÇENDEK
  • FEVKALEDENİN FEVKİNDE OLMUŞ, HARİKA YA YAKIN GELECEKTE SADECE HAVAYOLUNDA DEĞİL HERŞEYDE DÜNYAYA MEYDAN OKUYACAĞIZ ASIRLAR ÖNCE OLDUĞU GİBİ... UYUYAN DEV UYANIYOR
  • DOĞRU SÖYLÜYORSUN ÜLKE ELDEN GİDİYOR HERKES UYUYOR..AMAÇ BELLİ BU REKLAMLA.AMA TÜRK MİLLETİ O KADAR SAFKİ UYUMA TÜRKİYEM GÖZÜNÜ AÇ ARTIK..
  • Ülke bitti neden bahsediyorsunuz!
  • Para için nelere göz yumarsın acaba??Bu nasıl aymazlıktır ya!!O zaman para alıyoruz diye hiç kimse hiçbir şeye itiraz etmesin, hayvan muamelesi görsün, bayılıncaya kadar köle gibi,insanlık dışı çalıştırılsın ama sesini çıkarmasın,onursuzca boyun eğsin ha?? İnsanın değeri kaç lira,onurunu kaç liraya satarsın? Ayıp ya, bilip bilmeden maval okumayın. Önce TK'daki tepeden inme müdürlerin,meclisteki milletvekillerinin maaşlarına bakın.Bizim her kuruşu anamızın ak sütü kadar helal maaşımıza göz dikmeyin. Ama sizin gibi koyun olmamızı da beklemeyin!!

Bu gurur senin bu gurur hepimizin’ vurgusuyla hemen hemen bütün gazetelere tam sayfa ilan veren Türk Hava Yolları, esrarengiz reklam çalışmasıyla merak uyandırmıştı.

Türk Hava Yolları, ABD'li NBA yıldızı Kobe Bryant ve dünya futbolunun ve Türk Hava Yolları'nın sponsoru olduğu Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin bir araya geleceğini savunanları da ters köşeye yatırmış oldu.

-THY'DEN AÇIKLAMA-

MİLLİ GURUR

Türk Hava Yolları olarak yepyeni bir dönemin başındayız. Son olarak ikinci kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları en çok ülkeye uçan havayolu ünvanına hak kazanmıştır.

UBM Aviation tarafından yayınlanan Official Airline Guide’ın raporuna göre, 1 Ekim 2012 tarihi itibari ile tüm dünyada faaliyet gösteren havayolları arasında, aktif olarak 90 ülkeye uçan Türk Hava Yolları, dünyadaki tüm havayolları içinde en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olmuştur.

Bayrağımızı dünyanın dört bir yanına gururla taşıyan Türk Hava Yolları bu başarısını, başarının asıl sahibine, Türk milletine hediye ediyor. Çekimleri 2 aydır dünyayanın birçok ülkesinde devam eden reklam film ile bu başarı taçlandırıldı.
Milli Marşımızın dünyanın çeşitli noktalarında yaşayan lokal sanatçılar tarafından icra edilmesini konu edinen filmin seslendirmesi ise ünlü tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz tarafından yapıldı.

Filmden Notlar;
Film için 130 bin km yol katedildi. Farklı ülkelere ulaşım için 95 saat havada kalındı.
Film Türkiye, Mogolistan, Hindistan, Tayland, Brezilya, Fas’ın da aralarında bulunduğu bir çok ülkede çekildi. Gidilen ülkelerde uzun metrajlı bir film yapılacak kadar çok çekim yapıldı. Çekimlerde yaklaşık 40 kişilik müzisyen grubu rol aldı. Film Türkiye’deki televizyon kanallarında aynı anda, saat 21.00’de yayına girdi.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği


İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI'NIN MEST EDEN SÜRPRİZİ










VE THY SÜRPRİZİYLE MEST ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

suel ~ 12 yıl önce
vi ar törkiş eirlayns vi ar globıliy fosss!! reklam neyin reklamı türkiye'nin mi yoksa thy bu reklamı ne zaman izlesem evet milliyetçilik duygularım depreşiyor vesselam da bunun tk ya faydası yok türk'e türk propagandası mutabık ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ümit ~ 12 yıl önce
THY şüphesiz ülkemizin en iyi havayolu. Fakat Türkiye ve dünyada Türkiye yi temsil ederken neden TÜRK HAVA YOLLARI ismini kullanmıyor artık. Nereye bakarsanız bakın hep TURKISH AIRLINES yazıyor. Yurtdışı tanıtım ve pazarlamasında tamam ama Türkiye'de artık TÜRK HAVA YOLLARI ismini kullanmamamaları çok üzücü ve manidardır. İçinde TÜRK olan herşeye karşılar mı acaba? Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
regel ~ 12 yıl önce
büyüksün ramiz dayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PERSEUS ~ 12 yıl önce
YA KARDEŞİM NE MİLLİ MARŞI YA MİLLETDE FARKINA VARMADAN AĞLAMIŞ. BİZ TÜRKLER HEM BARBARIZ HEM DE DUYGUSALIZ NASIL OLUYORSA. ADAMLAR TÜRKÇE OLİPİYATLARINI THY YE ENTEGRE EDELİM DEYİP KILIFINIDA MİİLİ MARŞIMIZ İLE UYDURMUŞLAR OLUP BİTMİŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
passion ~ 12 yıl önce
Çalışanın yakasındaki atatürk rozetine takma! diyen zihniyet bugün çıkmış İstiklal marşıyla reklam yapıyor.Türklüklerinden şüphe ettiğimiz insanlar bizim değerlerimizle para kazanmaya çalışıyorlar.Bırakın bu işleri şirketin iç yüzünü bilen biri olarak hiç etkilenmedim.Ancak Rizeliler kanar bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH! ~ 12 yıl önce
ÇOĞU MİLLETLER VE İNSANLAR İSTİKLAL MARŞIMIZI BİLMESELERDE, THY'NIN TÜM DÜNYADA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMESİ VE EN BÜYÜK BAYRAK TAŞIYICI-FLAG CARRIER OLMASI GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ VE GURUR VERİCİ. HERŞEYE RAĞMEN HERKESİN BU GELİŞMEDEN MUTLU OLMASI VE GURURLANMASI GEREKİR. İNŞALLAH BU GELİŞMELER VE BÜYÜMELER AYNI ZAMANDA DAHA EMNİYETLİ, DAHA GÜVENLİ VE DAHA KARLI OLMAYA DOĞRU OLUR, KAZA-BELA VE ZARARLAR OLMAZ, NAZAR DEĞMEZ. Ümit ÇENDEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ON NUMARA ~ 12 yıl önce
FEVKALEDENİN FEVKİNDE OLMUŞ, HARİKA YA YAKIN GELECEKTE SADECE HAVAYOLUNDA DEĞİL HERŞEYDE DÜNYAYA MEYDAN OKUYACAĞIZ ASIRLAR ÖNCE OLDUĞU GİBİ... UYUYAN DEV UYANIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER... ~ 12 yıl önce
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ÜLKE ELDEN GİDİYOR HERKES UYUYOR..AMAÇ BELLİ BU REKLAMLA.AMA TÜRK MİLLETİ O KADAR SAFKİ UYUMA TÜRKİYEM GÖZÜNÜ AÇ ARTIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ülke bitti neden bahsediyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa'ya ~ 12 yıl önce
Para için nelere göz yumarsın acaba??Bu nasıl aymazlıktır ya!!O zaman para alıyoruz diye hiç kimse hiçbir şeye itiraz etmesin, hayvan muamelesi görsün, bayılıncaya kadar köle gibi,insanlık dışı çalıştırılsın ama sesini çıkarmasın,onursuzca boyun eğsin ha?? İnsanın değeri kaç lira,onurunu kaç liraya satarsın? Ayıp ya, bilip bilmeden maval okumayın. Önce TK'daki tepeden inme müdürlerin,meclisteki milletvekillerinin maaşlarına bakın.Bizim her kuruşu anamızın ak sütü kadar helal maaşımıza göz dikmeyin. Ama sizin gibi koyun olmamızı da beklemeyin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000