23 Ocak 2013, Çarşamba 14:54:37

VE THY SABİHA GÖKÇEN'E İNİYOR

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaz sezonunda Avrupa’nın 5 noktasına operasyon düzenleyecek...
  • THY larini Stockholm - Sabiha gökcen e de bekliyoruz
  • sun ex dururken tk niye fazla maaşla kendi personelini uçursun ki ): ben tk mülakatlarında kurulda elendim sonra sun ex'e girdim, bahçeşehirden evimi taşıdım, şimdi tk uçacacağım sun ex maaşına, eee madem böyle olacaktı thy beni elemeseydin de sözleşme tarafım olup da uçursaydın beni...
  • gurbetcılere daha yakın, ams da 40 km olan rotterdam gibı bir base neden ucus koymazlarda oraları transavia , arkefly gıbı sırketlere bırakırlar acaba??
  • bu uçuşlarıda sunexpress ekipleri yapacak sunexpress sabihadan kışkışlanacak her zamanki gibi yine karlı thy çıkacak yuppiii
  • İşte olayda orada zaten,Snijderi karşılamaya bedavaya gidiyon ama ayda 25000 tl aldığın işin için Sabiha Gökçen uzak geliyor,işsiz kaldığında Snijdere gidersin o bakar sana....
  • Yerden göğe haklısın bu üçlü dinamit koyuyor kokpite
  • NADİR EFENDİ PEGASUS UN BAŞINDA OLDUĞU SÜRECE EKİPLER GEMİYİ GİZLİCE TERKEDECEKLERDİR BU BÖYLE BİLİNE...Uçucuları tutamıyor
  • Sabiha Gökçen' de de sıkışıklık olursa İzmit Cengiz Topel'e 5 uçak koyup oradan Avrupa'ya uçarsınız sayın THY yetkilileri. Çünkü Ankara Ermenistan'ın başkenti.
  • En azından Ankara'dan gelirken Anadolujet kullanarak daha ucuza bağlantı bulma şansımız var... iyi oldu...
  • Ya uzulduğun konuya bak Sunexpress in amelesi,senin aldığın rakamdan hatırı sayılı miktarda az para alırken,seni hiç Bahçeşehirden getririmi buraya,umarım bu böyle devam etmezde sende işinde kalırsın,yoksa sen Bahçeşehirden,diğer paşam Yeşilköyden kalkıp gelebilecek bir işin bile olmayacak.ondan soora değil Sabiha Gökçene Van a bile gidersin uçmaya!!!!Nezaman adam oluruz Snijderi karşılamaya 2000 kişi gitmezsek, ama bu kafayla zor!!!

Atatürk Havalimanı’ndaki kapasite sorunu sebebiyle operasyonunun bir kısmını Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydırma kararı alan Türk Hava Yolları, yaz ayında 5 Avrupa kentine uçacak.


5 uçaklık filo ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na konuşlanacak olan THY, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam, Londra Gatwick, Paris, Viyana ve Milano’ya uçacak.

İşte THY’nin yeni rotaları:

İstanbul Sabiha Gökçen-Amsterdam, 1 Nisan’da haftada üç gün olarak başlayacak, Mayıs ayında 4’e, Haziran ayında ise her güne çıkarılacak.

İstanbul Sabiha Gökçen-Londra Gatwick seferleri, 3 Mayıs’ta başlayacak haftanın üç günü yapılacak seferler 29 Mayıs’tan itibaren hergüne çıkarılacak.

İstanbul Sabiha Gökçen – Milano Malpensa, 1 Haziranda başlayacak günde bir sefer yapılacak.

İstanbul Sabiha Gökçen – Paris Charles De Gaulle, 31 Mart’ta başlayacak haftanın üç günü yapılacak seferler, 1 Hazirandan itibaren her gün gerçekleştirilecek.

İstanbul Sabiha Gökçen – Viyana, 1 Nisan’da haftada üç gün olarak başlayacak seferler 4 Mayıs’ta haftada 4’e, 2 Haziran’da her güne çıkarılacak.

Türk Hava Yolları halen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada üç gün Kiev’e uçuyor.

Türk Hava Yolları’nın yaz sezonunda Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Avrupa’nın 5 önemli noktasına uçuş başlatması Pegasus Havayolları cephesinde nasıl yankı bulacak şimdiden merakla bekleniyor.

VE THY SABİHA GÖKÇEN'E İNİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

[email protected] ~ 6 yıl önce
THY larini Stockholm - Sabiha gökcen e de bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kezban ~ 11 yıl önce
sun ex dururken tk niye fazla maaşla kendi personelini uçursun ki ): ben tk mülakatlarında kurulda elendim sonra sun ex'e girdim, bahçeşehirden evimi taşıdım, şimdi tk uçacacağım sun ex maaşına, eee madem böyle olacaktı thy beni elemeseydin de sözleşme tarafım olup da uçursaydın beni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
holland ~ 11 yıl önce
gurbetcılere daha yakın, ams da 40 km olan rotterdam gibı bir base neden ucus koymazlarda oraları transavia , arkefly gıbı sırketlere bırakırlar acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekipler yine sun ~ 11 yıl önce
bu uçuşlarıda sunexpress ekipleri yapacak sunexpress sabihadan kışkışlanacak her zamanki gibi yine karlı thy çıkacak yuppiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
İşte olayda orada zaten,Snijderi karşılamaya bedavaya gidiyon ama ayda 25000 tl aldığın işin için Sabiha Gökçen uzak geliyor,işsiz kaldığında Snijdere gidersin o bakar sana....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ye ~ 11 yıl önce
Yerden göğe haklısın bu üçlü dinamit koyuyor kokpite

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus lu kaptandan...... ~ 11 yıl önce
NADİR EFENDİ PEGASUS UN BAŞINDA OLDUĞU SÜRECE EKİPLER GEMİYİ GİZLİCE TERKEDECEKLERDİR BU BÖYLE BİLİNE...Uçucuları tutamıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Nadir kaptan iyidir, sevilir. Para uğruna TK ya geçen FO lardan mı bahsediyosun acaba Pegasuslu Kaptan
ESB ~ 11 yıl önce
Sabiha Gökçen' de de sıkışıklık olursa İzmit Cengiz Topel'e 5 uçak koyup oradan Avrupa'ya uçarsınız sayın THY yetkilileri. Çünkü Ankara Ermenistan'ın başkenti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 11 yıl önce
Hocam Eurocontrol raporuna göre 2012'nin en yoğun hattı Avrupa'da İstanbul/İzmir hattıymış, 64 uçuş ile. Bu durumda ADB dış hatlar yeniden açıldığı gün THY burayı yeni HUB yapar. Yani gene ESB arkalarda bir yerde kalır. Bence biz Lufthansa'ya oynamalıyız :)
Süper... ~ 11 yıl önce
En azından Ankara'dan gelirken Anadolujet kullanarak daha ucuza bağlantı bulma şansımız var... iyi oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip:) ~ 11 yıl önce
Ya uzulduğun konuya bak Sunexpress in amelesi,senin aldığın rakamdan hatırı sayılı miktarda az para alırken,seni hiç Bahçeşehirden getririmi buraya,umarım bu böyle devam etmezde sende işinde kalırsın,yoksa sen Bahçeşehirden,diğer paşam Yeşilköyden kalkıp gelebilecek bir işin bile olmayacak.ondan soora değil Sabiha Gökçene Van a bile gidersin uçmaya!!!!Nezaman adam oluruz Snijderi karşılamaya 2000 kişi gitmezsek, ama bu kafayla zor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
sneijder ile skıntın nedir hocam ? milyar insanda gider karsılamaya ve bende gittim gayet güzelde işim var. boş miğde boş boğaz yorumcu olarak kac lira maas verıolarsa sana 2 katı benden :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000