16 Kasım 2012, Cuma 16:40:44

VE TEMEL KOTİL 'BAŞKAN' SEÇİLDİ!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, dev havayolu şirketlerinin yer aldığı Avrupa Havayolları Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi...
  • Temel bey, sıcakkanlı, kibar, anlayışlı beyefendidir. Ne kozlu ne karlıtekin gibi burnu havalarda değildir. Başarılarının devamını dileriz. Işler yolunda giderken bu sene tis sürecini uzatmamalı, haksız yere işten atılan arkadaslarımız geri getirilmeli(sendikanın tükürükçüleri hariç), personele eski aidiyet duygusu getirilmeli.
  • Hamdi Topçu bu ünvanı nasıl oluyor da Temel Kotil'e kaptırdı anlamış değilim valla. Ya nasıl olsa o da Rizeli benim gibi fark etmez dedi ya da seçimden haberi yokken Temel Kotil başvurdu ve THY yi onun yönettiği zannedilerek Başkan seçildi. Garip doğrusu..
  • Sayın Kotil başarın tabiki takdir edilir. Yalnız İsmail Demir oğluna şirket paralarını Avmat üzerinden akdardiğinin belgeleri şirket kayıtlarında bulunduğu halde seyirci kalman BAŞARISIZLIĞIN göstergesi olmuyormu?
  • ÜLKEMİZİ YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA, KENDİMİZDEN FARKLI DÜŞÜNCELERE SAHİP OLSA DAHİ, SİYASİ FİKRİ VE DÜŞÜNCELERİ NE OLURSA OLSUN, BAŞARILI VE ONURLU BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSA VE KURUMLARIN GÜVENİNİ KAZANIP BİR YERLERE GELİYORSA, O KİŞİLERİ HERKESİN KUTLAMASI LAZIM. HELAL OLSUN TEMEL KOTİL BEY'E. ZATEN İTÜ'YE DE, ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA EN YÜKSEK PUANI ALARAK GİREN VE OKULDA DA EN BAŞARILI ÖĞRENCİ OLARAK MEZUN OLAN BİR KİŞİYDİ.
  • AEA yı bilen bilir.Bu zamana kadar Türklere bu tür gorevler veriliyormuş du? tebrik etmesini de bilmek lazım ...
  • evirip cevirmeyin buyuk basari tebrikler; adem veya badem kim yapabilkdi simdiye kadar?
  • Aramizda ne havacilik ne de Türk havacilik tarihi adina 5 kurusluk bilgisi olmayan arkadaslar var. THY'nin gordugu en iyi yoneticiymis. Cem Kozlu diye bi isim duymadigina eminim. Temel Kotil ne yapmis THY'de. Cem Kozlu'nun radikal degisikliklerinin yaninda Temel Kotil devlet butcesini har vurup harman savurmaktan baska bisey yapmamistir. Reklam yapiyoruz diye milyon dolarlar sacmak mi yoneticilik. Ayrica o baskan oldugu abuk sabuk orgutte ne? Bir iata bir icao degil. Kendinizi kandirmayi birakin artik.
  • badem biyiklilar bunuda basardi ya pesss...
  • uçan bademler her yerde.
  • Bu kadar kar ve başarıdan sonra artık işçi ve memurlarınada işi yokuşa sürmeden 2013-2014 TİS için Senelik MİNİMUM ENFLASYON ARTIŞ ORANI %12 kadar ücret artışını önerirler artık...Şirket işçi ve memurları sayesinde rekor üzerine rekor , ödül üzerine ödül aldı.Allah daha çok versin uçaklarda dolup taşıyor.Bu işçi ve memurlar en azından senelik yüzde 12 ücret artışını Analarının ak sütü gibi hak ediyorlar...

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa Havayolları Birliği'nin 2014 ve 2015 yılları için Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Kotil, aralarında Lufthansa, Air France ve British Airways gibi Avrupa'nın dev havayolu şirketlerinin de bulunduğu 33 üyeli Birlikte, 2013 yılında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2014 ve 2015 yıllarında ise Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek.

Avrupa Havayolları Birliği'nin yıllık olağan Genel Kurulu'nun ardından soruları yanıtlayan Kotil, yıllık toplantıda alınan bu kararın, Türkiye'nin havacılıkta son yıllarda gösterdiği atılımın, Avrupa'daki havayolları şirketlerince de takdir edildiği anlamına geldiğini söyledi.

Görevi süresindeki hedefini, ''Türkiye'nin havacılıktaki başarısını Avrupa'ya taşıyacağız'' şeklinde özetleyen Kotil, sektörü temsilen Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla yürüteceği temaslarda; vizelerin kaldırılması, havayollarının üzerindeki vergi yükünün hafifletilmesi ve havayolu altyapı yatırımlarının artırılması için çaba göstereceğini ifade etti.

VE TEMEL KOTİL 'BAŞKAN' SEÇİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

yasas ~ 11 yıl önce
Temel bey, sıcakkanlı, kibar, anlayışlı beyefendidir. Ne kozlu ne karlıtekin gibi burnu havalarda değildir. Başarılarının devamını dileriz. Işler yolunda giderken bu sene tis sürecini uzatmamalı, haksız yere işten atılan arkadaslarımız geri getirilmeli(sendikanın tükürükçüleri hariç), personele eski aidiyet duygusu getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu bu ünvanı nasıl oluyor da Temel Kotil'e kaptırdı anlamış değilim valla. Ya nasıl olsa o da Rizeli benim gibi fark etmez dedi ya da seçimden haberi yokken Temel Kotil başvurdu ve THY yi onun yönettiği zannedilerek Başkan seçildi. Garip doğrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ ~ 11 yıl önce
hamdi yabancı dil bilmediği ve vizyonu olmadığı için onu bu işler fazlasıyla kat kat aşar arkadaşım.O ne anlasın bu işlerden yahu :)
OS ~ 11 yıl önce
Sayın Kotil başarın tabiki takdir edilir. Yalnız İsmail Demir oğluna şirket paralarını Avmat üzerinden akdardiğinin belgeleri şirket kayıtlarında bulunduğu halde seyirci kalman BAŞARISIZLIĞIN göstergesi olmuyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜMİT ÇENDEK ~ 11 yıl önce
ÜLKEMİZİ YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA, KENDİMİZDEN FARKLI DÜŞÜNCELERE SAHİP OLSA DAHİ, SİYASİ FİKRİ VE DÜŞÜNCELERİ NE OLURSA OLSUN, BAŞARILI VE ONURLU BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSA VE KURUMLARIN GÜVENİNİ KAZANIP BİR YERLERE GELİYORSA, O KİŞİLERİ HERKESİN KUTLAMASI LAZIM. HELAL OLSUN TEMEL KOTİL BEY'E. ZATEN İTÜ'YE DE, ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA EN YÜKSEK PUANI ALARAK GİREN VE OKULDA DA EN BAŞARILI ÖĞRENCİ OLARAK MEZUN OLAN BİR KİŞİYDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AEA ~ 11 yıl önce
AEA yı bilen bilir.Bu zamana kadar Türklere bu tür gorevler veriliyormuş du? tebrik etmesini de bilmek lazım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
evirip cevirmeyin buyuk basari tebrikler; adem veya badem kim yapabilkdi simdiye kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 11 yıl önce
Aramizda ne havacilik ne de Türk havacilik tarihi adina 5 kurusluk bilgisi olmayan arkadaslar var. THY'nin gordugu en iyi yoneticiymis. Cem Kozlu diye bi isim duymadigina eminim. Temel Kotil ne yapmis THY'de. Cem Kozlu'nun radikal degisikliklerinin yaninda Temel Kotil devlet butcesini har vurup harman savurmaktan baska bisey yapmamistir. Reklam yapiyoruz diye milyon dolarlar sacmak mi yoneticilik. Ayrica o baskan oldugu abuk sabuk orgutte ne? Bir iata bir icao degil. Kendinizi kandirmayi birakin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasil olur? ~ 11 yıl önce
badem biyiklilar bunuda basardi ya pesss...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 11 yıl önce
uçan bademler her yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİK EDERİZ SAYIN KOTİLİ ~ 11 yıl önce
Bu kadar kar ve başarıdan sonra artık işçi ve memurlarınada işi yokuşa sürmeden 2013-2014 TİS için Senelik MİNİMUM ENFLASYON ARTIŞ ORANI %12 kadar ücret artışını önerirler artık...Şirket işçi ve memurları sayesinde rekor üzerine rekor , ödül üzerine ödül aldı.Allah daha çok versin uçaklarda dolup taşıyor.Bu işçi ve memurlar en azından senelik yüzde 12 ücret artışını Analarının ak sütü gibi hak ediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000