05 Kasım 2013, Salı 10:47:44

VE SUNEXPRESS GAZİPAŞA'DA

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Gazipaşa Havalimanı’na uluslararası tarifeli ilk uçuşunu bugün gerçekleştirdi.
  • Sun Expres türkiye uçsa ne yazacak malum cavur şirketi :D
  • Thy ne zmn baslicak GAZIPASA ucuslarina
  • Onu bosverde thy daha onemli
  • Gazipasa konum olarak onemli bir pozisyondadir eger terminal dahada buyutulurse pist eklenurse antalya gibi olacagina eminim.havacilik icin iyi olur.
  • 2014 Yılı yolcu hareketi en az 1.000.000 (bir milyon) rakamının altına düşmez. Bölgenin kaderi değişiyor emeği geçen herkese teşekkürler. Bir büyük teşekkürde airport Haber'e... Tarafsız, makul ve ülke ekonomisini destekleyici haberleri için...

SunExpress, Almanya’nın üç kenti, Frankfurt, Düsseldorf ve Leipzig/Halle’den Antalya Gazipaşa Havalimanı’na düzenleyeceği uluslararası tarifeli uçuşlarından ilkini bu sabah Frankfurt’tan gerçekleştirdi. Yerel otoritelerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk uçuş organizasyonunda Frankfurt’tan gelen ilk tarifeli yolcular çiçeklerle karşılandı.

Gazipaşa Havalimanı’ndaki karşılama törenine katılan SunExpress Kurumsal İletişim & PR Türkiye Müdürü Serdar Alyamaç, “Gazipaşa Havalimanı’na tarifeli uluslararası uçuş gerçekleştiren ilk havayolu şirketi SunExpress, ilk yolcularını karşıladı. İlk uçuşta uçağımız ful geldi. Bundan sonraki uçuşlarımızda aynı doğrultuda görünüyor.  Bugün Gazipaşa Havalimanı’na uçuş düzenleyerek ne kadar doğru bir iş yaptığımız da net bir şekilde ortaya çıktı” dedi.

Yaz sezonunda sefer sayısı artırmayı planlıyoruz

Uçuşlarımızın bu şekliyle başarılı bir şekilde devam etmesiyle ileriye yönelik planları doğrultusunda Gazipaşa Havalimanı’nın trafiğinin artacağına inandıklarını belirten Alyamaç, “Mevcut uçuş planımızda Gazipaşa Havalimanı’ndan haftada üç gün (Salı-Perşembe-Cumartesi) Dusseldorf, iki gün (Salı-Perşembe) Frankfurt ve bir gün (Salı) de Leipzig/Halle’ye uçuş gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yaz için Türk Riviera’sı olarak bilinen bu önemli bölgenin turizm potansiyeli çerçevesinde uçuşları artırmayı planlıyoruz. Hem mevcut uçuş noktalarından olan frekans sayımızı artıracağız hem de Gazipaşa’dan yeni destinasyonlardan ekleyeceğiz. Bu doğrultuda bu uçuşlarımızla Gazipaşa Havalimanı daha yoğun bir trafik yaşayacak” dedi.   

Alyamaç, “2010 yılında sadece iç hatlar için açılan ve 2011’de uluslararası uçuşlara da izin verilen Gazipaşa Havalimanı, Almanların yoğunlukta yaşadığı Alanya ve Side çevresine hitap ediyor. Turizm potansiyeli çok yüksek bir bölge ve biz bu uçuşlarımızda tur operatörleriyle beraber çalışıyoruz. Bu çerçevede hem bu potansiyeli değerlendirmek hem de bu bölgenin turistik gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Karşılama törenine katılan TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı da, “TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı’na, Alanya ve çevresi açısından büyük önem taşıyan direkt Almanya uçuşları, SunExpress’in bugünkü Frankfurt’tan gelen ilk seferi ile başlamış oldu. Gazipaşa Havalimanı’ndan haftada üç gün Dusseldorf, iki gün Frankfurt ve bir gün de Leipzig/Halle’den uçuş gerçekleştirecek SunExpress’in, ilk sefer yolcularını ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Tatilleri için özellikle Alanya ve çevresini tercih eden Alman vatandaşları ve gurbetçilerimiz ile yine burada evleri bulunan yerleşik Almanlar için kış ve yaz boyunca devamlılık gösterecek direkt uçuşlar son derece önemlidir. SunExpress bugüne kadar havalimanımıza uçuş gerçekleştiren 10. havayolu şirketi. Sun Express ile birlikte Gazipaşa Havalimanı’ndan dış hatlarda karşılıklı direkt uçuşlarla 10 ülkede 16 noktaya ulaşılmış oldu. İlk sefer ile birlikte yeni destinasyonların SunExpress’e, bölgemiz ve havalimanımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

VE SUNEXPRESS GAZİPAŞA'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sun Expres türkiye uçsa ne yazacak malum cavur şirketi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dsfvg ~ 10 yıl önce
Thy ne zmn baslicak GAZIPASA ucuslarina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onu bosverde thy daha onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gazipasa konum olarak onemli bir pozisyondadir eger terminal dahada buyutulurse pist eklenurse antalya gibi olacagina eminim.havacilik icin iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR MİLYON ~ 10 yıl önce
2014 Yılı yolcu hareketi en az 1.000.000 (bir milyon) rakamının altına düşmez. Bölgenin kaderi değişiyor emeği geçen herkese teşekkürler. Bir büyük teşekkürde airport Haber'e... Tarafsız, makul ve ülke ekonomisini destekleyici haberleri için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000