02 Haziran 2010, Çarşamba 09:30:07

VE O UÇAKLAR HAVALANDI

Türkiye’den, Gazze’ye yardım götürmek üzere yola çıkan yardım gemilerine yapılan İsrail saldırısı sonucunda gemilerdeki 500'ü aşkın kişi İsrail'den sınır dışı edildi. Yolcuları Tel Aviv'den almak için dün 00:30'dan beri bekletilen THY uçakları az önce havalandı.
  • sen iyice bir olayi ögrende gel sallamadan!!alman meclis üyeleri de heralde hamas sempatizani ???israil e hayransan camur atma barii!!
  • hayırlısıyla gelirler inşallah. güngören belediye spor tribün liderimiz de tutkluydu ve onu da yollamışlar. hepsine geçmiş olsun. uçakların 9da inmesi planlanıyormuş
  • Ucaklar saat kacta gelecek haberi olan varmi
  • kimsenin siyonist gözle baktığı yok, 15:11 de yazan kişiye katılmamak elde değil, sudanda müslüman müslümanı kessin diye pala ihracatı TR den yapıldı, niye bunu kimse dile getirmiyor, elbette filistine yapılanlar zulümdür buna kesinlikle katılıyorum ama müslümanın müslümana yaptığı eziyette görülmeli, acaba mısır niye sınır kapılarını kapattı o da müslüman değil mi? ona niye tepki gösterilmiyor? dünyada zulüm gören her yere elimizden geldiğince yardım edelim hiç itirazım yok ama uygur türkleri sokak ortasında doğranırken niye çin ile ticari ilişkiler kesilmedi? lütfen lafta değil gerçekten objektif olalım. gerçekten vicdalı olalım
  • Bugün Istanbul dan ucacaklar zorluk cekecektir. Israil den gelenleri karsilamaya gidecekler trafigi Ikitelliye kadar kilitleyecektir.
  • Orada senin ülkene İsrail tarafından bir saldırı ve aşağılama yapılmıştır. Sen ise gemidekilerin kimliği üzerinden İsrail'i aklamaya çalışıyorsun. Ayrıca sen kaya kovuğundan mı çıktın bu milletin Bin yıllık tarihinde İslam neye tekabül eder. Basmakalıp laflarla din ve müslüman düşmanlığı yapıp ülkeyi kamplara bölmeyelim. Ortak paydamız demokrasi ve doğru anlaşılan laiklik olsun.
  • Lütfen gelenleri kahramanmis gibi karsilamayalim. Ilerde bunlar tekrar Gazzeye gitmeye calisacaklar. Acaba o zamanda dünya arkamizda olacakmi. Israil ayni hataya tekrar düsmez. Gemide olan kisilere baktim, eminim yarin öbürgün Türkiyede biz seriat isteyoruz diye bazilari sokaga dökülse, en önde gemide olan cok kisiyi görürüz. Cogunun HAMAS terör örgütüne baglantilari vardir. Sudan Darfurda yüzbinlerce insan öldürüldü, Iranda insanalar zina yapti gerekcesiyle sokak ortasinda taslaniyor veya asiliyor, Gazede kadinlar basi acik dolasamiyor, Suudi Arabistanda kadinlar tek basina araba kullanamiyor ama bunlarin hicbirine IHH yandaslaranin itirazlari yok. Simdilik amaclarina ulastilar. Dünya kamuoyu bundan sonra Gazze olayina daha degisik bakacak
  • Bu cesur gönüllü vatandaşlarımızı bekliyoruz, gazaları mübarek olsun hepsinin.

İki adet A321 ve bir adet Boeing 777 yaklaşık yarım saat önce havalandı. Uçaklardan A321 ve Boeing 777 Atatürk Havaalanı'ndan kalkarken, THY'ye ait diğer Airbus A321 tipi uçak Esenboğa Havaalanı'ndan yolcuları Türkiye'ye getirmek üzere havalandı.

THY Basın Müşavirliği yetkililerinden alınan bilgiye göre dün planlanan A340 tipi uçağın koltuk sayısının yetersiz olmasından dolayı bekletilen bu uçağın Boeing 777'ye çevirildiği belirtildi.

©AirportHaber

VE O UÇAKLAR HAVALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
sen iyice bir olayi ögrende gel sallamadan!!alman meclis üyeleri de heralde hamas sempatizani ???israil e hayransan camur atma barii!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlısıyla gelirler inşallah. güngören belediye spor tribün liderimiz de tutkluydu ve onu da yollamışlar. hepsine geçmiş olsun. uçakların 9da inmesi planlanıyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucaklar saat kacta gelecek haberi olan varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimsenin siyonist gözle baktığı yok, 15:11 de yazan kişiye katılmamak elde değil, sudanda müslüman müslümanı kessin diye pala ihracatı TR den yapıldı, niye bunu kimse dile getirmiyor, elbette filistine yapılanlar zulümdür buna kesinlikle katılıyorum ama müslümanın müslümana yaptığı eziyette görülmeli, acaba mısır niye sınır kapılarını kapattı o da müslüman değil mi? ona niye tepki gösterilmiyor? dünyada zulüm gören her yere elimizden geldiğince yardım edelim hiç itirazım yok ama uygur türkleri sokak ortasında doğranırken niye çin ile ticari ilişkiler kesilmedi? lütfen lafta değil gerçekten objektif olalım. gerçekten vicdalı olalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugün Istanbul dan ucacaklar zorluk cekecektir. Israil den gelenleri karsilamaya gidecekler trafigi Ikitelliye kadar kilitleyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Orada senin ülkene İsrail tarafından bir saldırı ve aşağılama yapılmıştır. Sen ise gemidekilerin kimliği üzerinden İsrail'i aklamaya çalışıyorsun. Ayrıca sen kaya kovuğundan mı çıktın bu milletin Bin yıllık tarihinde İslam neye tekabül eder. Basmakalıp laflarla din ve müslüman düşmanlığı yapıp ülkeyi kamplara bölmeyelim. Ortak paydamız demokrasi ve doğru anlaşılan laiklik olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen gelenleri kahramanmis gibi karsilamayalim. Ilerde bunlar tekrar Gazzeye gitmeye calisacaklar. Acaba o zamanda dünya arkamizda olacakmi. Israil ayni hataya tekrar düsmez. Gemide olan kisilere baktim, eminim yarin öbürgün Türkiyede biz seriat isteyoruz diye bazilari sokaga dökülse, en önde gemide olan cok kisiyi görürüz. Cogunun HAMAS terör örgütüne baglantilari vardir. Sudan Darfurda yüzbinlerce insan öldürüldü, Iranda insanalar zina yapti gerekcesiyle sokak ortasinda taslaniyor veya asiliyor, Gazede kadinlar basi acik dolasamiyor, Suudi Arabistanda kadinlar tek basina araba kullanamiyor ama bunlarin hicbirine IHH yandaslaranin itirazlari yok. Simdilik amaclarina ulastilar. Dünya kamuoyu bundan sonra Gazze olayina daha degisik bakacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu cesur gönüllü vatandaşlarımızı bekliyoruz, gazaları mübarek olsun hepsinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000