13 Aralık 2010, Pazartesi 18:24:25

VE İMZALAR ATILDI!

Bugün sabah saatlerinde duyurduğumuz Türk Hava Yolları - Borajet arasında işbirliği anlaşması akşam saatlerinde düzenlenen bir toplantıyla resmiyet kazandı.
  • Borajetin başında çok deneyimli, tecrübeli bir yönetim kadrosu bulunmakta,Borajet için endişelenen arkadaşlar!!!!siz hiç tasalanmayın. onlar ne yaptıklarını gayet iyi bilmekte:)Borajeti çok daha iyi yerlerde göreceksiniz..
  • ne çok havacılıktan anlamayan insanlar yorum yapıyor burda.bu anlaşmanın türkiyeye ve her iki şirket içinde hayırlı oldugu ap açık belli.eger borajet 2 uçağını kiraladıysa geriye 2 uçağı kaldı diye batmaz,yeni uçaklar alacaktır.sürekli büyüyen ve gelişen bir şirket ve tabiki kendisini ileriye götürecek yatırımlar yapacak.biraz objektif olunda hayırlı olsun demeyi bilin.
  • En cok bilmeden atıp tutan hamızsızlar var ya onlara cok iyi bir konu oldu bu anlaşma mesela kollama başlığı ile yazan asıl düşünce ile yazan kişiler içlerindeki kötü düşüncelerini ifade şansı buldular. Bu tipler ne ülkesini ne milletini ne de havacılığı seven tiplerdir. Sadece kendi yorumları vadır ama fikirleri yoktur.
  • bu biraz 319 lardan zarar edip thy ye vermesi gibi bişey oldu borajet te kurulduğundan beri benzin parasını çıkaramadığı için thy ye kiraladı eğer thy tutturursa borajet in 4 adet atr sini alır ve operasyona devam eder borajet off olur senaryo bu
  • maho ağanın işine benziyor bu wet lease. köyü içindekilerle birlikte satmıştı maho ağa.
  • eğer bölgesel havacılık gelişecekse ne güzel.
  • Süper her iki şirketide kutlamak lazım,Türkiye de hava taksi dönemi başlıyor ve bu herkesin işine gelir maksat ulaşım değil mi zaten
  • Başlık öyle ama haberin içinde 2 uçağın kiralandığı yazıyor.İki uçak wetlease olarak THY na veriliyor.Şimdi bunun neyini tebrik ediyorlar anlamadım.işin tercümesi şu: Bu işi ben beceremedim, buyur sen yap. Ha bu da başarı sayılabilir belki, çünkü zararın neresinden dönsen, işi ehline bıraksan kardır. Uçaklarını ölü sezonda ve yurdışına verebiliyorsan eyvallah, ama aynı işi yapamayıp başkasına devrediyorsan, tek kelime ile başarısızlık hikayesi olur.
  • Haberdeki THY logosu da milattan kalma herhalde.Yenisini koysaydını keşke
  • Bu işin aslı hazirandaki seçimlerde Akp'nin Türkiyeni her tarafına bu uçaklarla gidip seçim propagandası yapmak diğer her şey hikaye,özellikle batı'ya ve oy alamadığı yerlere gerisi boş ve hikaye bu iş seçim yatırımı.
Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi olma özelliğini elinde bulunduran Borajet’in, THY ile uzun süredir devam ettiği görüşmeler sona erdi. Türk Hava Yolları ile Borajet, iç hat operasyonları konusunda anlaşmaya vardı. Akşam saatlerinde Türk Hava Yolları binasında yapılan görüşmelerin ardından imzaların atıldığı ve Borajet'e ait iki adet ATR 72-500 tipi turboprop uçağın Türk Hava Yolları'na kiralandığı belirtildi.

Filosundaki en küçük uçak olan Airbus 319’un dahi operasyon yapmakta zorlandığı bazı meydanlara Borajet’in pervaneli uçaklarıyla uçacak olan Türk Hava Yolları, uçulamayan havaalanlarını da hareketlendirecek.

THY adına yapılacak ilk seferleri Ankara - Siirt arasında gerçekleştirilmesi beklenirken, Tokat ve benzeri havaalanlarına Atatürk Havalimanı'ndan THY ismiyle kalkış yapılacağı belirtildi.

İki adet uçağı Borajet'ten kiralayan Türk Hava Yolları'nın ATR 72-500 tipi uçakların boyamalarıda Türk Hava Yolları'nın Teknik Hangarı'nda yapılacak işlemlerden sonra ortaya çıkacağı ifade edildi.

©Airporthaber Özel Haber
VE İMZALAR ATILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Misafir ~ 13 yıl önce
Borajetin başında çok deneyimli, tecrübeli bir yönetim kadrosu bulunmakta,Borajet için endişelenen arkadaşlar!!!!siz hiç tasalanmayın. onlar ne yaptıklarını gayet iyi bilmekte:)Borajeti çok daha iyi yerlerde göreceksiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne çok havacılıktan anlamayan insanlar yorum yapıyor burda.bu anlaşmanın türkiyeye ve her iki şirket içinde hayırlı oldugu ap açık belli.eger borajet 2 uçağını kiraladıysa geriye 2 uçağı kaldı diye batmaz,yeni uçaklar alacaktır.sürekli büyüyen ve gelişen bir şirket ve tabiki kendisini ileriye götürecek yatırımlar yapacak.biraz objektif olunda hayırlı olsun demeyi bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En cok bilmeden atıp tutan hamızsızlar var ya onlara cok iyi bir konu oldu bu anlaşma mesela kollama başlığı ile yazan asıl düşünce ile yazan kişiler içlerindeki kötü düşüncelerini ifade şansı buldular. Bu tipler ne ülkesini ne milletini ne de havacılığı seven tiplerdir. Sadece kendi yorumları vadır ama fikirleri yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu biraz 319 lardan zarar edip thy ye vermesi gibi bişey oldu borajet te kurulduğundan beri benzin parasını çıkaramadığı için thy ye kiraladı eğer thy tutturursa borajet in 4 adet atr sini alır ve operasyona devam eder borajet off olur senaryo bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maho ağanın işine benziyor bu wet lease. köyü içindekilerle birlikte satmıştı maho ağa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eğer bölgesel havacılık gelişecekse ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Süper her iki şirketide kutlamak lazım,Türkiye de hava taksi dönemi başlıyor ve bu herkesin işine gelir maksat ulaşım değil mi zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başlık öyle ama haberin içinde 2 uçağın kiralandığı yazıyor.İki uçak wetlease olarak THY na veriliyor.Şimdi bunun neyini tebrik ediyorlar anlamadım.işin tercümesi şu: Bu işi ben beceremedim, buyur sen yap. Ha bu da başarı sayılabilir belki, çünkü zararın neresinden dönsen, işi ehline bıraksan kardır. Uçaklarını ölü sezonda ve yurdışına verebiliyorsan eyvallah, ama aynı işi yapamayıp başkasına devrediyorsan, tek kelime ile başarısızlık hikayesi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberdeki THY logosu da milattan kalma herhalde.Yenisini koysaydını keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işin aslı hazirandaki seçimlerde Akp'nin Türkiyeni her tarafına bu uçaklarla gidip seçim propagandası yapmak diğer her şey hikaye,özellikle batı'ya ve oy alamadığı yerlere gerisi boş ve hikaye bu iş seçim yatırımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000