22 Ağustos 2011, Pazartesi 11:40:18

VE HAVAYOLU HALKIN YOLU OLMAKTAN ÇIKIYOR

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu hafta çok iddialı bir yazıyla okuyucularının karşısında...
  • bizim kofti pilotlardanda ancak böyle uydurma br köpek masalı çıkar...şapka düştü kel göründü ma anlayana
  • neymiş efendim köpek değil bebek çıksa ezip geçecekmiş...o kadar kolay mı o iş,pilotluğun,uçuş eğitiminin kenarından bile geçmeyen birinin yorum yapması çok cahilce.ayriyetten birazcık ekonomi haberlerini okuyup gündemi takip etseydi,thy nin zararla değil karla yılı kapatacağını anlayabilirdi.ama nerde onda o görüş açısı,o eğitim...
  • inanmayın dediklerine!!
  • pilot maaşlarında gözü olanlar üzmeyin kendinizi. tk yeni işe başlayanların maaşlarında küçük bir indirim yaptı. gerisi gelirr artık. zararda böylelikle azaltılır.
  • Balon çabuk söndü.
  • bazı devlet kurumlarına ödeme yapmaz zarar etmemiş olur. Enflasyon ayarı gibi yani
  • hic bir sebep yokken işinde gücünde calısan adamı kendınden gormeyıp aldıgı helal parada bile gozun olursa ve haksız yere ekmekgiyle oynayıp ahını alıp da günaha girersen, hic iş bilmeyen yandasını kendi adamın diye işe alıp 2 gunde mudur ,baskan yaparsan burnun zarardan kurtulmaz, batarsınız bile.müslümanlık böyle mi oluyor? yok.kul hakkı yiyerek mi basarılı olacaksınız.daha cok zararlar getirip daha da beter olacaksınız bu daha işin başı.bu yaptıklarınızın hesabını allah katında nasıl vereceksınız bakalım efendiler ?
  • işi ehli yerine iş ,dil bilmez,havacılığın 'h' sinden anlamaz,tecrübesiz,torpilli,cemaatçi,akepeli,rizeli,karadenizlilere verirsen ,yüzlerce thy nı bu seviyeye getiren,işin cefasını çekmiş,tecrübeli,bilgili eski personeli sırf kendi adamlarına makam versinler,yağlı ballı maaş ve sosyal haklara sahip olsunlar diye işten atarsan,sürersen,tehdit edersen,pasifize edersen olacağı budur...inşallah beter olurlar...
  • şu astronotların maaşlarını böyle uçurursanız olacağı bu işte...hadi dibe globaly
  • daha once yıldızı parlayan thy maalesef yonetım hataları nedenıyle gerileme donemine girmiştir. hesapsızca heryere acilan hatlar ve sureklı alınan ucaklar nedenıyle doluluk oranları dusuktur.yukselen petrol fiyatları da zararın katlayarak artmasına neden olmaktadır.mevcut sartlar altında şirketin uzun bir süre de kara gecmesi mumkun degildir.kimse bu zarar yatrırım zararı,yakında kara gececez ucak aldık demesın adama gulerler.
Sektörün nabzını tutan AirportHaber'in başyazarı olan Sefa İnan, bu haftaki köşesinde farklı ve gündemdeki konuları masaya yatırdı.

Pegasus ile Air Berlin arasındaki birleşme konusuna değinen İnan, THY'nin zarar ettiği konuyu da es geçmedi. Air Turkya'nın oluşup oluşmama konusunda CEO'nun görüşünün de çok önemli olduğunu vurgulayan başyazar İnan, Pegasus'un agresif planlar içinde olduğunu ifade etti.

Türk Hava Yolları'nın yılın ilk yarısındaki zararına da vurgu yaparak, 'THY bu yılı zararla kapatacak' görüşünü savundu.

Sefa İnan ayrıca Somali'de tehlike atlatan THY uçağının köpek nedeniyle manevra yapmasının yanlış olduğunu belirtirken, 'değil köpek bebek bile çıksa pilot ezip geçmeliydi' dedi.


VE HAVAYOLU HALKIN YOLU OLMAKTAN ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
bizim kofti pilotlardanda ancak böyle uydurma br köpek masalı çıkar...şapka düştü kel göründü ma anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neymiş efendim köpek değil bebek çıksa ezip geçecekmiş...o kadar kolay mı o iş,pilotluğun,uçuş eğitiminin kenarından bile geçmeyen birinin yorum yapması çok cahilce.ayriyetten birazcık ekonomi haberlerini okuyup gündemi takip etseydi,thy nin zararla değil karla yılı kapatacağını anlayabilirdi.ama nerde onda o görüş açısı,o eğitim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inanmayın dediklerine!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilot maaşlarında gözü olanlar üzmeyin kendinizi. tk yeni işe başlayanların maaşlarında küçük bir indirim yaptı. gerisi gelirr artık. zararda böylelikle azaltılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Balon çabuk söndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazı devlet kurumlarına ödeme yapmaz zarar etmemiş olur. Enflasyon ayarı gibi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hic bir sebep yokken işinde gücünde calısan adamı kendınden gormeyıp aldıgı helal parada bile gozun olursa ve haksız yere ekmekgiyle oynayıp ahını alıp da günaha girersen, hic iş bilmeyen yandasını kendi adamın diye işe alıp 2 gunde mudur ,baskan yaparsan burnun zarardan kurtulmaz, batarsınız bile.müslümanlık böyle mi oluyor? yok.kul hakkı yiyerek mi basarılı olacaksınız.daha cok zararlar getirip daha da beter olacaksınız bu daha işin başı.bu yaptıklarınızın hesabını allah katında nasıl vereceksınız bakalım efendiler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işi ehli yerine iş ,dil bilmez,havacılığın 'h' sinden anlamaz,tecrübesiz,torpilli,cemaatçi,akepeli,rizeli,karadenizlilere verirsen ,yüzlerce thy nı bu seviyeye getiren,işin cefasını çekmiş,tecrübeli,bilgili eski personeli sırf kendi adamlarına makam versinler,yağlı ballı maaş ve sosyal haklara sahip olsunlar diye işten atarsan,sürersen,tehdit edersen,pasifize edersen olacağı budur...inşallah beter olurlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu astronotların maaşlarını böyle uçurursanız olacağı bu işte...hadi dibe globaly

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha once yıldızı parlayan thy maalesef yonetım hataları nedenıyle gerileme donemine girmiştir. hesapsızca heryere acilan hatlar ve sureklı alınan ucaklar nedenıyle doluluk oranları dusuktur.yukselen petrol fiyatları da zararın katlayarak artmasına neden olmaktadır.mevcut sartlar altında şirketin uzun bir süre de kara gecmesi mumkun degildir.kimse bu zarar yatrırım zararı,yakında kara gececez ucak aldık demesın adama gulerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000