27 Aralık 2010, Pazartesi 08:11:51

VE BANGLADEŞ SEFERLERİ BAŞLADI

Türk Hava Yolları, Bangladeş seferleri başlatırken dün İstanbul'dan kalkan ilk uçak başkent Dakka'ya iniş yaptı.
  • Biz bangladesh ile iş yapan bi firmayız , etihad veya qatar seçeneği vardı. THY bi aktarmadan daha kurtardı fakat Dhakadan ziyade chittagong ticaret merkezidir bangladeshte iki destinasyona uçsa daha iyi olacaktır.
  • Yeni açılan her sefer ticaret demektir,turist gelir, yolcu taşınır, giden gelen olur herşey olur. Bazı zeki arkadaşlar yorum yapmış thy için ne gerek vardı buraya da uçulur mu diye ama merak etmeyin thy gerekli çalışmayı yapmıştır ona göre de sefer konur. Özellikle transit yolcular çok kullanacaktır bu hattı avrupadan ve canadadan ve kuzey american gelen yolcular istanbul üzerinden bu ülkeye giderler..
  • hadi ya sefer daha ilk gününü yaptı siz yalancısınız yada doğru bilgiyi başka amaç için kullanıyorsunuz. istismarcısının yani o zaman siz hangi seferdeki 30 kişden bahsediyorsunuz? bang birman seferi mi di neydii?
  • Ingilterede yasiyan 8-10 kisilik Bengal Aile bu krizde bilet parasini nerden buluyor, adambasi 700 Euro olsa ve iki çocuk bilet parasi ödemese eder 6000€ kolay mi her yaz tatili için bu parayi ödemek.
  • Bu sütunlarda seferler hakkında yorum yapan arkadaşlar,Bengaldeş hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz. 1-)uçak Karaçi-Dakka uçuyor.yani uçakta Karaçi'ye kadar uçacak Pakistan yolcusu var. 2-)Türkiye'den büyük miktarda mal alan firmaların büyük oranda Kargo sevkiyatı oluyor.Buda bir potansiyel 3-)Şu anda hiç bir Avrupalı Havayolu Dakka'ya uçmuyor.Tüm avrupalı müşteriyi ağırliklı olarak Emirates taşıyor 4-)Özellikle İngiltere ve ABD de yaşayan büyük bir Bengal nufus var ve bunlar her sene ülkelerine tatil için geliyor.En az 8-10 kişilik aile halinde.Artık düşünün potansiyeli
  • Sadece yolcu aşımaz uçaklar.Avrupa-Bangladeş hattında en hızlı kargo seçeneğini sunuyor.
  • Kardesım,ilk önce buraya gönderdiğin büyük gövdeli ucagı nasıl dolduracaksın?Doldurabilmen için o ülkedekı sosyal ve ekonomık yonden dunya ile ilişkisine bakmak gerekır,tarıma dayalı bir ekonomısı olan,okur yazar oranını %30 geçmediği bir ülkenin, dünya ile entegre olabilmesi ımkansızdır.transıt yolcu bakımından ıngıltere cok sayıda bengal nufusu yaşamaktadır,eğer kazanırsak burda kazanırız..ama onun dısında bır cok yonden eksısı olan bır ulkedır.yada bazı cemaat okullarına kıyak olsun dıye yapılabilir,cok sayıda cemaat okulu mevcuttur..nasıl olsa vatandasın vergılerı ıle zarar subvanse edılmekte,en son seyahatımde,180 kişilik ucakta 30 kişi vardı!içim sızladı..
  • dün dhaka'daydım ve havalimanından aldığım bilgiye göre koca uçakta sadece 12-15 yolcu varmış.Bumu şimdi doğru seçim???
  • Üç yıl sonra bir durum değerlendirmesi yapılırsa ve de hat başarılı olmuş sa ne vereceksin? Öyle atmakla olmuyor, bildiğin birşeyler varsa somut olarak belirt. Dakka dünyanın diğer yeleri ile nasıl bağlantı kuruyor, yani burası doymuş bir market mi?
  • THY'nın destınasyon secımınde cok basarlı sadece dakka hariç...gerçekten fiyasko olucaktır,muhtemelen kaldırılacaktır..
THY'nin, İstanbul-Dakka seferini yapan Şanlıurfa isimli uçağı, dün öğle saatlerinde Shah Jalal Uluslararası Havaalanına iniş yaptı. THY'nin Bangladeş seferlerinin başlaması onuruna havaalanında bir karşılama programı düzenlendi.

Programa Dakka'da yaşayan Türkler, seçkin Bengal davetli topluluğu ve Türkiye'den gelen konuklar katıldı.

Programda konuşan THY Pazarlamadan Sorumlu Müdür Yardımcısı Ufuk Uğur, Bangladeş'e uçmaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Ayrıca haftada 4 sefer olarak başlanan uçuşların, gelecekte haftanın her gününe yayılmaya çalışılacağını belirtti.

Bangladeş Sivil Havacılık Kurumu Müdürü Mahmud Hussain ise konuşmasında THY'nin uçuşlarının iki ülke ilişkilerine yapacağı katkıdan bahsetti.

Türkiye'nin Dakka Büyükelçisi M. Vakur Erkul, seferlerin başlamasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, THY'nin seferlerinin başlamasıyla her alanda iyi olanTürkiyeBangladeş ilişkilerinin daha yukarılara taşınacağını belirtti.

Program hediye takdimi, kurdele kesimi ve ikramlarla son buldu.

(Samanyolu)
VE BANGLADEŞ SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Biz bangladesh ile iş yapan bi firmayız , etihad veya qatar seçeneği vardı. THY bi aktarmadan daha kurtardı fakat Dhakadan ziyade chittagong ticaret merkezidir bangladeshte iki destinasyona uçsa daha iyi olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni açılan her sefer ticaret demektir,turist gelir, yolcu taşınır, giden gelen olur herşey olur. Bazı zeki arkadaşlar yorum yapmış thy için ne gerek vardı buraya da uçulur mu diye ama merak etmeyin thy gerekli çalışmayı yapmıştır ona göre de sefer konur. Özellikle transit yolcular çok kullanacaktır bu hattı avrupadan ve canadadan ve kuzey american gelen yolcular istanbul üzerinden bu ülkeye giderler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadi ya sefer daha ilk gününü yaptı siz yalancısınız yada doğru bilgiyi başka amaç için kullanıyorsunuz. istismarcısının yani o zaman siz hangi seferdeki 30 kişden bahsediyorsunuz? bang birman seferi mi di neydii?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ingilterede yasiyan 8-10 kisilik Bengal Aile bu krizde bilet parasini nerden buluyor, adambasi 700 Euro olsa ve iki çocuk bilet parasi ödemese eder 6000€ kolay mi her yaz tatili için bu parayi ödemek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sütunlarda seferler hakkında yorum yapan arkadaşlar,Bengaldeş hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz. 1-)uçak Karaçi-Dakka uçuyor.yani uçakta Karaçi'ye kadar uçacak Pakistan yolcusu var. 2-)Türkiye'den büyük miktarda mal alan firmaların büyük oranda Kargo sevkiyatı oluyor.Buda bir potansiyel 3-)Şu anda hiç bir Avrupalı Havayolu Dakka'ya uçmuyor.Tüm avrupalı müşteriyi ağırliklı olarak Emirates taşıyor 4-)Özellikle İngiltere ve ABD de yaşayan büyük bir Bengal nufus var ve bunlar her sene ülkelerine tatil için geliyor.En az 8-10 kişilik aile halinde.Artık düşünün potansiyeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece yolcu aşımaz uçaklar.Avrupa-Bangladeş hattında en hızlı kargo seçeneğini sunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardesım,ilk önce buraya gönderdiğin büyük gövdeli ucagı nasıl dolduracaksın?Doldurabilmen için o ülkedekı sosyal ve ekonomık yonden dunya ile ilişkisine bakmak gerekır,tarıma dayalı bir ekonomısı olan,okur yazar oranını %30 geçmediği bir ülkenin, dünya ile entegre olabilmesi ımkansızdır.transıt yolcu bakımından ıngıltere cok sayıda bengal nufusu yaşamaktadır,eğer kazanırsak burda kazanırız..ama onun dısında bır cok yonden eksısı olan bır ulkedır.yada bazı cemaat okullarına kıyak olsun dıye yapılabilir,cok sayıda cemaat okulu mevcuttur..nasıl olsa vatandasın vergılerı ıle zarar subvanse edılmekte,en son seyahatımde,180 kişilik ucakta 30 kişi vardı!içim sızladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dün dhaka'daydım ve havalimanından aldığım bilgiye göre koca uçakta sadece 12-15 yolcu varmış.Bumu şimdi doğru seçim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üç yıl sonra bir durum değerlendirmesi yapılırsa ve de hat başarılı olmuş sa ne vereceksin? Öyle atmakla olmuyor, bildiğin birşeyler varsa somut olarak belirt. Dakka dünyanın diğer yeleri ile nasıl bağlantı kuruyor, yani burası doymuş bir market mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nın destınasyon secımınde cok basarlı sadece dakka hariç...gerçekten fiyasko olucaktır,muhtemelen kaldırılacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000