09 Ekim 2009, Cuma 13:00:41

VE ATİLAY AYÇİN ESTİ...GÜRLEDİ...

Hava-İş sendikası seçimleri yaklaşırken uzun süredir suskunluğunu koruyan Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ortaya çıktı.
  • Se dednin ya gitmeli !!! . Artik herkes pili pirtisini toplar gider ? Dangissshh
  • sendikan elinden gidince taserona kolelik yaptiginda anlarsin kiymetini , pire ye kizip yorgani yakmayin , basa gelmeden , aklini kullanacaksin,
  • onu bunu bilmem sendikacılığa meraklı rakip ister çıkm ış ister çıkmamış olsun atilay epey bi emeğimizi sömürdü kardeşim.olay bu.gitmeli...
  • Calisanina guven verecek baska adam cikmadigi icin Atilay bey baskanliga 20 yildir SECILEREK gelmis !!! Diger aday adaylari ve THY hatayi kendilerinde arasinlar .Onlar ne kadar basarisiz mis ki rakip bile olamamislar . Isin ozu guven ?
  • Arkadaşlar Emeğimizi ve birlikteliğimizi kebap edebiyatına döndüren sendikal anlayışı kınıyorum. Seçimler arifesinde demokratik olarak herkes gördüklerini ve düşüncelerini yazmakta. Ancak Meyhaneler Hava-iş Sendikasının mekanı olamaz bizler kesilen aidatlarımızın böyle şekilde harcanmasını istemiyoruz. Atilay Başkana da bir çift sözüm var, Başkan artık bırak bu işi çok yıprandın etrafındakiler sen olmazsan kendileride olamıyacağını biliyorlar seni basamak yapıyorlar. Bence bu sefer aday olma. Tabi yinede sen bilirsin.
  • Sen de o kebaptan nasıbını almış olmalısın.O kebap inşallah ADANA işi dir ve bildiğine göre'de sen de yemişsindir.Kebabı yedikten sonra da o şişleri sen alabilmişsindir,öyle gözüküyor.Şişleri hala saklıyorsundur umarım ki tadına doyamamışsın.
  • Yine seçimler yine gövde gösterileri, yıllardır sendika yönetimindeler.. Artık lafla peynir gemisi yürümüyor.. Daha çağdaş, objektif, heyecanlı ve en önemlisi taze insanlara yer versinler.. Bir kere de bazı koltuklardan insanlar sökülmeden kalksınlar.. Söverek, sayarak hakaret ederek liderlik yapmak insanlık normlarının gerisinde kaldı. Atilay bey iyi bir hatiptir biliyoruz. Bundan sonra konferanslar versin "Aynı koltukta 20 sene kalma taktikleri!!" herhalde kendine bu konuda çok güveniyordur.
  • THY grevindede biz zeytin ekmek yerken Atilay amcanız kebap söylüyordu dışardan. haberin var mı senin.
  • alemci arkadaşları ne de güzel savunuyor.
  • İSG çalışanları kimin neye hizmet ettiğini ayırd edebildiği için direniyor ait olduğu yerde mücadelesinde yanlız değil.Ayrıca işverenin yaptığı başvuru çalışma bakanlığınca red edildi Hava İş tek yetkili Sendikadır dedi.Onay Makamı Başbaknlık süreyi uztıyor.imza yı geciktiriyor...

Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, suskunluğunu öyle bir bozdu ki, seçimler öncesi rakiplerine 'ben hala buradayım' mesajı verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda işten çıkarılan 230 çalışana destek amacıyla kürsüye çıkan Ayçin, açtı ağzını yumdu gözünü.

Ayçin'in hedefinde hem Türk Hava Yolları, hem Pegasus Havayolları hem de Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi vardı.

Atilay Ayçin, şirketleri ağır şekilde eleştirirken Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı için neden, ' Kitapsız oğlu kitapsız' ifadesini kullandı?

Ayçin, rakiplerine de gözdağı vermeyi ihmal etmedi.

'Kellemi almaya çalışıyorlar, ben onlara papuç bırakmam' diyen Ayçin, 'Seçimlerin galibi yine ben olacağım' diyerek rakiplerine hodri meydan dedi.

Hava-İş Sendikası'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki eylemine Ayçin'in hemşehrisi Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç de destek verdi.

Kamer Genç, neler söyledi? Atilay Ayçin'in açıklamalarının önemli bölümleri bu akşam saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de...

VE ATİLAY AYÇİN ESTİ...GÜRLEDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 15 yıl önce
Se dednin ya gitmeli !!! . Artik herkes pili pirtisini toplar gider ? Dangissshh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sendikan elinden gidince taserona kolelik yaptiginda anlarsin kiymetini , pire ye kizip yorgani yakmayin , basa gelmeden , aklini kullanacaksin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onu bunu bilmem sendikacılığa meraklı rakip ister çıkm ış ister çıkmamış olsun atilay epey bi emeğimizi sömürdü kardeşim.olay bu.gitmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Calisanina guven verecek baska adam cikmadigi icin Atilay bey baskanliga 20 yildir SECILEREK gelmis !!! Diger aday adaylari ve THY hatayi kendilerinde arasinlar .Onlar ne kadar basarisiz mis ki rakip bile olamamislar . Isin ozu guven ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar Emeğimizi ve birlikteliğimizi kebap edebiyatına döndüren sendikal anlayışı kınıyorum. Seçimler arifesinde demokratik olarak herkes gördüklerini ve düşüncelerini yazmakta. Ancak Meyhaneler Hava-iş Sendikasının mekanı olamaz bizler kesilen aidatlarımızın böyle şekilde harcanmasını istemiyoruz. Atilay Başkana da bir çift sözüm var, Başkan artık bırak bu işi çok yıprandın etrafındakiler sen olmazsan kendileride olamıyacağını biliyorlar seni basamak yapıyorlar. Bence bu sefer aday olma. Tabi yinede sen bilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen de o kebaptan nasıbını almış olmalısın.O kebap inşallah ADANA işi dir ve bildiğine göre'de sen de yemişsindir.Kebabı yedikten sonra da o şişleri sen alabilmişsindir,öyle gözüküyor.Şişleri hala saklıyorsundur umarım ki tadına doyamamışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yine seçimler yine gövde gösterileri, yıllardır sendika yönetimindeler.. Artık lafla peynir gemisi yürümüyor.. Daha çağdaş, objektif, heyecanlı ve en önemlisi taze insanlara yer versinler.. Bir kere de bazı koltuklardan insanlar sökülmeden kalksınlar.. Söverek, sayarak hakaret ederek liderlik yapmak insanlık normlarının gerisinde kaldı. Atilay bey iyi bir hatiptir biliyoruz. Bundan sonra konferanslar versin "Aynı koltukta 20 sene kalma taktikleri!!" herhalde kendine bu konuda çok güveniyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY grevindede biz zeytin ekmek yerken Atilay amcanız kebap söylüyordu dışardan. haberin var mı senin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
alemci arkadaşları ne de güzel savunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İSG çalışanları kimin neye hizmet ettiğini ayırd edebildiği için direniyor ait olduğu yerde mücadelesinde yanlız değil.Ayrıca işverenin yaptığı başvuru çalışma bakanlığınca red edildi Hava İş tek yetkili Sendikadır dedi.Onay Makamı Başbaknlık süreyi uztıyor.imza yı geciktiriyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000