09 Eylül 2012, Pazar 15:36:51

VE AIREX SONA ERDİ...

Atatürk Havalimanı'nda 4 gün önce kapılarını açan havacılık fuarı Airex sona erdi...
  • Bir Kaptanım; Fuara çocugumu alıp gittim, görmeyi çok istiyordu, bende istiyordum, 380 nin yanına kadar geldik, Gözen super emniyet tedbirleri almış, bravo, yani Türk işi, Uçağa yaklaşma içine bakmakmı dalgamı geçiyorsun vs vs dediler; Birşey göremedik, Fuarın ne olduğunu çocuğuma anlatamadım, eve geri döndük ..Bir daha da gitmeyi düşünmüyoruz..Gözen gitsin bize anlatsın..
  • Cok basit bir fuardi..pisman oldum..rezil olduk resmen..pazar yeri gibiydi..bir daha isij olmaz!
  • Umarım 2014 de daha dolu daha güzel bir fuar görürüz. bir önceki fuarda saatlerce gezmiştik. Bu fuar 1saat sürmedi. uçakların içine sokulmadı ziyaretçiler. her yerde çoluk çocuk bebek vardı. uçağın bir fotoğrafını çekebilmek için çoluk çocuk ve bebekleri bekledik. saçmalıklarla doluydu. son gün sabahtan ziyaret ettim çadırın içi iyiydi klima sorununa birşey diyemeyeceğim.
  • benim için airexbitmiştir...birdahada gelmem
  • benim için airexbitmiştir...birdahada gelmem
  • ziyaretçilerin eli boştu bu sene eşantiyon azdı herhalde
  • 380 nin içine girilmediğini duyunca zahmet edip pistin karşı tarafına gitmedim hesap edin.
  • Klima sistemi vardı ancak çalışmıyordu, çadırın dışında çalışmayan klima motorlarını bizzat gördüm arkadaşlar.. Amaçları neydi merak ediyorum neden açmadılar diye sormak gerekiyor kendilerine? Bozuk olsa onları oraya koymazlardı değil mi!?!?!
  • böylesine bir organizasyonda böyle bir eksiklik nasıl olur anlamadım. bir klima sistemi yerleştirmek bu kadar zor olabilir mi? ilginç
  • boşuna gittik sıcakta A380 medya dışında vatandaşları almadılar bunu önceden belirtseydiniz ya milleti perişan ettiniz yazık

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen ve Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda geçtiğimiz Perşembe Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla kapılarını açan Airex bugün sona erdi.

Her 2 yılda bir düzenlenen uluslararası havacılık fuarı Airex, geçtiğimiz yıllara oranla daha sönük geçti. Katılımın ve firmaların ilgisi anlamında geçmiş Airex'lere oranla daha az ilgi çeken fuar, bugün kapılarını kapattı.

Fuarın gözbebeği ilk gün görücüye çıkan Airbus A380 tipi dünyanın en büyük yolcu uçağı oldu. Ekonomi, business ve first class olmak üzere 3 sınıfta hizmet veren iki katlı A380, katılımcıların ve basın mensuplarının yoğun ilgisini çekti. Uçağın içini görebilmek için uzun kuyruklar oluşurken, görevlileri zaman zaman zor anlar yaşadı.

A380'in ilk gün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan ayrılmasıyla gözler iş jetleri ve helikopterlere çevrildi. Süper lüks iş jetlerini ziyaret edenler arasında oyuncu Cemal Hünal ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de vardı. Ünlülerin ziyaretinde sipariş verip vermediği ise sır gibi saklandı.

Airex'in akılda kalanlarından biri de Auto Gyro'nun 5 uçaklık sipariş almasıydı.

Airex'e ilk gün Bakan Binali Yıldırım'ın yanısıra DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve çok sayıda üst düzey yönetici katıldı.

Dört gün süren Airex'e katılan firmalar Airex stand alanının sıcaklığından ve soğutma sisteminin çalışmamasından şikayet etti.

VE AIREX SONA ERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

380 gelmiş Fuara gözen göstermedi ~ 12 yıl önce
Bir Kaptanım; Fuara çocugumu alıp gittim, görmeyi çok istiyordu, bende istiyordum, 380 nin yanına kadar geldik, Gözen super emniyet tedbirleri almış, bravo, yani Türk işi, Uçağa yaklaşma içine bakmakmı dalgamı geçiyorsun vs vs dediler; Birşey göremedik, Fuarın ne olduğunu çocuğuma anlatamadım, eve geri döndük ..Bir daha da gitmeyi düşünmüyoruz..Gözen gitsin bize anlatsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 12 yıl önce
Cok basit bir fuardi..pisman oldum..rezil olduk resmen..pazar yeri gibiydi..bir daha isij olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.T.N ~ 12 yıl önce
Umarım 2014 de daha dolu daha güzel bir fuar görürüz. bir önceki fuarda saatlerce gezmiştik. Bu fuar 1saat sürmedi. uçakların içine sokulmadı ziyaretçiler. her yerde çoluk çocuk bebek vardı. uçağın bir fotoğrafını çekebilmek için çoluk çocuk ve bebekleri bekledik. saçmalıklarla doluydu. son gün sabahtan ziyaret ettim çadırın içi iyiydi klima sorununa birşey diyemeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vakit kaybı ~ 12 yıl önce
benim için airexbitmiştir...birdahada gelmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vakit kaybı ~ 12 yıl önce
benim için airexbitmiştir...birdahada gelmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a380 mağduru ~ 12 yıl önce
ziyaretçilerin eli boştu bu sene eşantiyon azdı herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 12 yıl önce
380 nin içine girilmediğini duyunca zahmet edip pistin karşı tarafına gitmedim hesap edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airex Visitor ~ 12 yıl önce
Klima sistemi vardı ancak çalışmıyordu, çadırın dışında çalışmayan klima motorlarını bizzat gördüm arkadaşlar.. Amaçları neydi merak ediyorum neden açmadılar diye sormak gerekiyor kendilerine? Bozuk olsa onları oraya koymazlardı değil mi!?!?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksik ~ 12 yıl önce
böylesine bir organizasyonda böyle bir eksiklik nasıl olur anlamadım. bir klima sistemi yerleştirmek bu kadar zor olabilir mi? ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Timurlent ~ 12 yıl önce
boşuna gittik sıcakta A380 medya dışında vatandaşları almadılar bunu önceden belirtseydiniz ya milleti perişan ettiniz yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000