06 Kasım 2009, Cuma 07:43:26

Van-Tebriz uçuşları için gün sayıyorlar

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Van Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir, Türk Hava Yolları'nın (THY) aralık ayı başından itibaren karşılıklı olarak İstanbul-Van, Van-Tebriz uçak seferlerine başlayacağını söyledi.
  • Tebriz, İranda'dır.
  • ya arkadaslar tebriz neresi oluyor bileniniz varmi acaba???
  • Bölgede Adana, Gaziantep ve Diyarbakir gibi limanlar varken, urfaya ihtiyac yoktur. GAP kapatilsin!
  • bizde başaran ulusoyun telefon etmesini (hatta fayda edecekse biz ararız) istiyoruz .ne iinmi urfaya sefer sayısının arttırılması için

Kendisini telefonla arayan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy'un, THY tarafından uçak seferlerinin planlandığı müjdesini verdiğini belirten Van Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tuntçdemir, Vanlılar olarak buna en iyi şekilde sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Van'ın kurtuluşunun tarım, hayvancılık ve turizmde olduğunu vurgulayan Tunçdemir, İstanbul-Van, Van-Tebriz uçak seferlerinin konulmasının bölge turizmi için büyük bir gelişme olduğunu kaydetti. Uçak seferlerinin aralık ayının başından itibaren karşılıklı olarak yapılması planlandığını ifade eden Tunçdemir, ilk olarak haftada 2 gün olarak planlanan seferlerin yolcuların talebine göre artırılacağı söyledi. Tunçdemir, "Bu Van için oldukça güzel bir gelişmedir. Ancak, Ferit Melen Hava Alanı yapılacak olan İstanbul-Van, Van-Tebriz ile ileride yapılması belki gündeme gelecek olan Van-Erivan uçak seferleri için yeterli değildir. Hava alanının bir kere liman statüsüne kavuşturulması gerekir. Yatırım programına alınan Ferit Melen Hava Alanı'nın iç ve dış hatlar terminallerinin bir an önce temeli atılarak inşaatlarına başlanmalıdır" dedi.

Van-Tebriz uçuşları için gün sayıyorlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Tebriz, İranda'dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya arkadaslar tebriz neresi oluyor bileniniz varmi acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bölgede Adana, Gaziantep ve Diyarbakir gibi limanlar varken, urfaya ihtiyac yoktur. GAP kapatilsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizde başaran ulusoyun telefon etmesini (hatta fayda edecekse biz ararız) istiyoruz .ne iinmi urfaya sefer sayısının arttırılması için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000