15 Kasım 2011, Salı 10:05:51

VAN SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Van'da etkili olan kar yağışı uçak seferlerini de vurdu...
  • van way havayolu kurulmuştu.hani görünmüyor????
  • Cahil arkadaşım benim. Sivil havacılık kuralı ne derse pilot ve operasyon sorumlusu onu uygular. Her meydanın limitleri vardır bu rusyadada geçerlidir. Bu iş ...baba mesleği değil.Aksini yapan ya yolcusuyla ölür yada ceza alır. Bir ... bilmeden konuşmayın
  • Hiç olmazsa yazdığınızın bir anlamı olsun,kötü hava yokmuş,az vodka varmış..Bence airport'un buraya üyelik bilgileri ile giriş yaptırması ve havacı olanlara yorum yaptırması lazım..Bu aptalca yorumlar gerçek havacıları da delirtiyor.Sen ancak tiki dolandığından Van da yaşanan kazayı unutmuşsundur,havacılıkta bilek,yürek,delikanlılık değil ,bilgi,uçuş emniyeti ,CRM ve sorumluluk duygusu ön plandadır ve prosedürlerle de belirlenmiştir.Senin düşünme ve yazma şeklin bana şunu söylettiriyor '' NO BRAIN JUST FONTANELE(bıngıldak)'' ..Can cebinde yaşamayana atıp tutmak kolay palyaço..
  • Sayin editor bu haberin ilk yorumu ne bicim yorum, neden boyle yorumlari yayinlatirsiniz ? Adam Turk Pilotlari tahrik etmek icin yazmis belliki. Az votka ve kotu havadan bahsederken birde Ruslarin caktigi ucak sayisini anektoda ekleyiverseydi.
  • Yok arkadaş biz bu havacılığı öğrenemiyecez.Bütün entel pilotlar bu ülkede toplanmış.rüzgar çıkar inemezsin, yağmur yağar inemezsin, elektrikli bulut geldi derler havada dön baba dönelim yaparlar, kar yağar inemez.Açık havada bende inerim zaten nolucakki.Bilek ve yürek bu havada belli olur.Bakın Rus pilotlara, sibiryaya bile inip kalkıyolar.Havacı arkadaşlara bir anektot ta benden olsun, ''Kötü hava koşulu yoktur, az votka vardır..'' Hadi iyi uçuşlar.
Yaşanan deprem afeti nedeniyle zor günler geçiren Van'da etkili olan kar yağışı uçak seferlerini de olumsuz etkiledi. Dün akşam Van Ferit Melen Havaalanı'na inecek olan çok sayıda uçak, seferlerini gerçekleştiremedi.
 
Askeri bir uçağın yanı sıra THY ve Anadolujet'e ait uçaklar seferlerini gerçekleştiremedi.
 
Türk Hava Yolları'nın dün akşam İstanbul'dan Van'a yapması gereken TK 2447, 7405, 7491, 7432, 7404, 7490, 7430, 5856, 7433, 7402, 7403 ve TK 5857 sefer sayılı uçuşları ile Ankara-Van arasındaki TK 7402 ve 7403 sefer sayılı uçuşlar olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı. 
 
Van'daki kar fırtınası nedeniyle dün 12:25 ve 15:00'teki Anadolujet seferlerinin dışında uçuş yapılamadığı ifade edildi.
 
Yolcuların da yapılamayan seferler nedeniyle havaalanında yoğun bir kalabalığa neden oldukları öğrenildi.
VAN SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
van way havayolu kurulmuştu.hani görünmüyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cahil arkadaşım benim. Sivil havacılık kuralı ne derse pilot ve operasyon sorumlusu onu uygular. Her meydanın limitleri vardır bu rusyadada geçerlidir. Bu iş ...baba mesleği değil.Aksini yapan ya yolcusuyla ölür yada ceza alır. Bir ... bilmeden konuşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hiç olmazsa yazdığınızın bir anlamı olsun,kötü hava yokmuş,az vodka varmış..Bence airport'un buraya üyelik bilgileri ile giriş yaptırması ve havacı olanlara yorum yaptırması lazım..Bu aptalca yorumlar gerçek havacıları da delirtiyor.Sen ancak tiki dolandığından Van da yaşanan kazayı unutmuşsundur,havacılıkta bilek,yürek,delikanlılık değil ,bilgi,uçuş emniyeti ,CRM ve sorumluluk duygusu ön plandadır ve prosedürlerle de belirlenmiştir.Senin düşünme ve yazma şeklin bana şunu söylettiriyor '' NO BRAIN JUST FONTANELE(bıngıldak)'' ..Can cebinde yaşamayana atıp tutmak kolay palyaço..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayin editor bu haberin ilk yorumu ne bicim yorum, neden boyle yorumlari yayinlatirsiniz ? Adam Turk Pilotlari tahrik etmek icin yazmis belliki. Az votka ve kotu havadan bahsederken birde Ruslarin caktigi ucak sayisini anektoda ekleyiverseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yok arkadaş biz bu havacılığı öğrenemiyecez.Bütün entel pilotlar bu ülkede toplanmış.rüzgar çıkar inemezsin, yağmur yağar inemezsin, elektrikli bulut geldi derler havada dön baba dönelim yaparlar, kar yağar inemez.Açık havada bende inerim zaten nolucakki.Bilek ve yürek bu havada belli olur.Bakın Rus pilotlara, sibiryaya bile inip kalkıyolar.Havacı arkadaşlara bir anektot ta benden olsun, ''Kötü hava koşulu yoktur, az votka vardır..'' Hadi iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000