11 Aralık 2012, Salı 15:33:00

'UZAYLILAR'IN REKLAMI BÖYLE ÇEKİLDİ

Türk Hava Yolları'nın dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Byrant ve futbol yıldızı Lionel Messi ile çektiği reklam filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı...
  • Ama biraz uzun olmuş sıkıntı yapıyor,young man diyen hostesin sesi kendisine ait olmadığı belli oluyor balon işini fazla uzatmışlar bu kadara gerek yok 30 saniyelik reklamlar varki iz bırakan onlardan ilham alsalarmış daha iyi olurdu hem yakında sarışınları oynatırlar reklamlarda yakında almanlarda aileye katılacakya.
  • Yeni yapılanmamızda bizde dansozlu reklama baslatacagız.
  • ne söylenebilir ki;muhteşem!!!!

Geçtiğimiz hafta Kobe Bryant ile Messi'nin oynadığı reklam filmini yayınlayan THY, bu kez de kamera arkası görüntüleri yayınladı. 

İstanbul ve Barcelona'da olmak üzere 2 gün süren reklam çekimlerinde 150'den fazla kişi görev yaptı. Kobe Bryant'ın çekimleri İstanbul'da yapılırken, Messi'nin görüntüleri Barcelona'da gerçekleştirildi. Daha sonra görüntüler birleştirildi.

İşte kamera arkası görüntüler:

'UZAYLILAR'IN REKLAMI BÖYLE ÇEKİLDİ

Yorumlar

süper uzaylılar ~ 11 yıl önce
Ama biraz uzun olmuş sıkıntı yapıyor,young man diyen hostesin sesi kendisine ait olmadığı belli oluyor balon işini fazla uzatmışlar bu kadara gerek yok 30 saniyelik reklamlar varki iz bırakan onlardan ilham alsalarmış daha iyi olurdu hem yakında sarışınları oynatırlar reklamlarda yakında almanlarda aileye katılacakya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karakartal ~ 11 yıl önce
Yeni yapılanmamızda bizde dansozlu reklama baslatacagız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mdst ~ 11 yıl önce
ne söylenebilir ki;muhteşem!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000