28 Temmuz 2011, Perşembe 10:35:30

UYGUR’UN HAVAYOLLARI GELİYOR...

Türkiye yeni bir havayolu ile tanışacak. Havayolu şirketinin kuruluş çalışmalarına başlandı. İstanbulda çok katlı bir binada ofisler tutuldu. Personel alımları başladı. Şirketin çok amaçlı olduğu ifade ediliyor. Peki, şirketi kim kuruyor?
  • hurda uçak işinden iyi götürdü
  • peki ben şunu soracağım Uygur bey havacılığa bu sayılan şirketleri soktuda batırdımı ,hangisi battı bu şirketlerin hangisi bırakıp gitti ,yada mahvoldu hepsi hallerinden memnun gidiyorlar havacılıkta devam ediyorlar,o yüzden teşekkür etmeleri lazım Uygur beye !!!!!
  • Uygur'un Havayolları gelsin, habere konu bu havayolu şirketi önce bir kurulsun görelim. İşte o zaman anlaşılır buradaki insanların haklılığı, haksızlığı, eksikliği, fazlalığı. Ayinesi iştir insanın lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde! Uygur beyin burada yazılanlara vereceği en güzel cevap bu şirketi hayata geçirmesidir. Yorumcular yorumlarının arkasında durup takipçisi olsunlar bu sayfanın. Görülsün kim eksik, kim fazla? Gıyabında yazılanlarla ilgili belge, kaynak istenmiş? Belgeler yorumcularda değil, kendisinde. Havacılık camiasındaki herkes kendisini Kaptan Pilot olarak tanır ve bilir. Önce şu Kaptan Pilot'luk eğitimini nerede aldığını bir açıklasın ve uçuş lisansını belgelesin. Bundan önemli belge olur mu hiç?
  • başarılı insanların bu şekilde karalanması birçok kişinin kuyruk acısından başka birşey değil,bu sektörde kendisine hala danışılıyor , bilgi ve tecrübesinden faydalanılıyorsa bu ki kendisi duayen olarak bilinen bir şahsiyet muhatap olarak almadığı kişilerce yazılan yazılardır. buradaki yazılara cevap vereceğini düşünenler nekadar eksik olduklarını ayrıca düşünsünler
  • Bir kişi hakkında bu kadar şaibe, bu kadar olumsuz intiba varsa, bunun belgesi ve aksinin ispatı o şaibelerle ilgili burada olumsuz yorum yapan insanlarda değil, şaibe altındaki o kişidedir. Varsa belgesi çıkar, ortaya koyar ne yazılmışsa hepsini çürütür. Olumsuz intibanın, şaibenin belgesi mi olurmuş.
  • Bu kadar yazılan kötü yorumlar ile ilgili bir belge ya da kaynak var mıdır?
  • yeni bir kumar türü.kumarda kaybetmek istersen uygur un üzerine pulları koyacaksın.patron da bunu yapmış.patronlar akıllı olur ama!
  • Kimsenin b..k attığı falan yok kardeşim. Kim ne yazmışsa doğruyu söylemiş, yazmış. Azı yok fazlası var. MNG'yi, KUZU'yu, KOÇOĞLU'nu havacılığa sokmuş da hangisinde barınabilmiş, kaç ay yönetebilmiş oraları?
  • Havayolu değil havacılıkta yenilik hep ilklerde başarı bekliyoruz söylenenleri dinleme abi.
  • havacılık çok dedikoducu bu arkadaş faydalı işler yapmış bildiğimiz kadarıyla helal olsun
MNG Havayolları, Kuzu Havayolları, Baron Air gibi havacılık geçmişi bulunan Uygur Acuner yeni bir havayolu şirketi kuruyor. Şirket merkezi olarak kullanılmak üzere İstanbul Mahmutbey’de bulunan Hürriyet Gazetesi’nin yanında bir bina kiralandı.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre personel alımlarına başlandı. Şirketin kritik noktalarına alınacak personelin görüşmelerini Uygur Acuner bizzat kendisi yapıyor.

Şirketin başlangıçta 5 uçakla sektöre gireceği belirtiliyor. Uygur Acuner’in yakın çevresi ve görüştüğü personele söylediğine göre THY ile işbirliği yapılacak. Ayrıca Dubai merkezli bir şirketle ortaklık kurulacak bu şirketin Türkiye uçuşlarını gerçekleştirecek.

Kargo geçmişi bulunan Uygur Acuner’in filoya alacağı uçakların büyük gövdeli uçaklar olacağı ve kargo taşıma kapasitesinden de faydalanılacak bir havayolu şirketi olmasını istediği belirtiliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

UYGUR’UN HAVAYOLLARI GELİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 12 yıl önce
hurda uçak işinden iyi götürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki ben şunu soracağım Uygur bey havacılığa bu sayılan şirketleri soktuda batırdımı ,hangisi battı bu şirketlerin hangisi bırakıp gitti ,yada mahvoldu hepsi hallerinden memnun gidiyorlar havacılıkta devam ediyorlar,o yüzden teşekkür etmeleri lazım Uygur beye !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uygur'un Havayolları gelsin, habere konu bu havayolu şirketi önce bir kurulsun görelim. İşte o zaman anlaşılır buradaki insanların haklılığı, haksızlığı, eksikliği, fazlalığı. Ayinesi iştir insanın lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde! Uygur beyin burada yazılanlara vereceği en güzel cevap bu şirketi hayata geçirmesidir. Yorumcular yorumlarının arkasında durup takipçisi olsunlar bu sayfanın. Görülsün kim eksik, kim fazla? Gıyabında yazılanlarla ilgili belge, kaynak istenmiş? Belgeler yorumcularda değil, kendisinde. Havacılık camiasındaki herkes kendisini Kaptan Pilot olarak tanır ve bilir. Önce şu Kaptan Pilot'luk eğitimini nerede aldığını bir açıklasın ve uçuş lisansını belgelesin. Bundan önemli belge olur mu hiç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başarılı insanların bu şekilde karalanması birçok kişinin kuyruk acısından başka birşey değil,bu sektörde kendisine hala danışılıyor , bilgi ve tecrübesinden faydalanılıyorsa bu ki kendisi duayen olarak bilinen bir şahsiyet muhatap olarak almadığı kişilerce yazılan yazılardır. buradaki yazılara cevap vereceğini düşünenler nekadar eksik olduklarını ayrıca düşünsünler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kişi hakkında bu kadar şaibe, bu kadar olumsuz intiba varsa, bunun belgesi ve aksinin ispatı o şaibelerle ilgili burada olumsuz yorum yapan insanlarda değil, şaibe altındaki o kişidedir. Varsa belgesi çıkar, ortaya koyar ne yazılmışsa hepsini çürütür. Olumsuz intibanın, şaibenin belgesi mi olurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar yazılan kötü yorumlar ile ilgili bir belge ya da kaynak var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni bir kumar türü.kumarda kaybetmek istersen uygur un üzerine pulları koyacaksın.patron da bunu yapmış.patronlar akıllı olur ama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kimsenin b..k attığı falan yok kardeşim. Kim ne yazmışsa doğruyu söylemiş, yazmış. Azı yok fazlası var. MNG'yi, KUZU'yu, KOÇOĞLU'nu havacılığa sokmuş da hangisinde barınabilmiş, kaç ay yönetebilmiş oraları?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havayolu değil havacılıkta yenilik hep ilklerde başarı bekliyoruz söylenenleri dinleme abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havacılık çok dedikoducu bu arkadaş faydalı işler yapmış bildiğimiz kadarıyla helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000