06 Temmuz 2015, Pazartesi 15:05:49

UTED ve TALTA çekildi

THY Teknik'teki iş kolu değişikliği ile ilgili çalışmalarda bulunacak olan UTED ve TALTA dernekleri, çekildiğini duyurdu.
  • Korkaklar...
  • Şu yönetimde olanlara bir bakın önce isterseniz ( mesela ; Uted'de Ersin denen arkadaş Hata'dan parayla lisans almış geçmişi 3-5 seneyi geçmeyen burnu havada ) bu ve benzeri örnekleri vermek çokça mümkün,Yavuz beye gelince; o ve biricik oyuncağı Talta rüzgar nereden eserse oraya dümen kırıyor,yediği haltlar belli zaten,millet artık gözünü açtı beyler kimse kimseye bulunduğu makama güvenerek büyüklük taslamasın biz geçmiş senelerde böyle tipleri çok gördük,sizlere yandaş hayatınızda başarılar.
  • fırsat bugün ,gün bugün 20-30 lirayı çok görüp dernek benim için napiyor diyenlerin günü.oturbekle.kendin için yapmadigini,yaptırmaya çalışmadığını kimse senin için yapmaz yapmayacaktı.sen beklemeye uyanık olmaya arka sıralarda durup gizliden konuşmaya devam et.
  • Üyesinden para toplayan her dernek profosyoneldir ve hiçbi zaman amatörce yönetilemez.Yönetilirse böyle olur.
  • bi yönetici gördüm sanki :D
  • Ek protokol kaldirilma.
  • uted ve talta kendilerine yakışanı yapmışlar ve erkekliğin on da dokuzu kaçmaktır demişler.ve bizler tornavida kafalı teknisyenler halen bunların ve uzantıları çelik işin peşinde koşmaya devam edelim. biride ced bilet peşinde,onurunu pas bilet uğruna satacağına ver paranı paşa paşa bin..
  • Talta ve uted gibi teknisyenleri rant olarak gören iki dernekten kendilerine yakışacak bir karar olmuş yerinde ve beklenen bir karardı.Hiç şaşırmadım.Yavuz bey bu sene şemsiye dağıtır artık. Talta üyeliğimi bugün itibari ile iptal dilekçemle başvuracağım.Her platformda bu iki derneği her ortamda olumsuz eleştireceğimi vazife biliyorum kendime.
  • Yavuz bunu daha òncede yapmıştı ama Necdet şaşırttı ikiside aynıymış.Aidat ödemeye devam.Devam edelim ki onlar bu paralarla kendilerine maddi ve manevi çıkar sağlasınlar.
  • Arkadaşlar öncelikle pazar günü yapılan toplantı ile ilgili bilgi kirliliğini ortadan kaldırmamız gerekiyor. Öncelikle bu komite kurulma maili geldiğinde benimde algıladığım gibi çoğunluğun algıladığı bütün sendikaların araştırılarak artısı, eksisi, ne getirir, ne götürür tarafsız bilgiler ışığında değerlendirilerek komiteden bir karar çıkacağı ve o karara göre göre birlikte hareket edileceğiydi. Böyle algıladığımız bu komiteye gerekli hazırlıklarımızı araştırmalarımızı yaparak fikrimizi düşüncelerimizi paylaşmak için Komiteye başvuruldu. Fakat bu belirlenen toplantı tarihine kadar bir takım gelişmeler oldu. Çelik İş yeterli üye sayısını yakaladığı bildirerek yetki başvurunda bulunduğunu öğrendik. Neyse gelelim toplantıya şimdi toplantıya katılmayıp burda hariçten gazel okuyanlara ve sadece burada da değil bütün şirkette sendikalar hakkında fikri olanlara. Bu toplantıya katılan yani sendikalar hakkında araştırmalarını, bilgilerini, fikrini ve düşüncesini paylaşmak için taşın altına elini koyan ve risk alan çalışan sayısı sadece yaklaşık 20 kişi. Toplantı başladığında ilk konuşmada bu komitenin karar verme amacı olmadığı ve (yetki başvurusunda bulunmuş bir sendika varken) sendikalara gidecek bir ekip belirleyip sendikalar ile görüşme sağlayıp tarafsız veri sunalım fikri söylendi. Peki bu araştırmanın sonucunda bir karar yada tavsiye yapılacakmı diye soruldu. Cevap karar yada tavsiye amacımız yol dendi. Dendi ki ortak kararı yada tavsiyeyi UTED ve TALTA olarak siz yayımlamayın komite olarak biz yayımlayalım. Cevap yine aynı. Peki bu kurulun amacı ne cevap yine aynı. Şimdi bu kurulun amacı değerlendirme olmadıktan sonra zaten daha önce Airport haberinde yaptığı ropörtajdan ve sendikaların bildirilerinden farkı ne olacak. Cevap aynı. Dendi ki sandık kuralım buna destek olun cevap aynı. Sendikalarla ilgi bir kaç fikir söylendi (taşın altına elini koyduğu için taktir ediyorum ayrı) mevzudan haberi olmadığını gösterir cevaplar ile cılız ve kısır tartışmalar oldu. Bu şekilde bir kurulun zaten geç kalınmış bir süreçte insanları oyalamaktan başka birşey yapmıyacağı çoğunluk tarafından görülerek oy çokluğuyla iptal edildi. Önümüzde mahkeme süreçlerini iyi okuyup duysallıktan uzak mantıklı kararlar verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Bu arada istifa edilen sendikadan üyelikler bir ay sonra düşmektedir. Bilgi.

THY Teknik'teki iş kolu değişikliği ile ilgili çalışmalarda bulunacak olan UTED ve TALTA dernekleri, çekildiğini duyurdu.

THY Teknik'teki sendikaların mücadelesi ve iş kolu değişikliği ile ilgili değerlendirme yapmayı amaçlayan TALTA ve UTED oylamayla kurul oluşturulması ve çalışma yapılmasına gerek olmadığı kararını aldı.

İşte konu hakkında yapılan açıklama;

UTED ve TALTA çekildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

:))) ~ 9 yıl önce
Korkaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uted ve Talta ~ 9 yıl önce
Şu yönetimde olanlara bir bakın önce isterseniz ( mesela ; Uted'de Ersin denen arkadaş Hata'dan parayla lisans almış geçmişi 3-5 seneyi geçmeyen burnu havada ) bu ve benzeri örnekleri vermek çokça mümkün,Yavuz beye gelince; o ve biricik oyuncağı Talta rüzgar nereden eserse oraya dümen kırıyor,yediği haltlar belli zaten,millet artık gözünü açtı beyler kimse kimseye bulunduğu makama güvenerek büyüklük taslamasın biz geçmiş senelerde böyle tipleri çok gördük,sizlere yandaş hayatınızda başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uye ~ 9 yıl önce
fırsat bugün ,gün bugün 20-30 lirayı çok görüp dernek benim için napiyor diyenlerin günü.oturbekle.kendin için yapmadigini,yaptırmaya çalışmadığını kimse senin için yapmaz yapmayacaktı.sen beklemeye uyanık olmaya arka sıralarda durup gizliden konuşmaya devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat bakım ~ 9 yıl önce
Üyesinden para toplayan her dernek profosyoneldir ve hiçbi zaman amatörce yönetilemez.Yönetilirse böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAÇINNN! ~ 9 yıl önce
bi yönetici gördüm sanki :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
Ek protokol kaldirilma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
uted ve talta kendilerine yakışanı yapmışlar ve erkekliğin on da dokuzu kaçmaktır demişler.ve bizler tornavida kafalı teknisyenler halen bunların ve uzantıları çelik işin peşinde koşmaya devam edelim. biride ced bilet peşinde,onurunu pas bilet uğruna satacağına ver paranı paşa paşa bin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulut ~ 9 yıl önce
Talta ve uted gibi teknisyenleri rant olarak gören iki dernekten kendilerine yakışacak bir karar olmuş yerinde ve beklenen bir karardı.Hiç şaşırmadım.Yavuz bey bu sene şemsiye dağıtır artık. Talta üyeliğimi bugün itibari ile iptal dilekçemle başvuracağım.Her platformda bu iki derneği her ortamda olumsuz eleştireceğimi vazife biliyorum kendime.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şok oldum ~ 9 yıl önce
Yavuz bunu daha òncede yapmıştı ama Necdet şaşırttı ikiside aynıymış.Aidat ödemeye devam.Devam edelim ki onlar bu paralarla kendilerine maddi ve manevi çıkar sağlasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar öncelikle pazar günü yapılan toplantı ile ilgili bilgi kirliliğini ortadan kaldırmamız gerekiyor. Öncelikle bu komite kurulma maili geldiğinde benimde algıladığım gibi çoğunluğun algıladığı bütün sendikaların araştırılarak artısı, eksisi, ne getirir, ne götürür tarafsız bilgiler ışığında değerlendirilerek komiteden bir karar çıkacağı ve o karara göre göre birlikte hareket edileceğiydi. Böyle algıladığımız bu komiteye gerekli hazırlıklarımızı araştırmalarımızı yaparak fikrimizi düşüncelerimizi paylaşmak için Komiteye başvuruldu. Fakat bu belirlenen toplantı tarihine kadar bir takım gelişmeler oldu. Çelik İş yeterli üye sayısını yakaladığı bildirerek yetki başvurunda bulunduğunu öğrendik. Neyse gelelim toplantıya şimdi toplantıya katılmayıp burda hariçten gazel okuyanlara ve sadece burada da değil bütün şirkette sendikalar hakkında fikri olanlara. Bu toplantıya katılan yani sendikalar hakkında araştırmalarını, bilgilerini, fikrini ve düşüncesini paylaşmak için taşın altına elini koyan ve risk alan çalışan sayısı sadece yaklaşık 20 kişi. Toplantı başladığında ilk konuşmada bu komitenin karar verme amacı olmadığı ve (yetki başvurusunda bulunmuş bir sendika varken) sendikalara gidecek bir ekip belirleyip sendikalar ile görüşme sağlayıp tarafsız veri sunalım fikri söylendi. Peki bu araştırmanın sonucunda bir karar yada tavsiye yapılacakmı diye soruldu. Cevap karar yada tavsiye amacımız yol dendi. Dendi ki ortak kararı yada tavsiyeyi UTED ve TALTA olarak siz yayımlamayın komite olarak biz yayımlayalım. Cevap yine aynı. Peki bu kurulun amacı ne cevap yine aynı. Şimdi bu kurulun amacı değerlendirme olmadıktan sonra zaten daha önce Airport haberinde yaptığı ropörtajdan ve sendikaların bildirilerinden farkı ne olacak. Cevap aynı. Dendi ki sandık kuralım buna destek olun cevap aynı. Sendikalarla ilgi bir kaç fikir söylendi (taşın altına elini koyduğu için taktir ediyorum ayrı) mevzudan haberi olmadığını gösterir cevaplar ile cılız ve kısır tartışmalar oldu. Bu şekilde bir kurulun zaten geç kalınmış bir süreçte insanları oyalamaktan başka birşey yapmıyacağı çoğunluk tarafından görülerek oy çokluğuyla iptal edildi. Önümüzde mahkeme süreçlerini iyi okuyup duysallıktan uzak mantıklı kararlar verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Bu arada istifa edilen sendikadan üyelikler bir ay sonra düşmektedir. Bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekkürler ~ 9 yıl önce
faydalı bilgilendirmen için teşekkürler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000