20 Haziran 2011, Pazartesi 16:20:18

UTED ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

UTED (Uçak Teknisyenleri Derneği) gelenekselleşen etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor...
  • Yerli teknisyenler yetersiz yabancı teknisyenler istiyoruz.Uçağı karşılıyorlar,arızaları dikkatle dinliyorlar ve ciddiyetle sorunları çözmeye çalışıyorlar.Bizimkiler arıza yazma diye yalvarıp,ortadan kayboluyorlar.Ha birde uçmaktan korkuyorlar.Ama sizin o uçakla uçuşa gitmeniz için resetlerde çare arıyorlar.İllede yabancı tech.
  • SEFA BEY PİLOTLAR SÖZ KONUSU OLDUMU MAŞAALLAH HER YORUMU YAYINLIYORSUNUZ.GERİSİNİ SİZ ANLADINIZ DEĞİL Mİ?
  • uted veya Talpa iş ve işçi bulma kurumu mudur? uçak teknisyenleri derneği ve airline pilots assn. budur. yani halihazırda çalışan insanların bir araya gelip kurduğu bir oluşum. orada insanların bir arada kahvaltı etmesi camia için ne güzel bir etkinlik. size iş bulmak gibi bir misyon mu üstleniyorlar
  • Kahvaltıymış piknikmiş arttık bunlar boş şeyler. 20 tl verince en kral kahvaltıyı yapıyorsun. köy dernekleri bile bunu yapıyor. Önemli olan mesleki sorunların gündeme getirilmesi. Sorunların çözümlenmesi. Profesyonel davranılması. Yiğidi öldür hakkını ver. doğru kulvara yönelin insanların LİSANS SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUN.
  • Arkadaşlar etkinlik demek sadece kahvaltı ,yemek olmamalı şu günlerde teknisyenlerin lisans ları sınırlanmış ken herşey arap saçına dönmüşken belirsizken yemek kahvaltı düşünmek birazduyarsızlık olmuyormu sizce teknisyen camia sı olarak ne yapacağız arkadaşlar dava mı açacağız yoksa şimdiye kadar yaptığımız işleri hiçe sayan zihniyete boyun mu eğeceğiz.Gireceğiniz sınavlarda başarılar dilerim.
  • ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ MASALARIN DOLUP TAŞTIĞI HEP BİRLİKTE KENETLENDİĞİMİZ YER -UTED- f.e
  • aylardır bekliyoruz ismail bey typ bitti sözler uçtu. ailemizin yüzüne bakamıyoruz memlekete gidemiyoruz . Yemin ediyorum öldürecem artık kendimi dayanamıyorum
  • Üniversiteli teknisyenler hala mağdur edilmeye devam ediliyorken herşey yolunda keyifle yemekler yenilmiş. UTED.... Üniversiteli uted, aklına geldi mi cebinde 5 TL si kalmamış, sabah kahvaltısına ailesiyle oturmaya utanır olmuş, 5 yıl üniversite eğitim almış, ülkenin genç dinamiği, geleceği.... GELDİ Mİ HİÇ AKLINIZA.
  • rakı yok mezesi badem çok...
  • (Talpa) pilot derneğide bol bol bira içip okey oynarlar, piyasada yüzlerce işsiz pilota karşılık Türkiyede yüzlerce yabancı pilot uçuyorken....
Yaklaşık 6 senedir geleneksel hale gelen, UTED Brunch (Kahvaltı) etkinlikleri bu sene Florya Kaşıbeyaz Restaurant'ta 5 ve 19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi.

Emekli ve çalışan teknisyenlerin yanısıra, THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir, UTED Onursal Başkanı Sefa İnan gibi isimlerin de katıldığı etkinlik, eski çalışanlar ile mesleğe yeni atılan teknisyenleri de bir araya getirmiş oldu. 

İŞTE UTED'İN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU O ETKİNLİKTEN KARELER...















UTED ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yerli teknisyenler yetersiz yabancı teknisyenler istiyoruz.Uçağı karşılıyorlar,arızaları dikkatle dinliyorlar ve ciddiyetle sorunları çözmeye çalışıyorlar.Bizimkiler arıza yazma diye yalvarıp,ortadan kayboluyorlar.Ha birde uçmaktan korkuyorlar.Ama sizin o uçakla uçuşa gitmeniz için resetlerde çare arıyorlar.İllede yabancı tech.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SEFA BEY PİLOTLAR SÖZ KONUSU OLDUMU MAŞAALLAH HER YORUMU YAYINLIYORSUNUZ.GERİSİNİ SİZ ANLADINIZ DEĞİL Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uted veya Talpa iş ve işçi bulma kurumu mudur? uçak teknisyenleri derneği ve airline pilots assn. budur. yani halihazırda çalışan insanların bir araya gelip kurduğu bir oluşum. orada insanların bir arada kahvaltı etmesi camia için ne güzel bir etkinlik. size iş bulmak gibi bir misyon mu üstleniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kahvaltıymış piknikmiş arttık bunlar boş şeyler. 20 tl verince en kral kahvaltıyı yapıyorsun. köy dernekleri bile bunu yapıyor. Önemli olan mesleki sorunların gündeme getirilmesi. Sorunların çözümlenmesi. Profesyonel davranılması. Yiğidi öldür hakkını ver. doğru kulvara yönelin insanların LİSANS SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar etkinlik demek sadece kahvaltı ,yemek olmamalı şu günlerde teknisyenlerin lisans ları sınırlanmış ken herşey arap saçına dönmüşken belirsizken yemek kahvaltı düşünmek birazduyarsızlık olmuyormu sizce teknisyen camia sı olarak ne yapacağız arkadaşlar dava mı açacağız yoksa şimdiye kadar yaptığımız işleri hiçe sayan zihniyete boyun mu eğeceğiz.Gireceğiniz sınavlarda başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ MASALARIN DOLUP TAŞTIĞI HEP BİRLİKTE KENETLENDİĞİMİZ YER -UTED- f.e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aylardır bekliyoruz ismail bey typ bitti sözler uçtu. ailemizin yüzüne bakamıyoruz memlekete gidemiyoruz . Yemin ediyorum öldürecem artık kendimi dayanamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üniversiteli teknisyenler hala mağdur edilmeye devam ediliyorken herşey yolunda keyifle yemekler yenilmiş. UTED.... Üniversiteli uted, aklına geldi mi cebinde 5 TL si kalmamış, sabah kahvaltısına ailesiyle oturmaya utanır olmuş, 5 yıl üniversite eğitim almış, ülkenin genç dinamiği, geleceği.... GELDİ Mİ HİÇ AKLINIZA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rakı yok mezesi badem çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
(Talpa) pilot derneğide bol bol bira içip okey oynarlar, piyasada yüzlerce işsiz pilota karşılık Türkiyede yüzlerce yabancı pilot uçuyorken....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000