10 Şubat 2015, Salı 13:29:56

UTED BAŞKAN ADAYI SICAK DA LİSTESİNİ AÇIKLADI

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 14 Şubat'taki 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Erhan Sıcak'ın listesi belli oldu.
  • Bu ekibin seçimlerde başarılı olup seçildikten sonrada uted icin teknisyenler icin faydalı işler yapacağından şüphem yok. Ayrica bucan hoca için atıp tutanlarda gerçeği görürler umarım. Haftasonunu bekleyip görelim. Başarılar..
  • Bi arkadaş Erhan abinin ekibini şampiyonlar ligine benzetmiş. Diğer bi arkadaşta şampiyonlar ligine katılan türk takımlarına benzetmiş. Erhan abinin ekibi şampiyonlar ligi gibidir. Ama necdet abinin ekibi son maçta rakibinin puan kaybetmesiyle ligte kalan yimpaş yozgatspordur resmen.
  • Yapılan yorumlara bakınca kurumsal düşünülmemiş olduğunu görüyorum. UTED açısından profesyonel bakmak gerek. Ekip bakımından Erhan Şefim daha başarılı. Başkan odaklı olmayacağız sözünü tutmuş. Artık O, bu, şu tartışması gereksiz. Adayın UTEDi yönetme biçimine bakın. G.M
  • Teknisyen arkadaşlar ,hedefimiz güncel koşulları yakalamaksa kürsüyü iyi kullanmalıyız.Ayrıntılarda boğulmak'sa tam da dibindeyiz.Birlik ve dayanışma için haydi birlikte yapalım
  • Konu kişiler değil yapılacak icraatlardır.Ayrıca UTED sadece THY bünyesinde çalışanların tekelinde değildir.Koltuk sevdasını olanlar 2 listedede fazlasıyla bulunmaktadır.Nasıl bir uçak teknisyeni eğitmen,yönetici,kaliteci,planlamacı olabiliyorsa bu camianın sosyal ve medya yönünü en iyi gündeme taşıyan SEFA İNAN olmuştur başkanlığı dönemindede hem derneğin geldiği nokta ve şuan burdan yorum yazdığımız airporthaber de camianın en etkili kuruluşları olmuştur.Benim şuan gördüğüm çok fazla şakşakçı 2 listede mevcut icraat adamı yok. AMM yada İNGİLİZCE dalkavukluğu yapanların bir çoğu ABİCİ diye kafa yapana kadar yıllar boyu teknisyenliğe emek vermiş derneği belli bir yerlere taşımış büyüklerimize bir telefon açıp hal hatır soracak kadar vefalı değiller ne yazık ki ancak cenaze mesajlarında hatırlamaya çalışırlar...
  • Bucan için Taltayı en iyi şekilde temsil etmiştir deniyor; yahu taltamı kaldı artık,neyini temsil etmiş,Yavuz Güver le beraber teknisyenleri sömürdüler alın teriyle çalışıp kazandıklarını easa lisansı için onların avuçlarına verdiler,yeme yönünden bahsediyorsanız evet çok iyi temsil ettiler!.
  • Hala kendi hikayesini yazip okuyanlar var gercekten guluyorum.TALTA en aktif donemlerini bucanla yasamistir.Gerek katildigi toplantilar gerekse yurtdisinda katildigi konferanslar olsun Dernegi cok iyi temsil etmistir.AEI temsilciligini yapan bucan UTEDi de ileriye tasiyacaktir. Cekemeyenler arkadasindan sallamasinlar.Erhan abi bucani listesine katarak elini guclendirmistir.basarilar diliyorum.
  • Biri Erhan beyin ekibi şampiyonlar ligi gibi yazmış,şampiyonlar ligine giden Türk takımları gibi olmasında sonu :) Bucanın olmasıda easa lisansı işine bulaşacaklarına dair ipuçları veriyor zaten,Yavuz abisinden öğrenmiştir bu işlerin nasıl olacağını galiba!.
  • Erhan beyin ekibi şampiyonlar ligi gibi şirketin allstarlarını listesine katmayı başarmış. Erhan bey ve ekibinin başarıya ulaşçağını düşünüyorum..
  • İki başkan adayı ve listelerini yanyana koyduğumuzda açık ara farkla Erhan SICAK ın listesi önde gözükmektedir.Bir tarafta sendikadan verilen görevle başkanlığa talip olan, uted i sendikanın güdümüne sokmaya çalışmasını saymazsak herhangi bir vizyonu olmayan, teknisyenlerin sorunlarından (ortama uzak olduğu için ) doğal olarak bihaber olan şahıs , diğer tarafta gerçekten işin mutfağından gelen,bir vizyona sahip ve gece gündüz teknisyenlerin içinde olan şahıs. sendikaya yada Necdet AKSAÇ a göbek bağı olmayan insanları saymazsak seçim yapmak çok zor olmasa gerek...

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 14 Şubat'taki 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Erhan Sıcak'ın listesi belli oldu.

Mevcut yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapan, 25 yıldır THY'de çalışan Erhan Sıcak, genel kurulda "Mavi Liste" ile yarışacak. 

İşte UTED başkan adayı Sıcak'ın 29'uncu Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda yarışacak listesi;

UTED BAŞKAN ADAYI SICAK DA LİSTESİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ekibin seçimlerde başarılı olup seçildikten sonrada uted icin teknisyenler icin faydalı işler yapacağından şüphem yok. Ayrica bucan hoca için atıp tutanlarda gerçeği görürler umarım. Haftasonunu bekleyip görelim. Başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bi arkadaş Erhan abinin ekibini şampiyonlar ligine benzetmiş. Diğer bi arkadaşta şampiyonlar ligine katılan türk takımlarına benzetmiş. Erhan abinin ekibi şampiyonlar ligi gibidir. Ama necdet abinin ekibi son maçta rakibinin puan kaybetmesiyle ligte kalan yimpaş yozgatspordur resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yapılan yorumlara bakınca kurumsal düşünülmemiş olduğunu görüyorum. UTED açısından profesyonel bakmak gerek. Ekip bakımından Erhan Şefim daha başarılı. Başkan odaklı olmayacağız sözünü tutmuş. Artık O, bu, şu tartışması gereksiz. Adayın UTEDi yönetme biçimine bakın. G.M

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağlar ~ 9 yıl önce
Teknisyen arkadaşlar ,hedefimiz güncel koşulları yakalamaksa kürsüyü iyi kullanmalıyız.Ayrıntılarda boğulmak'sa tam da dibindeyiz.Birlik ve dayanışma için haydi birlikte yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırdöndü ~ 9 yıl önce
Konu kişiler değil yapılacak icraatlardır.Ayrıca UTED sadece THY bünyesinde çalışanların tekelinde değildir.Koltuk sevdasını olanlar 2 listedede fazlasıyla bulunmaktadır.Nasıl bir uçak teknisyeni eğitmen,yönetici,kaliteci,planlamacı olabiliyorsa bu camianın sosyal ve medya yönünü en iyi gündeme taşıyan SEFA İNAN olmuştur başkanlığı dönemindede hem derneğin geldiği nokta ve şuan burdan yorum yazdığımız airporthaber de camianın en etkili kuruluşları olmuştur.Benim şuan gördüğüm çok fazla şakşakçı 2 listede mevcut icraat adamı yok. AMM yada İNGİLİZCE dalkavukluğu yapanların bir çoğu ABİCİ diye kafa yapana kadar yıllar boyu teknisyenliğe emek vermiş derneği belli bir yerlere taşımış büyüklerimize bir telefon açıp hal hatır soracak kadar vefalı değiller ne yazık ki ancak cenaze mesajlarında hatırlamaya çalışırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bucan için Taltayı en iyi şekilde temsil etmiştir deniyor; yahu taltamı kaldı artık,neyini temsil etmiş,Yavuz Güver le beraber teknisyenleri sömürdüler alın teriyle çalışıp kazandıklarını easa lisansı için onların avuçlarına verdiler,yeme yönünden bahsediyorsanız evet çok iyi temsil ettiler!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hala kendi hikayesini yazip okuyanlar var gercekten guluyorum.TALTA en aktif donemlerini bucanla yasamistir.Gerek katildigi toplantilar gerekse yurtdisinda katildigi konferanslar olsun Dernegi cok iyi temsil etmistir.AEI temsilciligini yapan bucan UTEDi de ileriye tasiyacaktir. Cekemeyenler arkadasindan sallamasinlar.Erhan abi bucani listesine katarak elini guclendirmistir.basarilar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biri Erhan beyin ekibi şampiyonlar ligi gibi yazmış,şampiyonlar ligine giden Türk takımları gibi olmasında sonu :) Bucanın olmasıda easa lisansı işine bulaşacaklarına dair ipuçları veriyor zaten,Yavuz abisinden öğrenmiştir bu işlerin nasıl olacağını galiba!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Erhan beyin ekibi şampiyonlar ligi gibi şirketin allstarlarını listesine katmayı başarmış. Erhan bey ve ekibinin başarıya ulaşçağını düşünüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti sendika ~ 9 yıl önce
İki başkan adayı ve listelerini yanyana koyduğumuzda açık ara farkla Erhan SICAK ın listesi önde gözükmektedir.Bir tarafta sendikadan verilen görevle başkanlığa talip olan, uted i sendikanın güdümüne sokmaya çalışmasını saymazsak herhangi bir vizyonu olmayan, teknisyenlerin sorunlarından (ortama uzak olduğu için ) doğal olarak bihaber olan şahıs , diğer tarafta gerçekten işin mutfağından gelen,bir vizyona sahip ve gece gündüz teknisyenlerin içinde olan şahıs. sendikaya yada Necdet AKSAÇ a göbek bağı olmayan insanları saymazsak seçim yapmak çok zor olmasa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000