18 Ekim 2009, Pazar 07:34:15

Uşak'ta uçuş sevinci

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Havaalanı'nda yapılan bakım-onarım çalışmalarının sona ermesiyle birlikte THY'nin yeniden seferlere başlayacak olmasının bölgede sevinçle karşılandığını ifade etti.
  • Uşaklı arkadasları tebrik ediyorum ama THY yi tebrik edemiyorum.Niye mi ? 2 Milyonluk sanayi,tarih ve doga güzellikleri bol olan Bursadan Yurt duşuna sefer koymadıkalrı için. Daha başka söylenecek söz var mı?

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanvekili Hamdi Toplu ile görüştüğünü ve seferlerin Aralık’tan itibaren yeniden start alacağını bildirdi. Çakacak, “Havalanın durumu hakkında bilgi aldık. Burada pist genişletme ve bakım onarım çalışması yapılıyordu. Çalışmaların Aralık ayında biteceğini ve aynı dönemde yeniden seferlerin başlayacağını öğrendik. Uşak Havaalanı çalışmalar tamamlandıktan sonra daha da kullanışlı hale gelecek” dedi.

Sanayici Memnun

Havaalanının yeniden seferlere başlamasının sanayiciye moral olacağını kaydeden Uşak OSB Başkanı Hazim Sesli, havayolunun başka Uşaklı işadamları olmak üzere tüm uşak halkını yakından ilgilendirdiğini ifade etti. Sesli, şöyle söyledi: “Dünya ile entegrasyonda önemli bir araç olan havayolumuzun, Aralık ayında yeniden açılacak olması, başta biz işadamları olmak üzere, tüm Uşak halkında ayrı bir mutluluk yaşatacak. Ticari ilişkiler hava yolu sayesinde daha da gelişecek”.

Uşak'ta uçuş sevinci

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Uşaklı arkadasları tebrik ediyorum ama THY yi tebrik edemiyorum.Niye mi ? 2 Milyonluk sanayi,tarih ve doga güzellikleri bol olan Bursadan Yurt duşuna sefer koymadıkalrı için. Daha başka söylenecek söz var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000