20 Aralık 2008, Cumartesi 06:44:06

Uşak heyetinden THY'ye teşekkür jesti

Uşak Valisi Kayhan Kavas bir grup işadamı ile birlikte Uşak’a uçma kararı alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu’nu teşekkür ziyaretinde bulundu.
  • Sen benim ne olup olamayacağımı nerden biliyorsun? Beni tanımadan neden saldırıyorsun? Muhasebeci Hamdi sana göre "BÜYÜK YÖNETİCİ" olabilir fakat bana göre birilerinin gazı ile her şeye maydanoz olan, kendi çapıda lüzümsuz işler yapan, yapılan bazı işleride kendine mal etmeye çalışan biri. THY 'ye de bileğinin gücüyle değil torpille gelmiş, buraya gelmeden öncede kadıköyde muhasebecilik yapmanın ötesinde hiçbir başarısı olmayan bir vatandaş. Bu muhasebeci uçağın "u" sundan anlamaz, ingilizce bilmez, buna rağmen uçak incelemeye gidiyor !!! İlginç, çok ilginç ... Böyle birinin sana göre "BÜYÜK YÖNETİCİ" olması senin ne kadar küçük düşünen boş biri olduğunu gösterir. Evet sana göre büyük bir yönetici olabilir ama bana göre THY den gitsin gidebileceği yer yine geldiği muhasebe tükanıdır. Ayrıca yalakalığını yaptığına göre bu büyük yönetici (!) seni iyi yemlemiş olmalı. Ne dersin?
  • BENCE NERDE AKILI Bİ İŞ BÜYÜK YÖNETİCİ HAMDİ BEY ORDA ... NE KADAR KITSIN SEN ''ZER'' YA..AKLIM ALMIYOR... O EN AZINDA MUHASBECİ OLMUŞ AMA SEN ONU DAHİ OLAMMAIŞSIN ::)))
  • Resimdeki tek eksik; yer işletme başkanı nargileci Hüso. :-)
  • Nerde fuzuli bir iş, muhasebeci Hamdi orada ... Kesin buradan da kendine pay çıkarır.
  • büyük uşak havaalanı...kıskananlar çatlasın ...

Uşak Valisi Kayhan Kavas, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hazim Sesli, Uşak Genç İşadamları Derneği Başkanı Barış Battal ve Muratbey Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol ile birlikte THY yönetimini ziyaret etti. 

Önceki gün akşam saatlerinde Uşak heyetini kabul eden THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Komitesi Başkan Vekili Hamdi Topçu ve THY Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi İstanbul-Uşak, Uşak-İstanbul seferlerinin Ocak ayının ilk haftasında başlatılacağı müjdesini verdi.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan TÜGİK Genel Başkanı Hazim Sesli, “Kentimiz için tek vücut olduk Uşak'ın en büyük özelliği kent için işadamları ve yerel yönetim başta olmak üzere, tüm hemşerilerin sorunların çözümü için ortak hareket etmesidir. Uşak, ekonomik anlamda oldukça önemli bir kentimizdir. Ekonomideki bu canlılık ulaşımın da önemini ortaya çıkarmaktadır. Bu nedenledir ki, havayolu ulaşımı kentimizin olmazsa olmazları arasına yerleşmiştir. Bizler kentimize gönül verenler olarak,THY'nin Ocak ayının ilk haftasında seferlere başlayacak olması nedeni ile oldukça memnunuz. THY yönetimine gösterdikleri bu hassasiyet nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunduk"dedi.

Uşak heyetinden THY'ye teşekkür jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Zer ~ 15 yıl önce
Sen benim ne olup olamayacağımı nerden biliyorsun? Beni tanımadan neden saldırıyorsun? Muhasebeci Hamdi sana göre "BÜYÜK YÖNETİCİ" olabilir fakat bana göre birilerinin gazı ile her şeye maydanoz olan, kendi çapıda lüzümsuz işler yapan, yapılan bazı işleride kendine mal etmeye çalışan biri. THY 'ye de bileğinin gücüyle değil torpille gelmiş, buraya gelmeden öncede kadıköyde muhasebecilik yapmanın ötesinde hiçbir başarısı olmayan bir vatandaş. Bu muhasebeci uçağın "u" sundan anlamaz, ingilizce bilmez, buna rağmen uçak incelemeye gidiyor !!! İlginç, çok ilginç ... Böyle birinin sana göre "BÜYÜK YÖNETİCİ" olması senin ne kadar küçük düşünen boş biri olduğunu gösterir. Evet sana göre büyük bir yönetici olabilir ama bana göre THY den gitsin gidebileceği yer yine geldiği muhasebe tükanıdır. Ayrıca yalakalığını yaptığına göre bu büyük yönetici (!) seni iyi yemlemiş olmalı. Ne dersin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜPER ~ 15 yıl önce
BENCE NERDE AKILI Bİ İŞ BÜYÜK YÖNETİCİ HAMDİ BEY ORDA ... NE KADAR KITSIN SEN ''ZER'' YA..AKLIM ALMIYOR... O EN AZINDA MUHASBECİ OLMUŞ AMA SEN ONU DAHİ OLAMMAIŞSIN ::)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zer ~ 15 yıl önce
Resimdeki tek eksik; yer işletme başkanı nargileci Hüso. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zer ~ 15 yıl önce
Nerde fuzuli bir iş, muhasebeci Hamdi orada ... Kesin buradan da kendine pay çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dwe ~ 15 yıl önce
büyük uşak havaalanı...kıskananlar çatlasın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000